Někdo z M.B?
- Otevřená skupina
najít supr kámošku
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@miesa.. Nemusis jen v lekarne, kupovala jsem v DM a nebo dneska i v Tescu
ja prave jdu sepsat porodopis pristi tyden tak bych ho snad taky dostala, ale kazdopadne dekuju, mrknu na nej
a pritel bude u porodu? To jsi docela odvaha, ze se sem pak chces dopravit sama, to bych asi nedala..mas pravdu spis u sporky a vedle je hned cukrarna
dnes jsme tam byli jestli nam prevezli ten kocarek.,aby jsme pak nekoukali
my jsme nakupovali po ruznu, v tom pettu/chiccu jsme koupili da se rict jen ten kocarek. Hodne jsem koukala na bazarek Bolky a na tom se dost usetrilo da se rict. Zase nejsem takova, ze bych musela mit vsechno nove. Nebyla moc jednoducha, to je pravda, az te pak uz napadaji ruzne veci a je to naprd.. Rady typu: Nemyslete na to a tak podobne funguji jen chvili. Prave v dnesni dobe nikdy nevis a nejhorsi je kdyz otehotni nekdo kdo o to ani nestoji a pak to dava pryc
to neni spravedlivy
me je 24 a tobe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja prave jdu sepsat porodopis pristi tyden tak bych ho snad taky dostala, ale kazdopadne dekuju, mrknu na nej
a pritel bude u porodu? To jsi docela odvaha, ze se sem pak chces dopravit sama, to bych asi nedala..mas pravdu spis u sporky a vedle je hned cukrarna
my jsme nakupovali po ruznu, v tom pettu/chiccu jsme koupili da se rict jen ten kocarek. Hodne jsem koukala na bazarek Bolky a na tom se dost usetrilo da se rict. Zase nejsem takova, ze bych musela mit vsechno nove. Nebyla moc jednoducha, to je pravda, az te pak uz napadaji ruzne veci a je to naprd.. Rady typu: Nemyslete na to a tak podobne funguji jen chvili. Prave v dnesni dobe nikdy nevis a nejhorsi je kdyz otehotni nekdo kdo o to ani nestoji a pak to dava pryc
to neni spravedlivy
me je 24 a tobe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to neni spravedlivy
me je 24 a tobe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Kupovala jsem i v DM nebo neco sezenes i v Tescu
pristi tyden jdu sepisovat porodopis, tak by mi ho meli taky dat, ale kazdopadne dekuju, mrknu na nej
tak to jsi docela odvaha, ze sem chces jet sama, to bych asi nedala. Uz jen kvuli tomu rizeni, o parkovani ani nemluvim. A pritel bude u porodu? My jsme v Pettu/Chiccu kupovali jen ten kocarek. Ostatni shanime vsude mozne, neco na bazarcich, neco normal v obchodech, kdyz jsme narazili na fajn cenu. Proste postupne no. Kupovat to najednou, tak by me asi trefil slak
nebyla jednoducha, ale zdaleka ne ani nejhorsi. Z toho co pak slysim nebo ctu, to je des. A nejvic nefer mi prijde, kdyz pak ve finale otehotni nekdo kdo deti ani nechce a pak to dava pryc, at uz potrat nebo pak babybox a tak. A nebo kdyz by deti chteli, ale jsou neplodni. To si nedokazu predstavit. Me je 24 a tobe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Promin. Nejak mi to blbe. A ted koukam, ze kdyz jsem to sesmolila znovu, tak to tu mam asi 100×
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě je téměř 26 teda v době porodu bude
jojo dneska sme taky nakupovali.. Byli jsme v bambinu na staráku pro vaničku a hračku
jinak sme pokoupili věci za 2000 Kč v dmku a lékárně, šílený
no ale zitra se vrhnu na praní a konečně uvidim co chybí ![]()
no uvidim kdy ten porod přijde, u nás je to složitý aby byl někdo doma, tak už se připravuju na to, že budu muset sama ![]()
Jinak přítel bude u porodu, když nám ukazovali sál, tak se ptal kde bude-dostal nakazano hlavně byt u hlavy a židle na sezení tam je taky
a co tvůj? Taky se chystá?
Jojo mě to povidej, my se snažili po prvé asi 3 měsíce a pak zamlkle těhu, dost sme to prožívali.. A pak to trvalo, diky interupci sem měla rozhozeny hormony
ale o to víc se teď těšíme, rodině sme to oznámili taky z opatrnosti až ve 4 měsíci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Jj je hrozny co to vsechno stoji, ale za to stesti to stoji, at to stoji kolik chce
porizovala jsem od velikosti 56 tak doufam, ze to nebude uplnej prcek
ikdyz oni pak rychle rostou, tak lepsi vetsi nez maly
vyprano mam zatim tu 56 a 62..ztracim se v tom, protoze kdyz to pak porovnavas tak je kazdej oblecek jinak velkej ikdyz podle cedulky by meli byt stejny
takze netusim podle ceho se ridit
taky jsem zvedava kdy se ji bude chtit, doufam, ze to bude jeste predtim nez zacnou vedra
taky bude, dela v Benatkach takze az to prijde tak volam, prijede a pak frcime teda pokud to nebude extra rychly, tak budu cekat doma, jinak budu taky sama nebo jinak
a kdyz by sis zavolala rychlou to by neslo?
tak hlavne ze tam je zidle, aspon nebude padat z takove vysky az to s nim sekne
jo je to sileny, clovek si rika jsme mlady tak co by se mohlo dit a pak ejhle.. Nedokazu si predstavit, ze bych to mela resit az po 30tce, kdyz te pak stresuje jeste vek a tak.. Ja jsem to zase nedostavala takze se nebylo cim ridit, takze kdyz to tak reknu tak strilis jakoby od oka
rekli jsme to rodine hned jak to potvrdili na gynde a v praci to prasklo tak nejak skoro hned, protoze to muj sef hned proflakl a tomu jsem to rict musela, protoze jsem kazdodenne tahala baliky, ktery meli i vic jak 20kg..takze super
ale co nadelas, hlavne, ze je vse v poradku a uz jsme skoro na konci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys ja sem podědila po segre co šlo
od 50 výš.. segry malá byla fakt malá
Snad toho budem mít dost, ještě asi koupíme zavinovačku ta nám chybí..
ale s těma velikostma máš pravdu mam 56 velky jak 62 i vic
no rychlou můžu volat ale podle toho co říkali na kurzu to až tak akutní nebude
tak snad o zvladnem bez
viď řešit to po 30 mam šílený nervy.. Už teď má člověk problémy a i tak si prijdu na dost
no my to poprvé řekli taky hned, ale přítelův táta mi dával po tom zakroku zabrat po psychicky stránce.. Pořád to omylal a ja na to neměla, nejradši bych v ty době chodila kanálama jak jsem si připadala neschopná..
a tentokrát sme to nechali na 4 měsíc a to sem to reklai v práci
rozneslo se to asi tyden pred odchodrm, takže paráda
jojo už sme na konci, dnes mi dr řekla že příště mi vezme krev a stěry a sem připravená
tak sem ji řekla že nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. No uvidime, my jsme oba prcci tak to snad nebude ani uplne prte ani nejaky obr
pri nejhorsim se par kousku muze dokoupit
dr rikala, ze by mela mit normal okolo tech 3 kilo
zavinovacku mam zatim jednu co usila mama a jeste by snad mela sit
prave, my jsme se teda oba shodli, ze chceme mimco driv nez nam bude 30
takze nebylo co resit. To ti budu drzet palce at to zvladnete co nejlepe az to prijde
Tak to od nej nebylo vubec hezky, jako by jsi za to mohla
Chapu, ze to pak byli zbytecny dalsi nervy, ale lidi jsou bohuzel ruzni. A chodis jeste do prace nebo jsi byla doma uz driv? Ja jdu akorat zitra na dalsi kontrolu a budu uz zacinat materskou
tak uz se to fakt blizi a zacinam mit cim dal tim vetsi nervy
taky si nepripadam, ze jsem pripravena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys jojo taky to vidím standardně kolem těch 3 kg, neteř měla 2,6 a ja i segra 2,8
tak snad i malá bude akorát
no to je super že ste se schodli.. Ja to příteli oznámila, že to chce mimčo a on hned že jo že už neni nejmladší.. Ono taky najít toho pravého trvá a konečně ho mám
no holt lidi sou různý a taťka to rád omylal dokola ač neúmyslně, ale bolelo to… Jinak sem od 1.3. Na neschopence, s tim, že mateřskou mi nabidli už teď 8 týdnu před termínem, ale asi to nechám na těch 6
do práce sem jezdila až do Prahy a na 12ctky což pak už nešlo… Byla sem odrovnana
teď všichni začínají rodit, alespoň kolem mě
dokonce kamarádka až o měsíc dřív
no sem zvědavá na sebe
jinak jak jde balení? Ja dnes zehlila a prala a přijde mi že toho mam zbytečně moc.. Kolik toho budeš brát pro prcka do porodnice?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. No uvidime
ja taky nemela ani 3 kila a bracha pry taky ne
tak shodli i neshodli, ja to brala, ze treba v 26 prvni, ale kdyz jsme to zacali jakoby zkouset tam mi bylo 22
ale nelituju toho, uz se tesim a dneska mame malej trenink, hlidame neter 20mesicu
je to trochu neco jinyho nez nas ceka, ale taky dobry
tak jasny vzdy takovehle veci boli
tak to ja jsem doma od prosince (hnusny ovzdusi v praci, tahani tezkych veci) tak jsem byla radsi doma a je fakt, ze toho nelituju. Do te doby jsem hrozne casto spinila a pobolivalo me bricho a po nejake dobe doma se to srovnalo a vsechno bylo fajn
ja jsem nastupovala 6 tydnu, doporucila mi to dr i po financni strance a kor kdyz jsem byla doma
okolo me taky docela
hlavne porad potkavam tehule
o zname jsem taky slysela ze rodila cca o mesic driv
ja vcera byla uz naposledy u sve gyn a mala se bohuzel jeste neotocila a v tomhle stadiu tehu se pry tak 2 mimca z 10, takze ta moznost je fakt mala
tak nas nejspis ceka cisar
k baleni jsem se jeste nedostala
a zehlit uz musim zacit
kolik toho sebou vubec netusim, porad nad tim premyslim
ale asi vyberu neco z toho mensiho (pro upresneni to nejmensi co mam z 56) a neco o chlup vetsiho a kdyz by nahodou tak poslu manzela koupit malinkaty a hned vyprat aby nam to mohl prinest
ty uz mas predstavu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys ty jo to ste začali brzy, ale tim líp.. Alespoň byl čas kdyhy to nešlo hned
ja mam neteř 6 let starouva povím ti hrůza… je strašně rozmazlená a vůbec se nedokáže na nic soustředit.. Ale když byla prcek hlídala sem ji v jednom kuse, to bylo moje zlatíčko ještě
dnes pokud to jde tak se tomu vyhnu..
no a u vas 20 měsíců dobrý začátek.. Na to si člověk musi pomalu zvykat, že bude nést zodpovědnost ještě za někoho
aha tak to si doma docela dlouhi, ja sem měsíc a už nevim co bych dělala… Taky sem v praci měla blbou pozici-eshop v elektru, takže nic moc… Ty jo to ti moc nezavidim ale třeba budeš mít štěstí a malá se otočí.. Hlavně aby to dopadlo dobře!! U nas už jsme hlavou dolu od 28 týdne, takže sem ráda, ale ještě si to může rozmyslet.. No ja mam vše vyzehlino, dnes sem to dodělala jen to zabalit… A máš pravdu od toho máme chlapi aby to kdyžtak dovezli, ale myslím že při nejhorším nám půjčí porodnice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Jo zacali, ale na druhou stranu, kdyz jsem to pak videla, ze to nejde tak lehce jak by melo, tak jsem byla rada nez to pak resit o par let pozdeji
ja jsem se tomu taky prave vyhybala, ze zacatku kvuli tomu, ze nam to neslo a me to o to vic trapilo a ted si to situace zadala a manzel to navrhnul sam.. Bala jsem se toho, protoze u babicky (kdy ji nejcasteji vidame) pusobi prave hrozne rozmazlene a nesamostatne..a nakonec, u nas se chovala uplne jinak(vyhrala si sama, varila pejskum, ani nebyla protivna, hezky papala a zavrsila to 3hodinovym spankem
),to skoncilo tim, ze k rodicum ani nechtela
kdyz si ji jeji mamka vzala tak se hned natahla ke mne a sla zase semnou, to jsi ale nevidela ten vrazdici pohled
nedivim se, taky bych asi nebyla nadsena..takze si myslim, ze jsme to zvladli na jednicku
jj ale dostala jsem moznost privydelku z domova, takze parada. A ani jsem se nenudila, dokud to slo tak jsem chodila na prochazky a starala se o domacnost a ono to tak nejak utikalo samo
tak to se mas, ze se otocil tak brzo
ja uz se s tim zacinam smirovat
hlavni je aby vse bylo v poradku a zbytek uz je tak nejak vedlejsi
ja uz mam vyzehleno pulku, ted jsme jeste kupovali nejakou kosmetiku, teplomer a tak..a tenhle tyden si budu pomalu pripravovat veci
snad pry neco pujci kdyz je nejhur, ale znas to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys jo jo ja tu včera měla odpoledne neteř a šílený.. Řeknu nedělej to a ona to udělá, nejhorší je že je hyperaktivní a když ji chvilku nehlidamje schopná podpalit barák nebo i sama sebe
takže z ní člověk nesmí spustit oči
ještě že to moje mrně bude rok jen brečet, kakat atd..
tak to si zvládla hlídání na jedničku co
oni ty děti se chovaj v jinym prostředí jinak, o to je to pak lepší.. ![]()
Já se snažím taky pořád se něčím zaměstnávat, prochazky, ale hlavně každý den uklízím, u čehož už sem minulý týden bouchla jelikož mame velké místnosti a mě z vytirani tak boleli záda, že sem řekla že to je naposled
teď už to doufám uteče rychle.. ![]()
Přesně jak říkáš, hlavní je aby byla v pořádku.. za to malý štěstíčko to stojí.. Mimochodem včera sem zkoumala kdy se zhruba dělají strie.. Jak si na tom? Ja zatím bez a to už sem pěkná koule
tak si myslím že se mi udělají až před porodem, ale mažu a mažu, bohužel genetika da určitě vědět.. Máme to v rodině ![]()
My to vše už koupili, vyzehlino mam už snad vše, ještě chci dokoupit alespoň dvě trička se zapínáním na boku, ale teď mi přišla mala výplata a cekam na nemocenskou… Tak snad na to zbyde.. Půjčovat si toho v porodnici chci minimálně ikdyž se mi to nejspíš nevyhne.. Mraky toho brát nechci a zas mi toho přijde málo
neumim balit, takže to bude ještě veselé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Takze super hlidani co?
to mas asi pravdu, ze v cizim prostredi se chovaji jinak, oni ji sem toho privezli teda spis to vypadalo jako by k nam jela na tyden
ale bylo to v pohode
to se ti nedivim, uz se chystam vytirat par dni, ale porad to odkladam
naposledy jsem mela uplne stejny problem jako ty, ale bydlime v byte a mistnosti mega velky nemame tak to tak hrozny nebylo
ale zada i tak bolely nekrestansky
Hele ja na strie hodne trpim at mazu nebo nemazu takze se mi trochu delali asi od toho 4.mesice a ted je mam uz celkem dost no
ale co nadelam
ja uz mam taky vse vyzehleno a cast i zabaleno
a uz ted mi toho prijde docela dost
tak uvidime az budu mit vsechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luciian_92 , 30.4.24 14:55
- DandátkoP , 7.1.24 21:06
- sabublinka , 11.5.23 19:26
- Matty243 , 24.5.22 10:15
- Postižená_princezna , 18.3.22 20:33
- Kleres , 23.6.21 13:07
- MB91 , 18.5.21 09:29
- Bartonickovi , 13.1.20 20:11
- NatalkaKuba , 17.10.19 20:13
- močičák , 8.7.19 07:50
- Terezzzzka , 23.2.19 15:22
- Kdyzsedaritaksedari , 19.10.18 12:41
- Veru_19061811 , 5.10.18 21:35
- Alweola , 25.5.18 17:37
- Kiki185 , 23.4.18 11:09
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Jak naučit miminko spát doma
- 19.9.26 06:50
- Kníže Ignor
- 2
Orgasmus a já
- 19.9.26 06:55
- Anonymní
- 4
Mate ted nekdo covid?
- 19.9.26 06:53
- blumen
- 6
Hodnocení prospěchu a chování v 1. třídě...
- 18.9.26 23:27
- jege
- 20
Žádost o doplacení zbývajícího RP po...
- 18.9.26 21:49
- Chiruna25
- 3
Varování: Zkušenost s klinikou PRONATAL...
- 19.9.26 06:37
- Cinderella1978
- 2
Konec rodičovskeho příspěvku, do kdy se...
- 18.9.26 19:53
- JancaS84
- 3
Pomohl utrogestan na špinění před ms...
- 18.9.26 18:38
- Jenesis
- 1
Ovulace po ztrátě těhotenství
- 18.9.26 19:55
- ALIPELI
- 4
Stydlín a introvert poprvé ve školce
- 19.9.26 03:58
- albertka132
- 10
Nové příspěvky
Jako single platil za sex
- 19.9.26 06:57
- lilith1
- 34
Orgasmus a já
- 19.9.26 06:55
- Anonymní
- 4
Mate ted nekdo covid?
- 19.9.26 06:53
- blumen
- 6
Jak naučit miminko spát doma
- 19.9.26 06:50
- Kníže Ignor
- 2
Psycholog Třebíč
- 19.9.26 06:46
- Zelenasedma
- 94
Savci podle abecedy
- 19.9.26 06:45
- Saffiraa
- 695
Nový fotbálek, psí plemena podle abecedy
- 19.9.26 06:43
- Saffiraa
- 3308
Filmy a seriály podle abecedy
- 19.9.26 06:42
- Saffiraa
- 22590
Onemocnění, dg. česky či latinsky dle...
- 19.9.26 06:41
- Saffiraa
- 1075
Slovnífotbálek - pohádkové postavy podle...
- 19.9.26 06:40
- Saffiraa
- 6720