Nejlepší probiotika - miminko 2 měsíce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.11.21 12:28

Nejlepší probiotika

Maminky jaká probiotika jsou dle vás nejlepší? Miminko má 2 měsíce.
Dle doktorky probioMaxik dobrý nejsou a dala mi letáček na Symbisis.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
5.11.21 12:32
@Anonymní píše:

Je to víceméně úplně jedno, co sedne jednomu mimču, po tom má druhé ještě horší bolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3036
5.11.21 12:38

Můj malej má BioGaiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
5.11.21 12:42

Biopron mají více variant pro mimi a děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
5.11.21 12:51
@Anonymní píše:

Pro mimčo jsem nikdy nepoužívala, ale teď jsme řešili u 4-letého totální nechutenství, na radu doktora a lékárnice jsme nasadili ProbioMaxík sticks (je to prášek do vody nebo klidně rovnou do pusy) a za mě naprosto úžasné zlepšení :-) jak je to s kapičkami bohužel nevím. Proč není Probiomaxík dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
5.11.21 13:02

Nám v nemocnici doporučili biogaiu a dobrý, s jinými zkušenost nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.22 12:58

Probiotika davate miminku?

Ahoj, davate miminku probiotika? A proc jentak nebo potom casteji kaka? Me mimco furt place a kdyz se vyprázdní tak js klid. Hledám reseni jak mu v tom vyprazdovani pomoci..rourla nefunguje..a ma asi i koliku..premyslim zda místo vigantolu nemam koulit biogaiu s vitaminem D. Ale říkám si zda tam toho vitaminu D je dost a zda mu tu boigaiu
Mohu davat denne abych temi probiotiky u tak Malého miminka nezkazila. Jsou nám 2mesice. Děkuji za rady a typy

• Citovat
  • Upravit
14640
28.2.22 13:13
@Anonymní píše:
Ahoj, davate miminku probiotika? A proc jentak nebo potom casteji kaka? Me mimco furt place a kdyz se vyprázdní tak js klid. Hledám reseni jak mu v tom vyprazdovani pomoci..rourla nefunguje..a ma asi i koliku..premyslim zda místo vigantolu nemam koulit biogaiu s vitaminem D. Ale říkám si zda tam toho vitaminu D je dost a zda mu tu boigaiu
Mohu davat denne abych temi probiotiky u tak Malého miminka nezkazila. Jsou nám 2mesice. Děkuji za rady a typy

Prvni dceri Biogaia nesedela, vyhovoval ji Biopron. Druhe naopak vyhovovala Biogaia. Jinak na frekvenci kadeni nemela probiotika vliv. S nimi i bez nich holky v tomto veku kadily tak 9× denne.

Vigantol casto zpusobuje bolesti briska. Kup jiny vitamin D. A mnozstvi davej podle koncentrace vitaminu D a v tech kapkach. V lekarne ti urcite poradi. Davat probiotika denne v doporucene davce urcite neskodi. Naopak zlepsuje imunitu.

A ze roura nepomaha - ty ji asi pouzivas podle navodu - max. 2 cm hluboko, ze? Tak to opravdu nepomuze. Nesmis se toho bat, jdi tak hluboko, jak to strevo dovoli. Jen pozor, jakmile ucitis sebemensi odpor, tak uz hloubeji nedavat. Nekdy ti to dovoli ty 2 cm, nekdy 10 cm. Pak jemne pohybovat rourkou. A rourkovat treba 10 minut v kuse, dokud neni vsechno pryc.

A zbav se toho sileneho materskeho pluralu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.2.22 13:19
@Anonymní píše:
Mohu davat denne abych temi probiotiky u tak Malého miminka nezkazila. Jsou nám 2mesice. Děkuji za rady a typy

Vitamin D klidne muzes na 14 dni uplne vysadit, abys videla, jestli to ma efekt. Je to jen prevence.
Pokud kojis, tak v MM probiotika uz jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.22 13:26

Nekojim

• Citovat
  • Upravit
133
2.3.22 08:48

My máme BioGaiu🤗

• načítám...