Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
přeji všechno nejlepší ![]()
naše dcera se narodila přesně týden po mých narozeninách
s chozením to bylo mnohem později ![]()
Gratuluji k narozeninám tobě i malému ![]()
Takové dárky jsou k nezaplacení a je super že se dělíš o svou radost
konečně něco veselého mezi těmi všemi starostmi. A ty které mají připomínky si nevšímej…vše tu musíš brát s rezervou a to hodně velkou
Některé registrované si to tu moc přivlastňují. ![]()
Ahoj
a mě se tohle téma moc líbí. Můžu napsat taky nejkrásnější dárek? Jestli neva, netýkalo se to mě. Známá dostala nedávno ke svým narozeninám od své skoro 3.leté dcery knoflík pro štěstí-strašně ji to dojalo ![]()
A taky gratuluju ![]()
Náš malý si ted začíná stoupat.
moc děkuji je to nadherny že mame na co vzpominat knofliček potěši víc jak darky za tisíce. ![]()
Kamca78 píše:
Gratuluji k narozeninám tobě i malému
Takové dárky jsou k nezaplacení a je super že se dělíš o svou radostkonečně něco veselého mezi těmi všemi starostmi. A ty které mají připomínky si nevšímej…vše tu musíš brát s rezervou a to hodně velkou
Některé registrované si to tu moc přivlastňují.
My jsme začaly chodit týden po narozeninách a měla jsem radost jak malé dítě. Jsou to prostě naši broučci a každý jejich pokrok je pro mámu ten nej, tak proč se s tím nepodělit. ![]()
Myslím si, že tady ty tahanice byly úplně zbytečné a mimo téma… je to tady snad svoboda projevu a každý si může založit téma jaké chce ![]()
Jo a všechno nejlepší k narozeninám ![]()
Ahojky,nas Adamek zacal s prvnimi krucky na konci 9.mesice a na konci 10 mesice uz primo lital:roll:
.Sice kazdy rika,ze jak ditko zacne chodit tak uz si maminka neodpocine,ale me to od zacatku vyhovovalo vic nez kdyz predtim jen lezel a pak lezl.Ted mu je 16 mesicu a uz sam chodi na dvorek si hrat a ja jen na nej obcas vykouknu
. ![]()
Take se pripojuji ke gratulaci a myslim,ze je to fajn tema jak se maminky muzou pochlubit ![]()
Moc děkuji Vždyt je to krasne se vzajemně pochlubit co naše radosti umí.Ta to stranka přece neni jen o starostech a problemech,ale i o radostech ![]()