Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sára 1 píše:
Já znám teda hodně krásných holčiček.
Já taky, krásných holčiček znám hodně. U malých kluků to mám opačně ![]()
@Alušáček píše:
Já taky, krásných holčiček znám hodně. U malých kluků to mám opačně
i když náš, stejne jako u belladony, ten by mohl točit taky reklamy ![]()
@karkarka píše:
Je krásná. Málokterá holčička je fakt hezká.
tyjo, ty jseš teda kritická ![]()
@Sára 1 píše:
Já znám teda hodně krásných holčiček.
Já jen jednu. 2, které jsou pěkné dost. Ostatní holčičky vnímám, jako ne tak hezké.. U chlapecku vlastně podobně.
@karkarka píše:
Je krásná. Málokterá holčička je fakt hezká.
Hezkych deti znam nekolik, ale takto vyjimecne krasnych, jako je tato holcicka, at uz ji bylo 8 nebo 15 let, ne. Ta jeji krasa az vyrazi dech, to jsem u zadneho ditete neviděla, myslim osobne
@g.sandova píše:
tyjo, ty jseš teda kritická
Asi jsem. Krásných holčiček i chlapecku je málo. Pak znám pár hezkých. To samé u dospělých. Málokdo je fakt celkově hezky.
@Alušáček píše:
Já taky, krásných holčiček znám hodně. U malých kluků to mám opačně
Tak kolem mě je spíš víc hezkych chlapecku, než holčiček.
@karkarka píše:
Tak kolem mě je spíš víc hezkych chlapecku, než holčiček.
To je úhel pohledu, zřejmě máš syna a umíš to vidět. Mě přijdou všichni malý kluci stejny ![]()
@Alušáček píše:
To je úhel pohledu, zřejmě máš syna a umíš to vidět. Mě přijdou všichni malý kluci stejny
Spíš bych řekla, že u kluků ty nároky na krásu nejsou tak vysoké, jako u holek.
@karkarka píše:
Asi jsem. Krásných holčiček i chlapecku je málo. Pak znám pár hezkých. To samé u dospělých. Málokdo je fakt celkově hezky.
Přesně tak, krásných lidí je málo, hezkých dost. U dospělých považuji za hezké i ty, kteří mi jsou sympatičtí a milí a nemusí být žádní krasavci.
@karkarka píše:
Spíš bych řekla, že u kluků ty nároky na krásu nejsou tak vysoké, jako u holek.
Tak to já bych řekla, že u holčiček se obličej vylepší vlasy, ale u kluků musí být prostě hezký, tam to už nic nevylepší. Hezké kluky znám snad jen dva, možná, kdybych zapátrala, tak tři. U holčiček to dost spraví ty vlásky, ale těch opravdu krásných je prostě minimum. Proto je tato holka, ta Ruska, prostě krásná.
Thylane s Kristinou mají nějaké společné fotky.
Ano, jako děti byly nádherné a vydrželo jim to. Musím uznat, ze ta krása je výjimečná.
@belladonna Já znám teda hezkych kluků víc. I když se podívám na fotky ze školky/školy, tak jich tam je fakt hodně hezkých. A holčiček taky. Jen tady v okolí jsou tři, holčičky, které jsou fakt krásné. Ta jedna má dvě starší sestry a také jsou strasne hezké - odmalička - a teď je jedné už 17 a pořád je moc hezká. U některých holčiček se toto věkem střídá a mění, některé jsou hezké pořád. Opravuji - je tady mnohem víc hezkých. Dvě teda už slečny byly krásné holčičky v jakémkoliv veku a jsou pořád moc hezké, ale trošku přibraly.
@Sára 1 píše:
@belladonna Já znám teda hezkych kluků víc. I když se podívám na fotky ze školky/školy, tak jich tam je fakt hodně hezkých. A holčiček taky. Jen tady v okolí jsou tři, holčičky, které jsou fakt krásné. Ta jedna má dvě starší sestry a také jsou strasne hezké - odmalička - a teď je jedné už 17 a pořád je moc hezká. U některých holčiček se toto věkem střídá a mění, některé jsou hezké pořád. Opravuji - je tady mnohem víc hezkých. Dvě teda už slečny byly krásné holčičky v jakémkoliv veku a jsou pořád moc hezké, ale trošku přibraly.
Je to o tom vkusu. Já jsem v tom dost kritická. Ale za život jsem pár krásných holčiček viděla. Měly vždy krasné tatínky 😁
@belladonna píše:
Je to o tom vkusu. Já jsem v tom dost kritická. Ale za život jsem pár krásných holčiček viděla. Měly vždy krasné tatínky 😁
Tak třeba ty 3 krásné sestry mají krásné rodiče. Maminka holčiček má i hrozně hezkou sestru. Mají to v rodině. Tatínek má sestru zase ošklivou. I to občas vidím, že kluk je hrozně hezky a holka ošklivá. A zrovna jsem teď jednu holčičku z okolí viděla a je opravdu krásná. A do toho je ještě chytrá, šikovná, krásne tancuje.