Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Kde se Vám v Chorvatsku líbilo nejvíce? Popřípadě - kde jsou krásné pláže, ale zároveň není hlava na hlavě? Přiznám se, že mi vadí betonové pláže, ani se mi nelíbily písčité. Byli jsme už v Chorvatsku na hodně místech a přijde mi čím dál těžší vybrat nějaké další hezké… ![]()
@divine woman Přesně
. Já to teda klidně vykecám, ale za rok, to mi bude HR zase na deset let stačit. Nápověda: Jsou ostrovy, kde je opravdu málo lidí…
@Premek_Orac Nemusíš jet na ostrov, stačí hledat hůře přístupná místa. Mně se v Chorvatsku líbilo všude. Top jsou některé ostrovy a Dalmácie.
Já jsem byla před 15 lety okouzlena místem Moščenička Draga. Nádherná příroda, krásný moře a málo lidí. A to jsem si myslela, že ty nejhezčí místa jsou víc na jihu.
Před 3 lety tam byli známí, tak lidí už tam bylo víc, ale ne hlava na hlavě, jak třeba na Makarské.
@divine woman Já měl léta osobní blok tam jet… ale vloni jsme byli (vzniklo to teda jako hec na tu situaci s turismem, kdy jsem si říkal, že i kdyby zavřeli všechno, do Chorvatska nás pustěj, protože jinak by bylo povstání), zvolil ze stejného důvodu takovou polosamotu a líbilo se mi to moc. A protože jsme nebyl sám, tak jedeme na to samé místo zas, ještě je pár věcí po okolí, co lze objevovat. Takže začínám rozumět těm, kteří tam míří rok co rok…
A dole na jihu je úžasná Brela. Ale tam je lidí až moc, ale ta pláž s ostrůvkem
A ta barva moře.
My byli v Pula. Jezdili jsme na výlety a cestou se vždy někde stavili. Na plno plážích jsme byli sami, ale muselo se holt popojet sem tam nějakou prasnou cestou
@Premek_Orac píše:
@Betty MacDonald Vypadá to moc hezky!
Brela nebo Moščenička?
My jedeme na doporučení na Istrii - kousek od Puly. Jezdí tam známá každý rok, prý je okolí klidné a krásná příroda.
@Premek_Orac píše:Že jo, já jsem byla v šoku, něco takovýho na severu. Dostala jsem se tam na výletě v rámci pobytu na jiným místě, zůstala jsem tam, zatímco zbytek cestoval dál. Strávila jsem tam celý den, nádhera.
@Betty MacDonald Moščenička. Tu jsem neznal.
@Premek_Orac To dřív byla jen taková osada, pár penzionků, malý kemp, ubytování v soukromí. Teď už je tam promenáda a hotely. Ale místo je čarovný.