Nejsem normální

Anonymní
15.6.19 19:03

Nejsem normalni

Vsem preji krasny vikend.
Potrebuji se sverit se svym trapenim.
Jsem rok a pul sama. Byvaly vztah byl hodne toxicky a trval 9 let. Z rozchodu jsem se vzpamatovala a ziskala zpatky ztracene sebevedomi.Je mi skoro tricet a na scene se objevil novy muz. Libil se mi a byla jsem rada, ze se muzu znovu zamilovat a ze jsem opravdu uz z minuleho rozchodu vylecena, ale novy vztah se nekona.On ma za sebou hodne zklamani a myslim ze i spatne sebevedomi. Usoudil ze o nej nemam zajem i kdyz to neni pravda a ukoncil to driv, nez jsme se stacili poznat.Ted k jadru meho problemu.Na byvalym jsem byla emocne zavisla a peru se s timto problemem trochu i dodnes.Dnes jsem napriklad koukala jak je ten novy muz aktivni na soc. sitich a rikala si jak si ted pise s jinou a i kdyz ho vlastne tak mov nechci ani nejsem zamilovana, tak me to zaclo uzirat. Hodne si takove veci beru osobne a beru to tak, ze nejsem dost dobra.Upla jsem se na vidinu toho, ze bych po takove dobe mohla mit hezky vztah a mrzi me, ze to takhle dopadlo.Na seznamky chodit nechci a celkove to seznamovani v dnesni dobe neni tak jednoduche, tak se bojim, kdy zas nekoho potkam.Mate nejake rady? Nebo mate to nekdo podobne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1650
15.6.19 19:26
@Anonymní píše:
Vsem preji krasny vikend.
Potrebuji se sverit se svym trapenim.
Jsem rok a pul sama. Byvaly vztah byl hodne toxicky a trval 9 let. Z rozchodu jsem se vzpamatovala a ziskala zpatky ztracene sebevedomi.Je mi skoro tricet a na scene se objevil novy muz. Libil se mi a byla jsem rada, ze se muzu znovu zamilovat a ze jsem opravdu uz z minuleho rozchodu vylecena, ale novy vztah se nekona.On ma za sebou hodne zklamani a myslim ze i spatne sebevedomi. Usoudil ze o nej nemam zajem i kdyz to neni pravda a ukoncil to driv, nez jsme se stacili poznat.Ted k jadru meho problemu.Na byvalym jsem byla emocne zavisla a peru se s timto problemem trochu i dodnes.Dnes jsem napriklad koukala jak je ten novy muz aktivni na soc. sitich a rikala si jak si ted pise s jinou a i kdyz ho vlastne tak mov nechci ani nejsem zamilovana, tak me to zaclo uzirat. Hodne si takove veci beru osobne a beru to tak, ze nejsem dost dobra.Upla jsem se na vidinu toho, ze bych po takove dobe mohla mit hezky vztah a mrzi me, ze to takhle dopadlo.Na seznamky chodit nechci a celkove to seznamovani v dnesni dobe neni tak jednoduche, tak se bojim, kdy zas nekoho potkam.Mate nejake rady? Nebo mate to nekdo podobne?

Nejsem v té situaci, ale na seznámení je asi nejlepší chodit mezi lidi - buď se znamymi na různé večírky, nebo i s kolegy na pivo po práci, jestli na to nejste, tak zkuste nějaký kurz, třeba víkendový. Třeba malování, nebo něco na počítači, nebo jazyky… To že jeden utekl před začátkem přece nic nevypovídá o vás. Že trochu žárlíte je asi normální, tak se prostě na jeho profil nekoukejte a hleďte do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
15.6.19 20:48

Pokud vás to zírání na sociální sítě do týdne přejde, tak bych řekla, že je to jen důsledek zklamání, že se nic nekonalo. Ale jedno moc nechápu, pokud se stáhl, protože usoudil, že o něj nemáte zájem, proč mu tedy neřeknete, že máte? Nebo je to z jeho strany jen taková výmluva, aby nemusel na plnou pusu říct, že on nemá zájem o vás?

Ale buďte v klidu. To, že první pokus o navázání vztahu po rozchodu nevyjde, je jev vcelku víc než běžný. Někdy má člověk štěstí a vyjde to, ale daleko spíš se tohle ještě párkrát stane, než zase vstoupíte do vztahu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
15.6.19 20:49

No a proč se mu sama neozveš a nenavrhneš mu pokec u kafe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 20:52

Vcera jsem s nim byla a rekla mu ze zajem mam, ale zrejme tomu neveri i kdyz jsem vzdycky vse iniciovala prvni.Jeho zajem byl taky.Sam mi psal, sam me nekam zval, ale pak jako kdyby mu preplo a zacal se chovat divne a rikal ze nechce dalsi odmitnuti.

• Citovat
  • Upravit
1194
15.6.19 20:57
@Anonymní píše:
Vcera jsem s nim byla a rekla mu ze zajem mam, ale zrejme tomu neveri i kdyz jsem vzdycky vse iniciovala prvni.Jeho zajem byl taky.Sam mi psal, sam me nekam zval, ale pak jako kdyby mu preplo a zacal se chovat divne a rikal ze nechce dalsi odmitnuti.

Hele nevim, to mi prijde, ze te proste nechce.
Jinak naprosto chapu a sam nemam zajem o zenske, ktere se na rande at uz prvnim, druhem, tretim chovaji naprosto nemastne neslane, odtahujou se apod. A pak napisou o setkani? Ta jako ne, pokud nevidim, ze zenska me opravdu chce a dava to nejak najevo telem, reci, tak na to kaslu. :think: Nemam zajem o nejkay vztahy z rozumu apod.

Příspěvek upraven 15.06.19 v 20:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
15.6.19 20:58
@Anonymní píše:

Tak třeba rozehrál více partií a nějaká jiná se mu líbí víc? Možná mlží, aby to nebylo trapné a nebylo vám to líto. Ta náhlá změna bude mít nejspíš hlubší důvod :think: samozřejmě to může být i něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 21:04
@Jaholos píše:
Hele nevim, to mi prijde, ze te proste nechce.
Jinak naprosto chapu a sam nemam zajem o zenske, ktere se na rande at uz prvnim, druhem, tretim chovaji naprosto nemastne neslane, odtahujou se apod. A pak napisou o setkani? Ta jako ne, pokud nevidim, ze zenska me opravdu chce a dava to nejak najevo telem, reci, tak na to kaslu. :think: Nemam zajem o nejkay vztahy z rozumu apod.Příspěvek upraven 15.06.19 v 20:58

Ja naopak zajem mela a rozhodne se neodtahovala, to on. Nechapu jak prisel na to ze zajem nemam a ptala jsem se ho na to a on ze nevi, ale ze to proste citil.Ja mu dala prvni pusu, ja iniciovala doteky a on se nebranil.

• Citovat
  • Upravit
1194
15.6.19 21:06
@Anonymní píše:
Ja naopak zajem mela a rozhodne se neodtahovala, to on. Nechapu jak prisel na to ze zajem nemam a ptala jsem se ho na to a on ze nevi, ale ze to proste citil.Ja mu dala prvni pusu, ja iniciovala doteky a on se nebranil.

Tak proste nema zajem, neres to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.19 21:14
@Anonymní píše:
Na seznamky chodit nechci a celkove to seznamovani v dnesni dobe neni tak jednoduche, tak se bojim, kdy zas nekoho potkam.Mate nejake rady? Nebo mate to nekdo podobne?

Ale to víš, že jsi normální :hug: Chvála bohu definice normálnosti opravdu nezahrnuje lidi, co mají šrámy z minulosti… a odhadla bych, že závislý vztahy, strach se projevit a nízké sebevědomí tam někde pramenit budou.
Akorát že na to paradoxně nejvíc pomáhá někdo, kdo tě bude mít rád a vážit si tě ;)
Seznamku zkus, o co jde? Jo, posedět s kolegy a kurzy jsou fajn, ale prostou logikou věci jsou na seznamce tisíce lidí. Vždycky jde o toho jednoho správného, ne o pole výběru, ale ta šance pro hledající je tam prostě větší, než jinde… když ne na vztah, tak třeba na fajn kamaráda, aspoň :hug: A ve finále můžeš zjistit, že navzdory přesvědčení, tam choděj akorát neudatelný existence, právě tam potkáš někoho, kdo ti bude rozumět a vážit si tě.
Prostě… nebuď to, zakřiknutá :D a neseď v koutě. Až TY odrazíš deset nemožných k**ténů, co ti budou psát o sex, nebo co se vyklubou z na pohled fajn chlapů - bo fotka v kvádru je bezva, ale když k ní chlap neumí promluvit jako člověk, je to tragédie :mrgreen: Tak pak velmi rychle pochopíš, že i ty máš svou a vůbec ne nízkou hodnotu :hug: a že takových „nadějí“ bylo, je a bude, a není nutný se na každou upírat. :hug: Úplně na okraj… spousta lidí si nevěří vnitřně, navenek to neprezentujou a neřeší… ale chápou :mrgreen: Kde myslíš, že je líp najít, než na tý internetový seznamce :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.19 22:31
@Anonymní píše:
Ale to víš, že jsi normální :hug: Chvála bohu definice normálnosti opravdu nezahrnuje lidi, co mají šrámy z minulosti… a odhadla bych, že závislý vztahy, strach se projevit a nízké sebevědomí tam někde pramenit budou.
Akorát že na to paradoxně nejvíc pomáhá někdo, kdo tě bude mít rád a vážit si tě ;)
Seznamku zkus, o co jde? Jo, posedět s kolegy a kurzy jsou fajn, ale prostou logikou věci jsou na seznamce tisíce lidí. Vždycky jde o toho jednoho správného, ne o pole výběru, ale ta šance pro hledající je tam prostě větší, než jinde… když ne na vztah, tak třeba na fajn kamaráda, aspoň :hug: A ve finále můžeš zjistit, že navzdory přesvědčení, tam choděj akorát neudatelný existence, právě tam potkáš někoho, kdo ti bude rozumět a vážit si tě.
Prostě… nebuď to, zakřiknutá :D a neseď v koutě. Až TY odrazíš deset nemožných k**ténů, co ti budou psát o sex, nebo co se vyklubou z na pohled fajn chlapů - bo fotka v kvádru je bezva, ale když k ní chlap neumí promluvit jako člověk, je to tragédie :mrgreen: Tak pak velmi rychle pochopíš, že i ty máš svou a vůbec ne nízkou hodnotu :hug: a že takových „nadějí“ bylo, je a bude, a není nutný se na každou upírat. :hug: Úplně na okraj… spousta lidí si nevěří vnitřně, navenek to neprezentujou a neřeší… ale chápou :mrgreen: Kde myslíš, že je líp najít, než na tý internetový seznamce :D

Diky moc za komentar :hug:

• Citovat
  • Upravit
2085
16.6.19 23:21
@Anonymní píše:

Tak je to výmluva. Prostě neumí říct, že změnil názor a zájem mu nevydržel. Lidé se na strach z odmítnutí obvykle vymlouvají právě proto, že nemají odvahu říct, že by o vztah zájem měli - ale s někým jiným. Nechala bych ho být a dál se o nic nesnažila. On fakt nejspíš jen doufá, že vám to došlo samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí