Čím si přivyděláváte na RD?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak buď zvýšit produkci, například pořídit více slepic, záhonků apod.
Pak můžeš nabídnout hlídání dětí, nebo třeba jejich vyzvednutí ze Školky, než se vrátí jejich rodiče.. někdo zase potřebuje pohlídat nebo vyvenčit psa.
Pokud jsi šikovná, tak třeba můžeš něco uplést, péct vánoční cukroví..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Různá callcentra nabizeji práci z domu, i prichozi linky, žádný otravování. Staci notebook a sluchátka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na RD jsem pokracovala ve sve praci (ne full uvazek od zacatku) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na MLM proděláš. Vždycky. Na každém, pokud ho tedy nezakládáš a nejsi dostatečně schopná a bezkrupulozní obchodnice, abys na té pyramidě vydělala.
Kdo mi nevěří a umí anglicky, poslechne si sérii The Dream https://open.spotify.com/…YpJArpX6KczL?…
Jinak tedy - nejsou někde v okolí jiné ženské s malými dětmi, že by si spolu s tím svým hlídala ještě další děcka?
Pokud šiješ, tak mrkni na Tvůrci v praxi - spoustu věcí jak rozjet z rukodělného koníčku přívýdělek najdeš přímo tam a ten webinář má autora dobře postavený a je to praktické, ne infomarketing na úrovně toho mlm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a teda sběr léčivek - jako pár korun to hodí a budete s děckem venku, případně pokud máte okolo lesy s houbama, tak si udělat zkoušky ze znalosti hub na nejbližší hygienické stanici a najít si nějakou hospodu, kam budeš houby prodávat.
Paralelně k tomu můžeš vyrábět směsi bylin a sušených hub a zkoušet je prodat přes internety - zejména když se přes ty obojky naučíš základy on-line prodeje ![]()
Jestli si dobře pamatuju, tak si někde na moravě v přírodě, ne?
Ještě teď se na výkup dají natrhat bezinka plod - koukám do ceníku pro leors 100 kč/kg (sušené), hložinky jsou za 50 kč/kg a kvete zlatobýl (45 kč/kg)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Online můžeš řešit letenky, weby, SEO, HTML, programovat, doučovat atd. Je toho hafo. Záleží co umíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vesničanka1 píše:
Ahojte, otázka zní jasněkdo se teda chcete podělit, mám syna 2 roky, bydlím na pidi vesnici, hlídání nemám, do školky berou od 3 let, chtěla bych si nějak přivydělat ovšem nevím jak, práce z domu mi přijde jako nedosažitelný sen. Bohužel ani nejsem ten typ ženské co se vyžívá v drogerii, parfémech atd abych byla jako Avon lady, Dedra atd… to mě nezajímá. Moje zájmy jsou spíš zahrádkaření a chovatelství drobného zvířectva, ovšem nemám to v takovém rozsahu abych mohla prodávat nadbytek produktů domácí výroby atd… prostě jsem v koncích a potřebuji peníze
jinak jsem šikovná, žádné práce se nebojím
Hlídání dětí, úklidy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zaměř se na to co tě baví a v čem jsi dobrá, pokud jsou to zvířata můžeš si založit chov ( slepice, králící, kachny…atd) také obojky a vodítka by mohly něco vynést. Udělej si podnikatelský plán, ať máš přehled co se vyplatí a co ne a směle do toho. Pokud to nezkusíš nic nezískáš. Kvalita a dobrá cena si vždy své zákazníky najde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžete zkusit Avon mě to vydělávalo několik tisíc měsíčně ale pak jsem už šla na plný úvazek a nestíhala jsem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vesničanka1 píše:
Ahojte, otázka zní jasněkdo se teda chcete podělit, mám syna 2 roky, bydlím na pidi vesnici, hlídání nemám, do školky berou od 3 let, chtěla bych si nějak přivydělat ovšem nevím jak, práce z domu mi přijde jako nedosažitelný sen. Bohužel ani nejsem ten typ ženské co se vyžívá v drogerii, parfémech atd abych byla jako Avon lady, Dedra atd… to mě nezajímá. Moje zájmy jsou spíš zahrádkaření a chovatelství drobného zvířectva, ovšem nemám to v takovém rozsahu abych mohla prodávat nadbytek produktů domácí výroby atd… prostě jsem v koncích a potřebuji peníze
jinak jsem šikovná, žádné práce se nebojím
Já sice na ní nejsem, ale známá venčí pejsky a uživí se tím, plus uklízí domy, byty či kanceláře. Nemá nic úplně stáleho, loví to z netu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacanovaIng píše:
Můžete zkusit Avon mě to vydělávalo několik tisíc měsíčně ale pak jsem už šla na plný úvazek a nestíhala jsem
To píše, že ji nejde. Já byla avon lady, to vůbec mi nešlo. Každý mě poslal kamsi i kolegyně v práci pokud chtějí tak už tu je předchozích 20 nebo jejich příbuzné i v domě, kde bydlím jsou dokonce dvě sousedky, které obchází všechny, to už nepřebiju. Pak mě oslovil Faberlic, něco nového a skvělé produkty. Já sama bych tomu dělala reklamu i našla pár lidí pod sebe a stejně začali opadat a chtěli ode mě raději dvě věci, než si koupit pro sebe
Po roce a půl už nekupuji také no, mám doma furt zásobu ze které čerpám, kupovala jsem si nejvíc sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vesničanka1 píše:
@nikitice se psama bych pracovat mohla, zkušenosti mám, ani ne tak s výcvikem poslušnosti, jak spíš s výstavama, ale tam je disciplina taky potřebajenže nebydlím nikde u většího města aby lidi o venčení měli zájem, všichni v mém okolí co mají psi tak na zahradě, tohle je reálné třeba Olomouc, Brno, Ostrava… a ne na vesnici
Koukni po netu. Třeba teď v létě byla na roztrhání. Hele naši bydlí na vesnici a mají dvě kočky, našli holku odjinud, která dojížděla, další z vesnice má taky kočky, dokonce 7 a chtěla někoho, kdo je bude krmit, našli si pak. Já sama jezdím kus dál známé krmit kočky a je tolik lidí co mají kočky nebo psa i na vesnici a k tomu moři jedou na dva týdny i déle. dej si někam na seznám hlídání psů, krmení koček ve vašem okolí.. nebo dětí. To jsem měla sama hlídání víckrát z hlidačky. cz myslím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja chodivala vecer do pekarny na RD a spokojenost. Bydlim na vesnici a pekarnu jsem mela kousek od baraku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nikitice píše:
To píše, že ji nejde. Já byla avon lady, to vůbec mi nešlo. Každý mě poslal kamsi i kolegyně v práci pokud chtějí tak už tu je předchozích 20 nebo jejich příbuzné i v domě, kde bydlím jsou dokonce dvě sousedky, které obchází všechny, to už nepřebiju. Pak mě oslovil Faberlic, něco nového a skvělé produkty. Já sama bych tomu dělala reklamu i našla pár lidí pod sebe a stejně začali opadat a chtěli ode mě raději dvě věci, než si koupit pro sebePo roce a půl už nekupuji také no, mám doma furt zásobu ze které čerpám, kupovala jsem si nejvíc sama.
Faberlic? Neznám. To je něco jako Eurona?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KacanovaIng píše:Úplně nevím co má Eurona, znám pár výrobků. Zkuste vygooglit, mělo by to být normálně otevřené ty výrobky.
Faberlic? Neznám. To je něco jako Eurona?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit