Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josefuna píše:
Je urcite hezka, ale ma uz opravdu ruskou vizaz. Vysoke celo a siroky oblicej.
https://www.instagram.com/…inapimenova/?…
Mně se to moc neotevřelo, že IG nemám, ale vypadá hezky a možná po dvacítce z ní bude ještě větší kočka, trošku jí zhubne obličej, taky jsem to tam měla.
@Josefuna líbí se mi, koukla jsem na její instagram a je opravdu krásná.
Málokterá holčička je škaredá. Je hezká, ale znám i hezčí. Krása je strašně ošemetná věc, protože co jednomu přijde krásné, může druhému přijít ošklivě. Mě nějak vyjímečná nepříjde.
Thylane Blondeau byla také svého času nejkrásnější a zůstalo ji to.
Tahle holka se taky povedla.
Clements twins jsou ted v kurzu. Ty děti proste jsou a budou.
Je to krásná holka ![]()
Jako malá byla fakt nádherná, teď je to krásná teenagerka, tak se uvidí, co se z ní vyklube ![]()
Podívala jsem se na její instagram a co fotka to jsem si pomyslela, že je nádherná. Přirozená a opravdová krása, to se dnes jen tak nevidí a nezbývá než doufat, že ji to zůstane.
@g.sandova píše:
Thylane Blondeau byla také svého času nejkrásnější a zůstalo ji to.
Tahle holka se taky povedla.
Tahle je tedy hezčí o dost, je krásná. Thylane mi jako dítě až tak krásná nepřijde.
@g.sandova píše:
Clements twins jsou ted v kurzu. Ty děti proste jsou a budou.
Taky mi nic neříkají, zajímavé, že jsou dvě stejné, ale nějak dokonalé mi nepřijdou. To tato Ruska mi přijde opravdu krásná.
@belladonna mne se třeba vic líbila Thylane, ale to je jedno to je holt otázka vkusu.
Ta dvojčata jsou hezká a jsou dvě. Jen jsem chtěla říct, že pořád budou vytahovat nějaké nejkrásnější děti. Kdyby se nafotily dobře naše děti, jsou taky krásné ![]()
@g.sandova píše:
@belladonna mne se třeba vic líbila Thylane, ale to je jedno to je holt otázka vkusu.
Ta dvojčata jsou hezká a jsou dvě. Jen jsem chtěla říct, že pořád budou vytahovat nějaké nejkrásnější děti. Kdyby se nafotily dobře naše děti, jsou taky krásné
Tak o našich dětech žádná. Můj by samozřejmě mohl točit reklamy, to je jasný.
@belladonna píše:
Tak o našich dětech žádná. Můj by samozřejmě mohl točit reklamy, to je jasný.
Já mám taky nejkrásnější děti. ![]()
@karkarka píše:
Je krásná. Málokterá holčička je fakt hezká.
Já znám teda hodně krásných holčiček.
@Sára 1 píše:
Já znám teda hodně krásných holčiček.
Vidíš, já ne. Stejně jako z dospělých je hezky člověk jeden z mála, i u děti to tak je.