Někdo mi dluží peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2729
5.9.22 10:13

Uz na nic nečekej, takhle můžeš čekat ještě 3 mesice a vyhotit dalších 15 z okna. Dej si s ním schůzku, chtěj peníze. Když nic, další den jdi s někým kdo zná vás oba a ma řidičák a s autem tě vrátí na pobočku. Auto bych vrátila tak jako tak, tomuhle už nevěř. Ber to jako zkustenost, bývá to výrazně dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
5.9.22 10:19

Ještě dodám, že kdyby byl problém s vrácením auta po opakovaných výzvách, nahlásila bych krádež. S takovými lidmi nemám důvod mít trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
5.9.22 10:43
@Anonymní píše:
Zaměstnanecký leasing. Ovšem já bych si auto pro nikoho cizího takhle nebrala.

Tohle není zaměstnanecký leasing - ve Škodovce si auto jako zaměstnanec můžeš od firmy prostě zapůjčit, tuším že je to na 2 roky. Pak ho normálně vrátíš, případně doplatíš pokud bude poškozené atd. Jako brát si ho na sebe s tím, že s ním jezdí někdo úplně jiný je absolutní nesmysl zakladatelko a ihned bych ho vrátila než si zaděláš na ještě větší problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.9.22 11:01
@Anonymní píše:
Ahojky všichni,mám takový dotaz a jdu si pro radu. Mám na sebe půjčené auto, ale jezdí s ním můj známý. Poslední tři měsíce má, ale problém splácet splátku, která vychází cca okolo 5000. Takže vše platím já, aby nevznikly nějaké problémy. Stále říká jak mi to dá na konci týdne, tedy to už říká poslední měsíc, a stále nic. Dá se tohle nějak řešit?

Vzít auto, vrátit ho a po něm to vymáhat :think: nechápu tu naivitu, dluh se bude zvětšovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
5.9.22 11:12

Kamarádovi bych oznámila, že buď peníze doplatí do dejme tomu patnáctého (po výplatě), a další platby chceš na měsíc dopředu, nebo ho okamžitě vracíš, protože pět litrů měsíčně za něj prostě platit nebudeš.
Na tom není moc co vymýšlet.
Pokud by ti ho vrátit nechtěl ani když si k němu přijedeš (s nějakým řidičem), nahlásila bych krádež, jakýpa copa.
On se s tebou ne**sere, já bych mu oplatila stejnou mincí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7886
7.9.22 13:55

CO se bude dít, pokud to auto nějak poškodí, nebo způsobí nehodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat