Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to záleží jestli je přítel černoch a polovina je 20 cm a nebo nějaký podprůměrný a půlka je třeba 5cm to už by mohlo semeno vyvzlinat ![]()
@JiříkMazlík Zní to vtipně, chápu, ale fakt nevím, co s tím. Stalo se to poprvé
Chtela bych se zeptat zda soulozite po tme pri pouzivani kondomu? Nebo si svitite a prubezne kontrolujete zda neprasknul? Vzdy jsme meli sex po tme a ted mam strach. Dekuji za zkušenosti. Prosím anonym soukromé info.
Twl za celej můj sex život se mi nestalo, že by guma praskla a že mám toho nasexováno hodně. A v 99% s gumou. Při sklouznutí se zase natáhne a po sexu snad vidíš jestli guma praskla nebo ne. ![]()
Když to neumíte, tak nešuke. jte
![]()
@Anonymní píše:
Chtela bych se zeptat zda soulozite po tme pri pouzivani kondomu? Nebo si svitite a prubezne kontrolujete zda neprasknul? Vzdy jsme meli sex po tme a ted mam strach. Dekuji za zkušenosti. Prosím anonym soukromé info.
Tohle se zařadí mezi tvé nejlepší dotazy, hned vedle „vyhonila jsem mu ho a pak sahala neumytýma rukama na tampon, můžu otěhotnět?“
Nasaď mu kromě kondomu i čelovku, ať to může po každých dvaceti přírazech překontrolovat
(jojo já vím, to nejsi ty, jsi tu měsíc a ptáš se poprvé
)
@Michelle_M jsem tu vic jak rok. Ale je to soukromí takze to chci anonymně
Asi deset let jsme používali kondom - bez nehody a čelovky a afričan z divokého snu tedy vážně nejsem. ![]()
Pokud opravdu nesjede tak chrání, a jasně - musí se vytáhnout dokud má aspoň ta půlka na čem držet. ![]()
Samozřejmě, dějí se různé věci a nikdo tu nemá skleněnou kouli. Takže jedinou opravdu spolehlivou informaci dá až těhotenský test.
Zdravím,
dneska jsme měli s přítelem sex, používáme kondom, prášky neberu. Během styku si přítel všiml, že se kondom trochu sroloval, ale jen kousek, asi do poloviny. Bylo to takhle maximálně minutu nebo dvě a samozřejmě před ejakulací. Jsem strašný nervák, protože jsme mladí a dítě fakt nechceme… Taky si měřím bazální teplotu a aktuálně mám 13. den cyklu, minulý cyklus byla ovulace 21. den…Ale mám takový vnitřní pocit, že by to mohlo být dříve - včera jsem zpozorovala trochu více hlenu než obvykle…Každopádně teď nevím co dál - je tu možnost, že ovulaci ani nemám, kondom byl srolovaný jen částečně a chvilku a byla v něm jen trocha preejakulátu, ale stejně jsem nervózní. MS mám dostat 23.12, mám si udělat pak někdy těhotenský test? Popř, kdy…? Tabletku po si nechci dávat, když vlastně nevím jak to se mnou je… Děkuji všem za rady, jsem fakt nervní, tak jsem se někam potřebovala vypsat…