Nejkrásnější holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15210
18.4.21 08:06
@Sára 1 píše:
Já znám teda hodně krásných holčiček.

Já taky, krásných holčiček znám hodně. U malých kluků to mám opačně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.4.21 08:16
@Alušáček píše:
Já taky, krásných holčiček znám hodně. U malých kluků to mám opačně :D

i když náš, stejne jako u belladony, ten by mohl točit taky reklamy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.4.21 08:17
@karkarka píše:
Je krásná. Málokterá holčička je fakt hezká.

tyjo, ty jseš teda kritická :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
18.4.21 08:21
@Sára 1 píše:
Já znám teda hodně krásných holčiček.

Já jen jednu. 2, které jsou pěkné dost. Ostatní holčičky vnímám, jako ne tak hezké.. U chlapecku vlastně podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2216
18.4.21 08:39
@karkarka píše:
Je krásná. Málokterá holčička je fakt hezká.

Hezkych deti znam nekolik, ale takto vyjimecne krasnych, jako je tato holcicka, at uz ji bylo 8 nebo 15 let, ne. Ta jeji krasa az vyrazi dech, to jsem u zadneho ditete neviděla, myslim osobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
18.4.21 10:50
@g.sandova píše:
tyjo, ty jseš teda kritická :lol:

Asi jsem. Krásných holčiček i chlapecku je málo. Pak znám pár hezkých. To samé u dospělých. Málokdo je fakt celkově hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
18.4.21 10:51
@Alušáček píše:
Já taky, krásných holčiček znám hodně. U malých kluků to mám opačně :D

Tak kolem mě je spíš víc hezkych chlapecku, než holčiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15210
18.4.21 11:10
@karkarka píše:
Tak kolem mě je spíš víc hezkych chlapecku, než holčiček.

To je úhel pohledu, zřejmě máš syna a umíš to vidět. Mě přijdou všichni malý kluci stejny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
18.4.21 11:32
@Alušáček píše:
To je úhel pohledu, zřejmě máš syna a umíš to vidět. Mě přijdou všichni malý kluci stejny :D

Spíš bych řekla, že u kluků ty nároky na krásu nejsou tak vysoké, jako u holek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
18.4.21 11:34
@karkarka píše:
Asi jsem. Krásných holčiček i chlapecku je málo. Pak znám pár hezkých. To samé u dospělých. Málokdo je fakt celkově hezky.

Přesně tak, krásných lidí je málo, hezkých dost. U dospělých považuji za hezké i ty, kteří mi jsou sympatičtí a milí a nemusí být žádní krasavci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
18.4.21 12:44
@karkarka píše:
Spíš bych řekla, že u kluků ty nároky na krásu nejsou tak vysoké, jako u holek.

Tak to já bych řekla, že u holčiček se obličej vylepší vlasy, ale u kluků musí být prostě hezký, tam to už nic nevylepší. Hezké kluky znám snad jen dva, možná, kdybych zapátrala, tak tři. U holčiček to dost spraví ty vlásky, ale těch opravdu krásných je prostě minimum. Proto je tato holka, ta Ruska, prostě krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.4.21 13:07

Thylane s Kristinou mají nějaké společné fotky.
Ano, jako děti byly nádherné a vydrželo jim to. Musím uznat, ze ta krása je výjimečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
18.4.21 15:52

@belladonna Já znám teda hezkych kluků víc. I když se podívám na fotky ze školky/školy, tak jich tam je fakt hodně hezkých. A holčiček taky. Jen tady v okolí jsou tři, holčičky, které jsou fakt krásné. Ta jedna má dvě starší sestry a také jsou strasne hezké - odmalička - a teď je jedné už 17 a pořád je moc hezká. U některých holčiček se toto věkem střídá a mění, některé jsou hezké pořád. Opravuji - je tady mnohem víc hezkých. Dvě teda už slečny byly krásné holčičky v jakémkoliv veku a jsou pořád moc hezké, ale trošku přibraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
18.4.21 15:55
@Sára 1 píše:
@belladonna Já znám teda hezkych kluků víc. I když se podívám na fotky ze školky/školy, tak jich tam je fakt hodně hezkých. A holčiček taky. Jen tady v okolí jsou tři, holčičky, které jsou fakt krásné. Ta jedna má dvě starší sestry a také jsou strasne hezké - odmalička - a teď je jedné už 17 a pořád je moc hezká. U některých holčiček se toto věkem střídá a mění, některé jsou hezké pořád. Opravuji - je tady mnohem víc hezkých. Dvě teda už slečny byly krásné holčičky v jakémkoliv veku a jsou pořád moc hezké, ale trošku přibraly.

Je to o tom vkusu. Já jsem v tom dost kritická. Ale za život jsem pár krásných holčiček viděla. Měly vždy krasné tatínky 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15473
18.4.21 16:21
@belladonna píše:
Je to o tom vkusu. Já jsem v tom dost kritická. Ale za život jsem pár krásných holčiček viděla. Měly vždy krasné tatínky 😁

Tak třeba ty 3 krásné sestry mají krásné rodiče. Maminka holčiček má i hrozně hezkou sestru. Mají to v rodině. Tatínek má sestru zase ošklivou. I to občas vidím, že kluk je hrozně hezky a holka ošklivá. A zrovna jsem teď jednu holčičku z okolí viděla a je opravdu krásná. A do toho je ještě chytrá, šikovná, krásne tancuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová