Někdo z M.B?
- Otevřená skupina
najít supr kámošku
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Luci.rys jojo super hlídání.. Včera sem jí tu měla zase
ale tak aspoň mi ten den rychleji uteče ![]()
S těma zadama je to za trest co
ja na to trpim posledni měsíc extrémně, nic dlouho nevydržím dělat a pak si zase připadám jak když se jen valím a žeru a tloustnu
takže si nevyberu… ![]()
No ségra rodila právě 38 týden a strie se jí udělali 14 dní před porodem.. A vzhledem k tomu, že já už mám tolik kg nahoře jako segra když rodila a to me čekají ještě dva měsíce tloustnutí, myslim, že se striim taky nevyhnu..
ale co, určitě to za to stojí, modelka nejsem tak co se tím trapit ![]()
No co se týče balení, tak ja mám jednu cestovní tašku narvanou a to nemám vše
ještě ručníky a na poslední chvíli hygienu pro sebe
a to určitě není vše, takže budu ověšená taškama jak když jedu na měsíc na dovču ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Prave aspon jsi mela o zabavu postarano
zada jsou hrozny, kdyz je necitim hned pri te cinnosti tak si vecer pripadam jak stara baba, boli me uz jen kdyz se zvedam
a tak treba budes vyjimka a strie se ti vyhnou nebo budou jen miniaturni
hele ja myslela, ze nejvic priberu ted na konci a ono pri posledni kontrole jsem mela jen pul kila nahore
a to se nijak extra nehlidam, kdyz mam chut tak si dam, ale zase jako s rozumem a nejvic me laka sladky
ja si myslim, ze se to bez nejakych nasledku neobejde, u nekoho to zanecha vic a u nekoho min, ale kdyby se tohle melo resit tak z toho zivota budeme mit prd
ja to do tasky jeste nedala
ale urcite budu mit jednu velkou narvanou k prasknuti pro me a jednu mensi pro malou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys přesně tak
večer už občas chodím v předklonu než se trošku rozhybu
fakt by se mi občas hodilo chodítko jako opora
no uvidime, ja teď fakt rostu den ode dne a to už vypadam na porod
a nejhorší je že jak sem doma pořád se cpu a jak říkáš noo sladký.. To je boj, ale nějak si nemůžu pomoct.. Na sladkým ujíždím a proto sem teď jak kulička ![]()
No tak koukam, že zabalit si není jen tak
prostě zabalim dve tašky a abych nevypadala jak když se do porodnice stěhuju, tak druhou tašku si nechám dovézt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Joo presne tak
obcas si rikam, ze uz se radsi ani zvedat nebudu
taky si ted pripadam, ze jsem den ode dne vetsi a vetsi
ale tak to uz dame
ted jsem videla pani co ceka dvojcatka a je v 31tt, ale brisko mela jako ja ted
na druhou stranu ji to nezavidim
jo to sladky je boj, ale ikdyz se snazim uz tomu moc neholdovat, tak stejne si denne aspon neco malyho dam
no neni to nic jednoduchyho
hlavne me prijde, ze vsechno potrebuju a lepsi je mit neco navic nez to pak nemit
ikdyz vim, ze kdyztak manzel priveze, stejne je to silnejsi
joo to je taky dobrej napad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda dvojčátka to musí být po porodu šílený.. Kort jestli je to prvorodicka.. Je to roztomilý ale dvakrát vic nervů, zodpovědnosti a tak.. No nezavidim.. Sem ráda, že mám jen Barborku
ale tak zas jestli měla normální bříško vypadající na jedno mimčo tak bude mít asi menší mimča než my ![]()
Noo já teda taky nemám den bez sladkyho..
Doufám, že si na to malá nezvyka už teď v pupku ![]()
A s tim balením přesně tak.. Pořád si rikam, ze mam plnou tašku od kazdyho kousek, ale že toho mam málo..
nejhorší je že bych pořád něco dokupovala
konec to určitě ani nevyužiju ![]()
Taky ti přijde, že poslední tydny budou strašně pomalu utíkat
já se na jednu stranu bojim porodu, ale na druhou stranu se těším až bude malá venku.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. No mela ho takovy trochu zvlastni
ale jestli byla prvorodicka, to jsem se neptala
jak rikas je to hezky, ale asi bych to nechtela( nebo nechtela se rict neda, taky bych byla rada a milovala obe-urcite vis co tim chci rict), nervy o to vic prace, asi by to nebylo tak „jednoduchy“ jako s jednim.. Uz jen to krmeni, asi nebudou chtit jist ani kakat na stejno
takze asi pak fakt nedelas nic jinyho nez jen krmis, oblekas a prebalujes
taky by me to zajimalo, ikdyz se rika ze hodne veci se odjivi uz od toho co bylo v brisku
ja uz jsem tasku zase na chvili dala stranou
prave abych nevymyslela a nebalila dalsi a dalsi „nepotrebnosti“
taky mi to prijde
ale to uz je spis tim, ze se tesime a zaroven bojime
ja jsem zvedava jestli se ta potvurka tedy otoci nebo zustaneme u toho cisare
poznala jsi kdyz se mala otocila? Me prijde, ze to tam vevnitr je porad stejne jako kdyz mi rekli, ze se jeste neotocila..tak me zajima jestli se to da poznat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys no ja prave slysela a ted nevim jestli to řeknu správně o hypoglykemii.. To maj miminka při nedostatku cukru tak doufam, že se to u nás nerozvine
zkusim to aspon na poslední týdny omezit ikdyž teď sem zrovna dojedla sušenku ![]()
No a co se týče otočení tak vůbec nevím… Ona byla na každým ultrazvuku tak jako schoulena a pak mi to řekli v tom 28 týdnu a od tý doby cítím jen kopance do žeber, který zas až tak nepříjemný nejsou jak se říká.. Ikdyž občas malou musim nazvat vetrelcem
protože to sou pohyby až si říkám co tam tak může dělat
ale to ty cítíš určitě taky..a kdy jdeš na kontrolu? Třeba se malá otočila a císaři se vyhnes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Rikas to spravne, o hypoglykemii jsem slysela, ale ve spojeni s nelecenou tehu cukrovkou.. Tak uvidime, taky se s tim pokusim neco udelat ale moc to nevidim
jasny chapu, me to prave zajimalo.. Do zeber ma stoucha porad, ale taky to neni nic extra hroznyho
spis takovy tlaceni, sem tam to schytam do mocaku
coz neni nijak bolestivy, ale spis neprijemny takovy na pocurani
jojo, ja ji zase rikam parazit
protoze to co se tam obcas deje je az neuveritelny
a vsichni rikaj jak ke konci toho moc necitis, ze spis min, ale o to intenzivnejsi, ale me to teda neprijde
spis o ni poslednich 14 dni vim vic nez kdy predtim
jdu v patek uz do porodnice, prevelela me asi driv, kdyz se zatim neotocila, jinak rikala, ze si me ohlida do 38tt..tak uvidime..uz jsem s tim tak nejak smirena( proste nejak ven musi), uz mi spis prijde divne, ze bych se tam mela x hodin trapit
normalni porod je urcite lepsi, porad bych byla radsi za normalni..nejde mi vubec o jizvu(oba porody maji sve vyhody i nevyhody), ale po cisari ti mimco na stalo daji az druhy den (nosi ti ho jen na krmeni) kdezto po normalnim porodu ho mas hned u sebe.. Tohle mi na tom vadi proste nejvic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys taky to s tim sladkým nevidím zrovna nadějně
vždycky o tom mluvim a pak skutek utek ![]()
To tlačení do žeber je občas mazec… Přijde mi jak kdyby nevěděla jestli se ma nacpat před nebo za žebra
a do mocaku sek dostala jen párkrát ale o to víc to bylo nepříjemný.. Takový až zapálení jak kdyby mě snad cevkovali
ale co za každý pohyb sem ráda
a jak říkáš že jich má být miň, tak u nás je to naopak
cca každý 4 hodky se probudí a dává mi co proto
si říkám kolikrat, že tam snad dělá kotrmelce ![]()
Tak třeba ti řeknou v ty porodnici dobrou zprávu, budu držet pěsti!! Ja du na kontrolu až příští týden a to už by měli taky kontrolovat častěji než jednou za měsíc ![]()
No kdyby to byl přeci jen nakonec ten císař, možná budeš raději když tě pak nechají odpočinout, ale chápu jak to myslíš… Člověk se 9 měsíců těší a pak by ti jí měli vzít..
ani sem nevěděla, že ti ji po císaři nedaj hned…
když už má člověk trpět bolestí tak si říkám aby měl za to jako bolestný tu malou odměnu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Prave a navic kdyz je hezky tak chodime na zmrzku
takze to proste nejde
no me prijde jak kdyby ji tam ty zebra vadily nebo co
Prave taky jsem rada, ze o ni vime
sice to brisko hraje na vsechny strany, ale cert to vem
no uvidime, jsem na to zvedava
ale dekuji
prave nedaji, kdyz jdes pod celkovou narkozu tak je to asi i jasny a kdyz je spinal(od pasu dolu znecitlivena) takze jsi pri vedomi, oni by ti ji pak meli ukazat a prilozit a prevazi te na 24hodin na jipku na pozorovani takze ani nelezis na sestinedeli tak proto ti ji tam nemuzou nechat
druhy den, kdyz bude vse v poradku, tak te prevezou a uz ti ji daji
prave 9 mesicu se tesis a pak kdyz uz je konecne venku tak musis zase cekat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys to je fakt.. Na zmrzku chodime taky, na ni přímo ujíždím
ja si vlastně o císaři nic nečetla, takže sem nevěděla že to takhle probíhá.. Nechci se moc pidit abych si něco ještě neprivolala
myslela sem že se nedělá celková narkoza
mam pocit, že když byla na císaři kamarádka, tak nebyla v celkový, ale říkala, že klasickej je lepší.. Holt to si člověk vybirat nemůže, je jedno jak pujde ven hlavní je že bude zdravá.. ![]()
A co si myslíš např o zpívání malé? My zkoušeli číst pohádku, ale nemáme holt výdrž..
myslim, že poslední dobou si malá zvyká spíš na můj řev než na hlas v klidu, tak doufám že ji nebude pak uklidnovat když se budu rozčilovat
nějak je toho na mě poslední dobou moc… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Hele taky jsem to nezjistovala dokud mi nebylo oznameno, ze to docela pravdepodobne tak dopadne
a neco malo jsem vedela od manzelovi sestry a hodne jsem se dozvedela na tom kurzu v kostce
dela se i pod celkovou, ale to se dela, kdyz nastanou nejake komplikace pri prirozenem porodu a potrebuji rychly zakrok - co jsem tak pochopila
kdyz to mas naplanovane tak se dela spinal…ale taky nejsem odbornik
jo to mas pravdu, hlavne kdyz bude zdrava, to je nejdulezitejsi
doma to sice nepraktikujem, ale myslim, ze to nemusi byt spatna vec
cetla jsem, ze kdyz ji budes poustet casto jednu pisnicku nebo nejaky zvuk, tak ji to pak muze pomoct pri uklidnovani, protoze ji to bude zname
tak jsem premyslela, ze bych ji neco poustela, ale jeste jsem se k tomu nedokopala
ty hormony, to je sila
taky jsem mela obdobi kdy jsem byla podrazdena, vesela, vybusna i protivna behem chvilky a menilo se to jak pocasi.. Ted jsem spis v rozpolozeni takovem, ze se nalady docela uklidnily, ale zase se mi chce casto brecet a nekdy ani nevim proc
takze at ziji hormony!!! Tuhle jsem skoro brecela, kdyz jsem si chtela obleknout leginy a nemohla jsem se k tomu poradne ohnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys no vidíš a nám to na kurzu ani snad neříkali a jestli jo tak sem asi úplně vypla a nechtěla to vědět
ale spíš to neříkali… Si říkám, že při celkový musí být pak mimčo hodně unavený nebo přispalý..
No ja taky přemýšlela sem pořád co bych jí pustila, ale nějak sem na nic nepřišla a jestli ji má uklidnovat neco co bude znat může to byt teoreticky i můj hlas ![]()
No o hormonech mi nemluv… První tři měsíce sem byla na ránu což sem o sobě sama prohlasila.. Vždycky sem se rozcilila a v tu chvíli sem věděla že nejsem třeba i v právu, ale nešlo to zastavit.. Teď se to trochu vrací… Ale taky je mi často do breku.. Romanticky filmy atd teď nejsou asi nic pro mě ![]()
joo leginy sou jediný do čeho se vejdu, ale v tomhle tě chápu.. Já se neohnu pořádně a taky je mi do breku když si mam třeba jen nazout boty.. No hruza, už se těším až se v klidu obuju, obliknu apod..
ikdyž to bude ještě chvilku trvat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. No tohle byl takovej kurz nekurz
2× dvouhodinovka, rikala nam jak probiha porod, co nas ceka a neco malo o cisari, nejake ulevove polohy atd. Proste rychly a strucny
taky si myslim, ze pod celkovou na nem bude neco znat, ale zase kdyz to mimco i maminku melo zachranit tak by mi to bylo taky jedno ![]()
Prave nic co bych chtela poslouchat pravidelne dalsi buhvi jak dlouhou dobu me nenapadlo
takze jak rikas, nas hlas by ji mel uklidnovat taky kdyz ho pry pozna hned od narozeni
tak ji to bude muset stacit ![]()
Jo taky jsem kolikrat vylitla ikdyz jsem vlastne ani nemusela a ve finale jsem nemela ani pravdu, ale musela jsem
pak jsem brecela, protoze me to mrzelo a neslo to zastavit
no proste cirkus ![]()
U me obouvani probiha jedine pomoci lzice, jinak uz to nedavam ![]()
Leginy to jistej
akorat uz mi zacinaji lehce natykat nohy, takze boty co jsem k nim nosila uz nosit nemuzu
a na letni takovy teplo jeste neni
takze uz se opravdu tesim az se zase zacnu tak nejak rovnat
ikdyz to je vsechno krasny, ze v tobe je malej clovicek a jeste k tomu tvuj/vas tak na konci je to uz hruza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys přesně, myslím že v tu chvíli člověk mysli na jediný aby už byla malá venku ![]()
Taky doufám, že bude zvyklá na hlas a když ne tak si bude zvykat v průběhu ![]()
No a s těma hormonama.. Ja to říkala pritelovi, že to nejsem já ale hormony a vzhledem k tomu, že on vi o těhotenství např tolik co ja o autech tak se, mi vysmal že to na to jen házím, ale musel to vidět sám…
byla sem k nesneseni
ale teď je to jak na houpačce opět… Chvíli pohoda a najednou mi přijde jak když sem na všechno sama… ![]()
Přesně k leginum sem nosila kozačky ikdyž počasí už na ně moc není
ale nějak už je nedopnu a tak tenisky to jistěj…
no ja teda osobně se nevejdu do kraťas co mi byli před těhu velký, takže musim pak zázrakem zhubnout… ![]()
Nemáš problém s krecema? Ja mam poslednicu 5 dní na střídačku k ránu křeče do lýtek a strašně to bolí.. Magnesium si beru tabletku před spaním, a do teď to bylo dobrý… K dr du až příští týden tak nevím co s tím…
A jak ti dnes dopadlo vyšetření? Pokud už to máš za sebou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luciian_92 , 30.4.24 14:55
- DandátkoP , 7.1.24 21:06
- sabublinka , 11.5.23 19:26
- Matty243 , 24.5.22 10:15
- Postižená_princezna , 18.3.22 20:33
- Kleres , 23.6.21 13:07
- MB91 , 18.5.21 09:29
- Bartonickovi , 13.1.20 20:11
- NatalkaKuba , 17.10.19 20:13
- močičák , 8.7.19 07:50
- Terezzzzka , 23.2.19 15:22
- Kdyzsedaritaksedari , 19.10.18 12:41
- Veru_19061811 , 5.10.18 21:35
- Alweola , 25.5.18 17:37
- Kiki185 , 23.4.18 11:09
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Špinění 20 dnů po ET je to běžné?
- 10.10.26 14:22
- Anonymní
- 29
Krajská nemocnice T. Bati Zlín - Oddělení...
- 10.10.26 07:50
- Nikola129
- 1
Moje děti jako by nebyly moje
- 10.10.26 12:54
- Alušáček
- 26
Glukóza v těhotenství v moči
- 10.10.26 13:51
- Nikysh
- 11
Průchozí vejcovody, PCO a slabší...
- 9.10.26 21:20
- Jaja809
- 3
Sousedka co si stěžuje na hluk
- 10.10.26 14:07
- Trojlístek
- 55
Jaké příznaky jsem měla při uhnizďování
- 10.10.26 11:54
- Havrana
- 2
Pálení žáhy - už jsem zoufalá
- 10.10.26 14:03
- moli74
- 11
Návrh na rozvod
- 9.10.26 21:14
- Lucy75
- 4
Doporučení na odolný externí harddisk
- 10.10.26 13:19
- xtonda
- 10
Nové příspěvky
Hra se slovy, aneb - pojďte si hrát :)
- 10.10.26 14:26
- makyna22
- 45453
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 10.10.26 14:25
- sysi
- 44458
Slovní fotbal č.2
- 10.10.26 14:24
- makyna22
- 21061
Knihy podle abecedy
- 10.10.26 14:23
- makyna22
- 10944
Špinění 20 dnů po ET je to běžné?
- 10.10.26 14:22
- Anonymní
- 29
Záleží Vám na tom, jestli má muž dostatek...
- 10.10.26 14:21
- Anonymní
- 66
Implantační krvácení - popis
- 10.10.26 14:20
- Anonymní
- 8
Máme moc věcí...
- 10.10.26 14:20
- aiwwa
- 4774
Moje levná cesta