Nejlepší mobil do 4000 Kč

220
28.3.15 08:38

Nejlepší mobil do 4000 Kč

Ahojky, poprosila bych o radu od nějakého zkušeného človíčka ohledně mobilů. Chci si koupit nový mobil, ale nevím si rady. Budu hlavně využívat focení a videa, takže bych chtěla takový, které má parádní fotky a zpracování videa. Taky aby se dalo fotit jakoby z dálky (přiblížení apod., ale aby byla fotka čistá, nerozmazaná). Pak jen budu volat a smskovat :-) taky potřebuji wifi, nějaké aplikace (mapy, počasí apod) ale to už je teď myslím automatika při dnešních mobilech. Říkala jsem si, že bych do 4000 Kč mohla něco sehnat, jak jste na tom vy?? máte nějaké rady a zkušenosti, co bych si mohla pořídit? značka mi je jedno, jen musí vydržet nějakou chvíli baterka :-) Jsem totální laik, tak prosím o pomoc :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13751
28.3.15 08:50

Nějaký Samsung, tam chybu neuděláš, na podzim jsme kupovali nějaký za 3800 Kč. Kdyby ho muž hned neztratil, byl by určitě dobrý. Ted má Huawei y550 a taky je dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
28.3.15 08:59

Ja zase se samsungem nevim mela jsem jich nekolik a uz bych si ho nekoupila, po roce zacali zlobit odpoved servisu odinstalujte aplikace a nejsem jedina. Ale myslim ze htc, huawei neni spatna volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
28.3.15 09:01

Do 4 tisíc zázračné fotky necekej.

Jinak mam huawei 3c a na občasné foceni stačí.

• Citovat
  • Upravit
220
28.3.15 09:02

@AnastazieB Díky za typ :-) dělá hezké fotky? mě jde nejvíc o ty fotky a videa. Všude s sebou taháme foťák a už mě to docela nebaví. Za měsíc mám narozky, tak si mám vybrat dárek, ale dražší mobil nechci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
28.3.15 09:08

Spatne jsem si to precetla, pokud ti jde hlavne o fotky tak iget blackview nebrat, jinak je to ale fajny mobil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.3.15 09:08

Já měla Nokii, Samsung a ani s jedním jsem nadšená nebyla :( a navíc si myslím, že platíš za značku. Naoč. Huawei nebo Xiaomi mají stejnou výbavu jako ty dříve jmenované a platíš o mnoho míň :). Od jisté doby nejsme zastáncem dražších mobilů, z vlatní zkušenosti, jestli mám telefon za 8 tis nebo za 4, vyjde to nastejno, postupem času se podělají oba dva :mrgreen:. Teď mám Huawei Y530 a maximální spokojenost, fotky i videa moc hezké, a jediný mi ani po roce a půl nezačal blbnout, což u těch dražších, co jsem měla předtím, už po roce jsem je musela reklamovat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
28.3.15 09:09

Doporučuju ZOPO..pro nás neznámá značně v číně již několik let..Za tu cenu u nás to nejlepší na trhu..Brácha dělá v obchodě s mobily a sám ho má, protože je to fakt top co se týká kvalitaxfunkcexcena..mrkni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
28.3.15 09:14

Já jsem spokojená s tímhle: http://mobilni-telefony.heureka.cz/…specifikace/#… Před rokem byl dražší, teď by se do těch čtyř tisíc dal sehnat i L9, ten by snad měl být lepší.
Fotky dělá krásný, od tý doby, co ho mám, už nepoužívám foťák. Dobrá je je kontrolka dole, která bliká, když příjde zpráva nebo mám nepřijatej hovor, takže nemusím pořád telefon zapínat, když se chci podívat, jestli třeba nemám zprávu.
Baterka vydrží docela dlouho, když nejsem moc na netu, tak třeba pět dní, když surfuju, tak asi dva až tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.3.15 09:16

@Leniczka23 O tom teď mluvil kolega, právě si ho objednal od někud ze zahraničí a zatím je nadšený :)… já to tvrdím pořád, že u nás se prostě platí za značku a nekouká se na kvalitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
28.3.15 09:18

@geejitka tak ono co znamená hezké fotky, že… Pro mě z mobilu hezké fotky nejsou, takže to neposoudím. Zlatý foťák ;) Ale jinak ano, oproti mému milovanému Blackberry, který ale bohužel foták má docela špatný, tak oproti němu fotky dobré jsou. Prostě takové standardní, z mobilu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
28.3.15 09:25

Manzel si koupil nejaky LG a je spokojeny a dela krasne fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
28.3.15 09:49
@yweth píše:
@Leniczka23 O tom teď mluvil kolega, právě si ho objednal od někud ze zahraničí a zatím je nadšený :)… já to tvrdím pořád, že u nás se prostě platí za značku a nekouká se na kvalitu…

Přesně tak, máš naprostou pravdu a Češi jsou v tomhle fakt natvrdlý..My jsme též spokojený.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
28.3.15 09:59

Já mám LG Optimus L9 II, fotky jsou super a jsem mnohem spokojenější než se dvěma Samsungy, co jsem měla předtím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
28.3.15 10:04

Koukám že LG jede :lol: mám L Fino a taky jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák