Někdo mi dluží peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
@Melodie91 Ve škodovce si může půjčit pouze zaměstnanec
Promin, ale to musi byt fakt dobry znamy…milenec? Nevim no..takovehle slubicky, to se nekdy nevyplaci bohuzel..nevim, jestli ti slibil nejake penize navic, ale je videt bohuzel, ze to nebyl vyhodny obchod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrnko Ano, ano, jako rodinný příslušník, jak nám bylo tenkrát řečeno tak může.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Melodie91 Ve škodovce si může půjčit pouze zaměstnanec
A neměl by v něm jezdit taky jen zaměstnanec? Co když se s tím něco stane?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Auto bych vrátila 100%. I kdyby teď doplatil, co dluží, tak do budoucna to můžeš řešit znovu. Ať si sežene auto sám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jake mas podminky toho pujceni. Da se to vypovedet? Mas smlouvu s tim znamym? Je tam napsany jako ridic? Pokud je psany v papirech a ty s nim smlouvu nemas, tak jsi v pytli. Nemuzes mu pohrozit, ze auto nahlasis jako kradene, zaroven nemas paky, jak z nej ty penize dostat a jestli je to na operak, tak snad ani po dobu smlouvy nemuzes auto vratit, ale operak neznam, tak jen tipuju.
Znamy si ti dobre spocital. Zajimalo by me, jaky mel srdceryvny pripeh, proc si nemuze pujcit auto sam (a jen vyhodne pujcovne pro zamestnance to nebude)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrnko Děkuji Vám za nejužitečnější odpovědi, auto vrátím a počkám zda zaplatí dlužnou částku. ![]()
Tímto považuji debatu za uzavřenou. Děkuji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Semtex Nemám řidičák, takže neřídím, je pouze půjčené na mé jméno. Jediné co mě napadá je auto prostě vrátit, s tím že těch 15k neuvidím.
A proč si auto nepůjčil sám?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrnko píše:
Jake mas podminky toho pujceni. Da se to vypovedet? Mas smlouvu s tim znamym? Je tam napsany jako ridic? Pokud je psany v papirech a ty s nim smlouvu nemas, tak jsi v pytli. Nemuzes mu pohrozit, ze auto nahlasis jako kradene, zaroven nemas paky, jak z nej ty penize dostat a jestli je to na operak, tak snad ani po dobu smlouvy nemuzes auto vratit, ale operak neznam, tak jen tipuju.
Znamy si ti dobre spocital. Zajimalo by me, jaky mel srdceryvny pripeh, proc si nemuze pujcit auto sam (a jen vyhodne pujcovne pro zamestnance to nebude)
Pán bude pochybná existence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Nicole 1234 Kdo řekl, že na to nemám? pouze nehodlám každý měsíc platit za něco co vůbec nepoužívám, to je rozdíl
Bohužel to přesně takhle dopadlo. Auto bych vrátila a doplatila a tlačila na známého, ať mi peníze vrátí. Ideální by bylo, pokud jste sepsali aspoň nějakou dohodu, jestli to bylo jenom na dobré slovo, smířila bych se s tím, že peníze už bohužel neuvidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky všichni,mám takový dotaz a jdu si pro radu. Mám na sebe půjčené auto, ale jezdí s ním můj známý. Poslední tři měsíce má, ale problém splácet splátku, která vychází cca okolo 5000. Takže vše platím já, aby nevznikly nějaké problémy. Stále říká jak mi to dá na konci týdne, tedy to už říká poslední měsíc, a stále nic. Dá se tohle nějak řešit?
Došla bych si pro to auto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@zrnko Děkuji Vám za nejužitečnější odpovědi, auto vrátím a počkám zda zaplatí dlužnou částku.Tímto považuji debatu za uzavřenou. Děkuji
Pokud máte nějakou oficiální smlouvu, tak v závislosti na tom, jak moc chceš zachovat přátelství, bych případně zvažovala předat někomu k vymáhání. Ale to záleží na prioritách v téhle konkrétní situaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:
A proč si auto nepůjčil sám?
Zaměstnanecký leasing. Ovšem já bych si auto pro nikoho cizího takhle nebrala.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Semtex Nemám řidičák, takže neřídím, je pouze půjčené na mé jméno. Jediné co mě napadá je auto prostě vrátit, s tím že těch 15k neuvidím.
A jak to auto chceš vrátit, když neridis? A proč si půjčujete něco, co ani používat nemuzes? Ale Škoda se opakovat, kdo chce kam… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáš si půjčovat nic na sebe, když to ty nevyužíváš. Auto vrať, nebo si to budeš platit sama, není žádná páka, kterou bys to z něj dostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit