Nejlepší značka podprsenek

1902
10.8.22 18:43

Nejlepší značka podprsenek

Holky potřebuji radu. Dříve jsem si kupovala podprsenky v New Yorkeru. Byla jsem spokojená jak s velikostí tak i kvalitou. Ale poslední dobou ( cca půl roku ) je to strašný. Velikost sice sedí stále, ale ta kvalita je děs. Po dvou vypráních lezou kostice a jsou prostě strašný. Rozhodla jsem se investovat do kvalitnější značky spodního prádla, ale vůbec nevím jakou značku vybrat. Chtěla bych se teda zeptat jaká je za Vás ta nejlepší značka která stojí za vyzkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
10.8.22 18:47

No nekupuj prádlo v krámě s rychlou módou, ale od někoho, kdo primárně vyrábí prádlo.

https://www.nilmore.com/…-rychla-moda

Pokud tvé porozumění oblečení končí v obchoďáku, tak alespoň vlez vedle to Tenezis a nebo intimisimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
10.8.22 18:56

Hele skvělé jsou Simone Péréle, ale stojí tisíce.
Celkem jsem spokojená s https://www.timo.cz/…e-podprsenky nebo i celkem překvapivě na tu cenu toto-
https://www.gina.cz/…prsenky.aspx
Ale Timo je lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
10.8.22 18:57

@Ou nevím sice proč hned tak pichlavý komentář, ale děkuji za doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4470
10.8.22 18:59

Za mě super Calvin Klein, i Astratex, když trefiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32921
10.8.22 19:01

Astratex, Timo..a já ráda kupuju klidně i v Bonprix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
10.8.22 19:02

Na každodenní nošení a pro menší prsa (velikost max DD) s malým obvodem, doporučuju Sloggi. Neuvěřitelně pohodlné, dělají krásný dekolt i áčkum a béčkům. U větších nevím, jestli by měly dostatečnou podporu, protože jsou fakt lehoučké. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.8.22 19:11

Z toho, co jsem měla čest vyzkoušet, tak nejlepší je Triolla. Astratex bylo šílený zklamání, většinou jsou to drahý šunty. Jednou jsem si koupila podprdu v lidlu za dvě stovky a pak tu samou měli na astratexu za 1500. Schválně jsem si ji objednala a fakt to byla ta samá. Od té doby astratex ne.

• Citovat
  • Upravit
1029
10.8.22 19:25

Já doporučuju Lindex. Mám super hladké podprsenky, pěkně sedí, netlačí, nikde nic neleze a vydrží! A taky nestojí majlant. Navíc když natrefíš na akci, mívají 20% slevu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.22 19:30

Doporučuji zkusit Triumph, alespoň mně většinou sednou a vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
10.8.22 19:31
@iamlenka píše:
Holky potřebuji radu. Dříve jsem si kupovala podprsenky v New Yorkeru. Byla jsem spokojená jak s velikostí tak i kvalitou. Ale poslední dobou ( cca půl roku ) je to strašný. Velikost sice sedí stále, ale ta kvalita je děs. Po dvou vypráních lezou kostice a jsou prostě strašný. Rozhodla jsem se investovat do kvalitnější značky spodního prádla, ale vůbec nevím jakou značku vybrat. Chtěla bych se teda zeptat jaká je za Vás ta nejlepší značka která stojí za vyzkoušení.

Triola a triumf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
10.8.22 19:37

Mně sedí Timo, kupuju si jejich řadu Dream Bra (mám ozkoušeno, kupuju na eshopu). Líbí se mi prádlo z Trioly, ale bohužel mi nesedí - a prý to tak je u hodně lidí, komu sedí Triola, nesedí Timo a naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
10.8.22 19:38

To asi musíš vyzkoušet, které ti budou pasovat… Já jsem nejvíc spokojená s Victoria's Secret…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
10.8.22 19:42

Kupuju Etam (fr. značka), s těmi jsem moc spokojená a pár kousků mám od Victoria ´s Secret a ty taky nejsou zlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
10.8.22 20:11

Nejlepší podprsenka, kterou mám, je z Intimissimi. Dostala jsem ji od mamky před 13 lety a je furt jak nová. Všechny ostatní už dávno odešly a tahle je pořád krásná a drží.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák