Přivýdělek k mateřské dovolené

2
2.9.22 11:10

Přivýdělek k mateřské dovolené

Ahoj všem maminkám,

před časem jsem plánoval založit eshop s kávou - mlýnky, drippery, chemexy, filtry… Vybral jsem produkty a nakoupil na sklad. Nikdy jsem si nenašel dost času na spuštění. Pořád mi doma leží zboží asi za 60 tisíc. Zkoušel jsem pár produktů prodat přes aukro nebo inzeráty, jde to hezky, jen je potřeba se tomu věnovat. Vkládat inzeráty, odpovídat zájemcům, odesílat zásilky… Navíc za chvíli jsou Vánoce.

Věřím, že to je super přivýdělek například pro maminku, která si na to najde více času. Nabízím sklad k prodeji s výraznou slevou, ideálně jako celek, můžu přidat krabice, bublinkové folie, izolepy a další obalový materiál. Vše připraveno k okamžitému prodeji.

Předání ideálně v Brně, případně Praze nebo Ostravě.

Pro více informací mě kontaktujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20893
2.9.22 11:14

A nebo se to nedá vůbec prodat a hledáte hloupého důvěřivce, na kterého přehodíte černého Petra. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
2.9.22 11:33
@Belweder píše:
Ahoj všem maminkám,

před časem jsem plánoval založit eshop s kávou - mlýnky, drippery, chemexy, filtry… Vybral jsem produkty a nakoupil na sklad. Nikdy jsem si nenašel dost času na spuštění. Pořád mi doma leží zboží asi za 60 tisíc. Zkoušel jsem pár produktů prodat přes aukro nebo inzeráty, jde to hezky, jen je potřeba se tomu věnovat. Vkládat inzeráty, odpovídat zájemcům, odesílat zásilky… Navíc za chvíli jsou Vánoce.

Věřím, že to je super přivýdělek například pro maminku, která si na to najde více času. Nabízím sklad k prodeji s výraznou slevou, ideálně jako celek, můžu přidat krabice, bublinkové folie, izolepy a další obalový materiál. Vše připraveno k okamžitému prodeji.

Předání ideálně v Brně, případně Praze nebo Ostravě.

Pro více informací mě kontaktujte.

To víš že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
2.9.22 11:36
@Cenarius píše:
A nebo se to nedá vůbec prodat a hledáte hloupého důvěřivce, na kterého přehodíte černého Petra. ;)

Věřím, že tohle může být příležitost pro někoho, kdo už dlouho přemýšlí nad vlastním podnikáním a pořád se nemůže rozhoupat… ale pokud z těch pár řádků je někomu jasné, že je to 100 % podvod, jsou to neprodejné šmejdy, samé ležáky… doporučuju Amway nebo balení obálek. Zisk zaručen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
2.9.22 11:36

Takže jsi naletel a tady hledas naivu, co to z tebe sejme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8650
2.9.22 11:50

Mně fascinuje ta představa, jak někdo plánuje eshop a jako první ze všeho, co udělá, je nakoupení zboží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.9.22 11:57
@Amalthea píše:
Mně fascinuje ta představa, jak někdo plánuje eshop a jako první ze všeho, co udělá, je nakoupení zboží :lol:

bingo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat