Někdo z M.B?

• Otevřená skupina

najít supr kámošku

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
6.4.16 19:42

@miesa.. Nemusis jen v lekarne, kupovala jsem v DM a nebo dneska i v Tescu :) ja prave jdu sepsat porodopis pristi tyden tak bych ho snad taky dostala, ale kazdopadne dekuju, mrknu na nej :) a pritel bude u porodu? To jsi docela odvaha, ze se sem pak chces dopravit sama, to bych asi nedala..mas pravdu spis u sporky a vedle je hned cukrarna ;) dnes jsme tam byli jestli nam prevezli ten kocarek.,aby jsme pak nekoukali :D my jsme nakupovali po ruznu, v tom pettu/chiccu jsme koupili da se rict jen ten kocarek. Hodne jsem koukala na bazarek Bolky a na tom se dost usetrilo da se rict. Zase nejsem takova, ze bych musela mit vsechno nove. Nebyla moc jednoducha, to je pravda, az te pak uz napadaji ruzne veci a je to naprd.. Rady typu: Nemyslete na to a tak podobne funguji jen chvili. Prave v dnesni dobe nikdy nevis a nejhorsi je kdyz otehotni nekdo kdo o to ani nestoji a pak to dava pryc :,( to neni spravedlivy :,( me je 24 a tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.4.16 19:43

@miesa.. Nemusis jen v lekarne, kupovala jsem v DM a nebo dneska i v Tescu :) ja prave jdu sepsat porodopis pristi tyden tak bych ho snad taky dostala, ale kazdopadne dekuju, mrknu na nej :) a pritel bude u porodu? To jsi docela odvaha, ze se sem pak chces dopravit sama, to bych asi nedala..mas pravdu spis u sporky a vedle je hned cukrarna ;) dnes jsme tam byli jestli nam prevezli ten kocarek.,aby jsme pak nekoukali :D my jsme nakupovali po ruznu, v tom pettu/chiccu jsme koupili da se rict jen ten kocarek. Hodne jsem koukala na bazarek Bolky a na tom se dost usetrilo da se rict. Zase nejsem takova, ze bych musela mit vsechno nove. Nebyla moc jednoducha, to je pravda, az te pak uz napadaji ruzne veci a je to naprd.. Rady typu: Nemyslete na to a tak podobne funguji jen chvili. Prave v dnesni dobe nikdy nevis a nejhorsi je kdyz otehotni nekdo kdo o to ani nestoji a pak to dava pryc :,( to neni spravedlivy :,( me je 24 a tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.4.16 19:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.4.16 19:54

@miesa.. Kupovala jsem i v DM nebo neco sezenes i v Tescu ;) pristi tyden jdu sepisovat porodopis, tak by mi ho meli taky dat, ale kazdopadne dekuju, mrknu na nej :) tak to jsi docela odvaha, ze sem chces jet sama, to bych asi nedala. Uz jen kvuli tomu rizeni, o parkovani ani nemluvim. A pritel bude u porodu? My jsme v Pettu/Chiccu kupovali jen ten kocarek. Ostatni shanime vsude mozne, neco na bazarcich, neco normal v obchodech, kdyz jsme narazili na fajn cenu. Proste postupne no. Kupovat to najednou, tak by me asi trefil slak :lol: nebyla jednoducha, ale zdaleka ne ani nejhorsi. Z toho co pak slysim nebo ctu, to je des. A nejvic nefer mi prijde, kdyz pak ve finale otehotni nekdo kdo deti ani nechce a pak to dava pryc, at uz potrat nebo pak babybox a tak. A nebo kdyz by deti chteli, ale jsou neplodni. To si nedokazu predstavit. Me je 24 a tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.4.16 19:55

@miesa.. Promin. Nejak mi to blbe. A ted koukam, ze kdyz jsem to sesmolila znovu, tak to tu mam asi 100× :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.4.16 21:38

Mě je téměř 26 teda v době porodu bude :lol: jojo dneska sme taky nakupovali.. Byli jsme v bambinu na staráku pro vaničku a hračku :lol: jinak sme pokoupili věci za 2000 Kč v dmku a lékárně, šílený :( no ale zitra se vrhnu na praní a konečně uvidim co chybí ;)
no uvidim kdy ten porod přijde, u nás je to složitý aby byl někdo doma, tak už se připravuju na to, že budu muset sama :lol:
Jinak přítel bude u porodu, když nám ukazovali sál, tak se ptal kde bude-dostal nakazano hlavně byt u hlavy a židle na sezení tam je taky :lol: a co tvůj? Taky se chystá?
Jojo mě to povidej, my se snažili po prvé asi 3 měsíce a pak zamlkle těhu, dost sme to prožívali.. A pak to trvalo, diky interupci sem měla rozhozeny hormony :zed: ale o to víc se teď těšíme, rodině sme to oznámili taky z opatrnosti až ve 4 měsíci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.4.16 00:33

@miesa.. Jj je hrozny co to vsechno stoji, ale za to stesti to stoji, at to stoji kolik chce ;) porizovala jsem od velikosti 56 tak doufam, ze to nebude uplnej prcek :D ikdyz oni pak rychle rostou, tak lepsi vetsi nez maly :) vyprano mam zatim tu 56 a 62..ztracim se v tom, protoze kdyz to pak porovnavas tak je kazdej oblecek jinak velkej ikdyz podle cedulky by meli byt stejny :lol: :roll: takze netusim podle ceho se ridit 8o taky jsem zvedava kdy se ji bude chtit, doufam, ze to bude jeste predtim nez zacnou vedra :lol: taky bude, dela v Benatkach takze az to prijde tak volam, prijede a pak frcime teda pokud to nebude extra rychly, tak budu cekat doma, jinak budu taky sama nebo jinak :lol: a kdyz by sis zavolala rychlou to by neslo? ;) tak hlavne ze tam je zidle, aspon nebude padat z takove vysky az to s nim sekne :lol: :lol: jo je to sileny, clovek si rika jsme mlady tak co by se mohlo dit a pak ejhle.. Nedokazu si predstavit, ze bych to mela resit az po 30tce, kdyz te pak stresuje jeste vek a tak.. Ja jsem to zase nedostavala takze se nebylo cim ridit, takze kdyz to tak reknu tak strilis jakoby od oka :nevim: rekli jsme to rodine hned jak to potvrdili na gynde a v praci to prasklo tak nejak skoro hned, protoze to muj sef hned proflakl a tomu jsem to rict musela, protoze jsem kazdodenne tahala baliky, ktery meli i vic jak 20kg..takze super :cert: ale co nadelas, hlavne, ze je vse v poradku a uz jsme skoro na konci :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
7.4.16 12:17

@Luci.rys ja sem podědila po segre co šlo :lol: od 50 výš.. segry malá byla fakt malá :lol: Snad toho budem mít dost, ještě asi koupíme zavinovačku ta nám chybí.. ;) ale s těma velikostma máš pravdu mam 56 velky jak 62 i vic :lol: no rychlou můžu volat ale podle toho co říkali na kurzu to až tak akutní nebude :lol: tak snad o zvladnem bez :lol: viď řešit to po 30 mam šílený nervy.. Už teď má člověk problémy a i tak si prijdu na dost :lol: no my to poprvé řekli taky hned, ale přítelův táta mi dával po tom zakroku zabrat po psychicky stránce.. Pořád to omylal a ja na to neměla, nejradši bych v ty době chodila kanálama jak jsem si připadala neschopná.. :,( a tentokrát sme to nechali na 4 měsíc a to sem to reklai v práci :lol: rozneslo se to asi tyden pred odchodrm, takže paráda :lol: jojo už sme na konci, dnes mi dr řekla že příště mi vezme krev a stěry a sem připravená :lol: tak sem ji řekla že nejsem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.4.16 22:57

@miesa.. No uvidime, my jsme oba prcci tak to snad nebude ani uplne prte ani nejaky obr :lol: pri nejhorsim se par kousku muze dokoupit :) dr rikala, ze by mela mit normal okolo tech 3 kilo :) zavinovacku mam zatim jednu co usila mama a jeste by snad mela sit :lol: prave, my jsme se teda oba shodli, ze chceme mimco driv nez nam bude 30 ;) takze nebylo co resit. To ti budu drzet palce at to zvladnete co nejlepe az to prijde :palec: Tak to od nej nebylo vubec hezky, jako by jsi za to mohla :? Chapu, ze to pak byli zbytecny dalsi nervy, ale lidi jsou bohuzel ruzni. A chodis jeste do prace nebo jsi byla doma uz driv? Ja jdu akorat zitra na dalsi kontrolu a budu uz zacinat materskou :) tak uz se to fakt blizi a zacinam mit cim dal tim vetsi nervy :lol: taky si nepripadam, ze jsem pripravena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
8.4.16 22:45

@Luci.rys jojo taky to vidím standardně kolem těch 3 kg, neteř měla 2,6 a ja i segra 2,8 :lol: tak snad i malá bude akorát :lol: no to je super že ste se schodli.. Ja to příteli oznámila, že to chce mimčo a on hned že jo že už neni nejmladší.. Ono taky najít toho pravého trvá a konečně ho mám :srdce: :lol: no holt lidi sou různý a taťka to rád omylal dokola ač neúmyslně, ale bolelo to… Jinak sem od 1.3. Na neschopence, s tim, že mateřskou mi nabidli už teď 8 týdnu před termínem, ale asi to nechám na těch 6 :think: do práce sem jezdila až do Prahy a na 12ctky což pak už nešlo… Byla sem odrovnana :zed: teď všichni začínají rodit, alespoň kolem mě :lol: dokonce kamarádka až o měsíc dřív 8o no sem zvědavá na sebe :lol: jinak jak jde balení? Ja dnes zehlila a prala a přijde mi že toho mam zbytečně moc.. Kolik toho budeš brát pro prcka do porodnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
9.4.16 12:29

@miesa.. No uvidime :D ja taky nemela ani 3 kila a bracha pry taky ne :D tak shodli i neshodli, ja to brala, ze treba v 26 prvni, ale kdyz jsme to zacali jakoby zkouset tam mi bylo 22 :lol: ale nelituju toho, uz se tesim a dneska mame malej trenink, hlidame neter 20mesicu :lol: je to trochu neco jinyho nez nas ceka, ale taky dobry :lol: tak jasny vzdy takovehle veci boli :( tak to ja jsem doma od prosince (hnusny ovzdusi v praci, tahani tezkych veci) tak jsem byla radsi doma a je fakt, ze toho nelituju. Do te doby jsem hrozne casto spinila a pobolivalo me bricho a po nejake dobe doma se to srovnalo a vsechno bylo fajn :) ja jsem nastupovala 6 tydnu, doporucila mi to dr i po financni strance a kor kdyz jsem byla doma ;) okolo me taky docela :D hlavne porad potkavam tehule :D o zname jsem taky slysela ze rodila cca o mesic driv 8o ja vcera byla uz naposledy u sve gyn a mala se bohuzel jeste neotocila a v tomhle stadiu tehu se pry tak 2 mimca z 10, takze ta moznost je fakt mala :( tak nas nejspis ceka cisar :,( k baleni jsem se jeste nedostala :D a zehlit uz musim zacit :D kolik toho sebou vubec netusim, porad nad tim premyslim :D ale asi vyberu neco z toho mensiho (pro upresneni to nejmensi co mam z 56) a neco o chlup vetsiho a kdyz by nahodou tak poslu manzela koupit malinkaty a hned vyprat aby nam to mohl prinest :lol: ty uz mas predstavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
10.4.16 18:57

@Luci.rys ty jo to ste začali brzy, ale tim líp.. Alespoň byl čas kdyhy to nešlo hned ;) ja mam neteř 6 let starouva povím ti hrůza… je strašně rozmazlená a vůbec se nedokáže na nic soustředit.. Ale když byla prcek hlídala sem ji v jednom kuse, to bylo moje zlatíčko ještě :lol: dnes pokud to jde tak se tomu vyhnu.. :lol: no a u vas 20 měsíců dobrý začátek.. Na to si člověk musi pomalu zvykat, že bude nést zodpovědnost ještě za někoho :lol: aha tak to si doma docela dlouhi, ja sem měsíc a už nevim co bych dělala… Taky sem v praci měla blbou pozici-eshop v elektru, takže nic moc… Ty jo to ti moc nezavidim ale třeba budeš mít štěstí a malá se otočí.. Hlavně aby to dopadlo dobře!! U nas už jsme hlavou dolu od 28 týdne, takže sem ráda, ale ještě si to může rozmyslet.. No ja mam vše vyzehlino, dnes sem to dodělala jen to zabalit… A máš pravdu od toho máme chlapi aby to kdyžtak dovezli, ale myslím že při nejhorším nám půjčí porodnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
12.4.16 12:42

@miesa.. Jo zacali, ale na druhou stranu, kdyz jsem to pak videla, ze to nejde tak lehce jak by melo, tak jsem byla rada nez to pak resit o par let pozdeji ;) ja jsem se tomu taky prave vyhybala, ze zacatku kvuli tomu, ze nam to neslo a me to o to vic trapilo a ted si to situace zadala a manzel to navrhnul sam.. Bala jsem se toho, protoze u babicky (kdy ji nejcasteji vidame) pusobi prave hrozne rozmazlene a nesamostatne..a nakonec, u nas se chovala uplne jinak(vyhrala si sama, varila pejskum, ani nebyla protivna, hezky papala a zavrsila to 3hodinovym spankem :lol: ),to skoncilo tim, ze k rodicum ani nechtela :lol: kdyz si ji jeji mamka vzala tak se hned natahla ke mne a sla zase semnou, to jsi ale nevidela ten vrazdici pohled :lol: nedivim se, taky bych asi nebyla nadsena..takze si myslim, ze jsme to zvladli na jednicku :) jj ale dostala jsem moznost privydelku z domova, takze parada. A ani jsem se nenudila, dokud to slo tak jsem chodila na prochazky a starala se o domacnost a ono to tak nejak utikalo samo :) tak to se mas, ze se otocil tak brzo :) ja uz se s tim zacinam smirovat :,( hlavni je aby vse bylo v poradku a zbytek uz je tak nejak vedlejsi :roll: ja uz mam vyzehleno pulku, ted jsme jeste kupovali nejakou kosmetiku, teplomer a tak..a tenhle tyden si budu pomalu pripravovat veci :) snad pry neco pujci kdyz je nejhur, ale znas to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
12.4.16 13:31

@Luci.rys jo jo ja tu včera měla odpoledne neteř a šílený.. Řeknu nedělej to a ona to udělá, nejhorší je že je hyperaktivní a když ji chvilku nehlidamje schopná podpalit barák nebo i sama sebe :lol: :lol: takže z ní člověk nesmí spustit oči :zed: ještě že to moje mrně bude rok jen brečet, kakat atd.. :lol: tak to si zvládla hlídání na jedničku co :lol: oni ty děti se chovaj v jinym prostředí jinak, o to je to pak lepší.. ;)
Já se snažím taky pořád se něčím zaměstnávat, prochazky, ale hlavně každý den uklízím, u čehož už sem minulý týden bouchla jelikož mame velké místnosti a mě z vytirani tak boleli záda, že sem řekla že to je naposled :lol: teď už to doufám uteče rychle.. 8)
Přesně jak říkáš, hlavní je aby byla v pořádku.. za to malý štěstíčko to stojí.. Mimochodem včera sem zkoumala kdy se zhruba dělají strie.. Jak si na tom? Ja zatím bez a to už sem pěkná koule :lol: tak si myslím že se mi udělají až před porodem, ale mažu a mažu, bohužel genetika da určitě vědět.. Máme to v rodině :(
My to vše už koupili, vyzehlino mam už snad vše, ještě chci dokoupit alespoň dvě trička se zapínáním na boku, ale teď mi přišla mala výplata a cekam na nemocenskou… Tak snad na to zbyde.. Půjčovat si toho v porodnici chci minimálně ikdyž se mi to nejspíš nevyhne.. Mraky toho brát nechci a zas mi toho přijde málo :lol: neumim balit, takže to bude ještě veselé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
13.4.16 23:19

@miesa.. Takze super hlidani co? :D to mas asi pravdu, ze v cizim prostredi se chovaji jinak, oni ji sem toho privezli teda spis to vypadalo jako by k nam jela na tyden :lol: ale bylo to v pohode :) to se ti nedivim, uz se chystam vytirat par dni, ale porad to odkladam :lol: naposledy jsem mela uplne stejny problem jako ty, ale bydlime v byte a mistnosti mega velky nemame tak to tak hrozny nebylo ;) ale zada i tak bolely nekrestansky :? Hele ja na strie hodne trpim at mazu nebo nemazu takze se mi trochu delali asi od toho 4.mesice a ted je mam uz celkem dost no :,( ale co nadelam :( ja uz mam taky vse vyzehleno a cast i zabaleno :D a uz ted mi toho prijde docela dost :lol: tak uvidime az budu mit vsechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny