Někdo mi dluží peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ať ti vrátí klíčky a jezdi si s tím sama. Proč mu to nechavas?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky všichni,mám takový dotaz a jdu si pro radu. Mám na sebe půjčené auto, ale jezdí s ním můj známý. Poslední tři měsíce má, ale problém splácet splátku, která vychází cca okolo 5000. Takže vše platím já, aby nevznikly nějaké problémy. Stále říká jak mi to dá na konci týdne, tedy to už říká poslední měsíc, a stále nic. Dá se tohle nějak řešit?
Si to auto vem ne??
A půjčené jako z půjčovny? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex Nemám řidičák, takže neřídím, je pouze půjčené na mé jméno. Jediné co mě napadá je auto prostě vrátit, s tím že těch 15k neuvidím.
- Citovat
- Upravit
Cele je to zvlastni..proc si to auto nepujci sam? Kdyz neplati, tak proste auto vrat, nebo at hned zaplati a smir se s tin, ze jsi prisla o 15000,–
Příspěvek upraven 05.09.22 v 09:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pujcene na sebe jako na operak?
Neni tam nahodou podminka, ze auto nemuze ridit nikdo jiny a uz vubec ho dale pujcovat? Abys z toho nemela jeste problemy. Kdyz to poskodi, tak to on asi platit nebude pro vraceni. Vzala bych auto a uz mu nic nepujcovala. Co jineho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicole 1234 Kdo řekl, že na to nemám? pouze nehodlám každý měsíc platit za něco co vůbec nepoužívám, to je rozdíl ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Semtex Nemám řidičák, takže neřídím, je pouze půjčené na mé jméno. Jediné co mě napadá je auto prostě vrátit, s tím že těch 15k neuvidím.
Kde pujcuji auta bez ridicaku?
To bývá podminka, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 Kdo řekl, že na to nemám? pouze nehodlám každý měsíc platit za něco co vůbec nepoužívám, to je rozdíl
Já moc nehápu proč sis teda ty bez ŘP na sebe půjčila auto
on má evidentně nějaké problémy proč jemu by ho nepůjčili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 Kdo řekl, že na to nemám? pouze nehodlám každý měsíc platit za něco co vůbec nepoužívám, to je rozdíl
To je tvoje blbost, ze platis za neco, co nepouzivas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nepůjčovat si nic, co nebudu využívat já. Máte spolu nějakou smlouvu, že má platit něco tvého?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky všichni,
mám takový dotaz a jdu si pro radu. Mám na sebe půjčené auto, ale jezdí s ním můj známý. Poslední tři měsíce má, ale problém splácet splátku, která vychází cca okolo 5000. Takže vše platím já, aby nevznikly nějaké problémy. Stále říká jak mi to dá na konci týdne, tedy to už říká poslední měsíc, a stále nic. Dá se tohle nějak řešit?