Těhotelský test Galmed

Anonymní
3.12.21 17:20

Těhotelský test Galmed

Ahoj holky, prosím moc o radu. Dnes mi měla začít menstruace, ta nezačala, ale včera jsem měla narůžovělý hlen na kalhotkách a toaletním papíru, jen trochu a pak už nic :think: Dnes jeem si dělala těhotenský test Galmed comfort plus 10, kde píšou, že výsledek se má zkontrolovat po 3 minutách, po 10 minutách je už neplatný. Po 3 minutách byl negativní ale když jsem se koukla cca po hodině, byla na něm slabá čárka.
:nevim: :nevim: Máte někdo podobnou zkušenost s testem? A byly jste nakonec těhotné nebo ne? :think: Modlete se za mne ať nejsem :,( :zed:
Omlouvám se na anonym, mám tu kamarádky a nechci aby zatím nic věděly :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35938
3.12.21 17:24

A dělala jsi si ho z ranní moči? Asi ne. Zopakuj ho za 2 dny pokud menstruace nedorazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.21 17:38

@JancaS84 právě že ne, dělala jsme ho z odpolední moči, jsem hrozně vyplašená :,(

• Citovat
  • Upravit
179
4.12.21 12:18

Nemusí to znamenat nic a ms se může rozjet, ale většinou když tam ta druhá carka vykoukne tak jde o těhotenství. Otázka je, jestli prosvitalala téměř nevidetelna ryska nebo druha carka. Jak jsi na tom dnes? Opakovala si test
 ráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.21 22:49

@Alzbeta21 opakovala a zase to same, velmi slabý duch, ale byl tam videt :( bohuzel asi tehotna jsem :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex