Nejspíše jsem těhulka

5.12.21 06:26

J

Menstruace -30.10.-3.11.
Dne 7.11. A 8.11. Jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní styk - přítel se do mne v oba dva dny udělal a tak jsme provedli vag. výplach…po par dnech cca od 18.11. mě začaly příznaky jak před PMS jen to bylo trochu silnější,( PMS jsem měla dostat až 28.11. )
Jenomže jsem krvácela o 8 dní dříve a jen jeden den, pak už jsem nekrváca jen když jsem se utřela po vyčůrání, tak tam bylo trochu krve..každopádně příznaky mi zmizeli, jen mám takové trošičku větší prsa a semtam mně pobolívá levý vaječník…doprovází to už tak 5 dní slabí krémový výtok,( poslední dvě noce se mi zdali dost divoké sny, jeden u třeba o tom ze jsem porodila holčičku )no každopádně..…3.12. Jsem dělala TT -MAMATEST a vyšel mi tam slabí duch, ale myslím si, že jsem test neprovedla správně a test v moci jsem nechala dyl jak těch jejich psaných 15 sekund..zítra si udělám znovu další test …myslíte si, že to krvácení atd..je normální při otěhotnění? a ze je vysoká šance, ze jsem v tom? Předem mockrát děkuji za odpovědi nemam žádné zkušenosti
Krásný den všem!!✨ 😇
Btw: přikládám foto TT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5032
5.12.21 07:00

Krvácení normální je. Myslím, že těhotná být můžeš. Ducha na testu vidím. Také jsem takové měla, když jsem byla těhotná. Zkus udělat za pár dní test znovu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
5.12.21 07:22

Duch tam je, ale nemyslim si, ze je to z toho 8.11., to uz bys mela davno krasne silne carky, takze to bude pravdepodobne z pozdejsiho data. Jinak muzes mi vysvetlit, co je to vaginalni vyplach po sexu a proc ho provadis? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
5.12.21 07:56

Duch tam je, ale uz by si mela z toho data silnejsi carku. Co to je vaginalni vyplach? Tak vy zamerne sexujete bez ochrany a provadite vaginalni vyplach? 8o priste pouzivej ochranu a usetrich setim nejakych nesmyslnych proplachu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15175
5.12.21 08:56

Duch tam je, ale určitě to není těhotenství ze 7.nebo 8.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
5.12.21 09:19

Vaginální výplach, Jo? :think: Úplně v živých barvach vidim, jak dělám ve sprchači svíčku a chlap mi stříká vodu do frndy, abych vyplavila spermie :mrgreen: :lol: :lol: :lol: A docela me ta představa pobavila :mrgreen:
Kdyby tenhle duch byl 7.-8.11. bala bych se mimodelozniho a mazala k doktorovi. Pokud je jiná sance, kdy jste zase delali ten vyplach, tak to je z toho data :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.21 09:40

@Bubllenka jsem ráda, že jste se pobavila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
5.12.21 09:41

:mrgreen: tehulka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
5.12.21 09:44
@Carolyn312 píše:
@Bubllenka jsem ráda, že jste se pobavila :)

Klid, ja i v 34 letech mám asi bujnou fantazii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
5.12.21 09:50

Kdybys byla těhotná ze styku pomalu před měsícem, bude tam víc jak duch. Takové čárky jsou tak 10 dní po oplodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
5.12.21 09:55

Na vaginální výplach se používá taková plastová pumpička, používá se třeba s Rosalginem proti mykóze. Nicméně nechápu, jak to mohlo v 21. století někoho napadnout používat jako antikoncepční metodu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2519
5.12.21 15:55

Proboha, at se lidi, jako ty, radeji nerozmnozuji… fakt jako kdyz to vidim :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
5.12.21 20:19
@Kacatko1986 píše:
Proboha, at se lidi, jako ty, radeji nerozmnozuji… fakt jako kdyz to vidim :zed: :zed:

To je, Panečku, slovo do pranice. Z cca 5ti vět usoudit, že se někdo nemá rozmnožovat, to je umění, teda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
5.12.21 20:26
@Bubllenka píše:
To je, Panečku, slovo do pranice. Z cca 5ti vět usoudit, že se někdo nemá rozmnožovat, to je umění, teda. :palec:

No jako musíš uznat, že ten text a uvažování vypadá prazvláštně :mrgreen: výplachy, při tom doufání v otěhotnění… PMS místo MS… Nebo to měla být „poslední menstruace“? :think: ne, já zase musím uznat, že se tu objevují daleko horší věci… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
5.12.21 21:11
@Kamkam píše:
No jako musíš uznat, že ten text a uvažování vypadá prazvláštně :mrgreen: výplachy, při tom doufání v otěhotnění… PMS místo MS… Nebo to měla být „poslední menstruace“? :think: ne, já zase musím uznat, že se tu objevují daleko horší věci… :)

To uznávám, a taky jsem si z toho dělala srandu, ale napsat někomu, že by se neměl rozmnožovat, to je na mě tedy silný kafe. Srandicky beru, ale proč být zlý. Poslední dobou jsou na sebe lidi strašně zlí….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí