Někdo z M.B?

• Otevřená skupina

najít supr kámošku

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46
30.4.16 06:21

@miesa.. Ahoj tak jsem zase zpet :) hormony jsou desny, me se ted kupodivu docela srovnaly a uz si spis uzivam a tesim se :oops: kazda zena je original a to same i jeji hormony :lol: obcas uz nevim co na sebe :,( :oops: musela jsem si nakonec neco malo koupit :lol: uz mi dochazely tricka, ktery by ten buben obtahly a nikde nevykukoval :lol: ted akorat jsem se navlikla do jeanu, ktere jsem nosila pred tehu, byli mi teda volnejsi, ale byli mi dobre akorat ten vypouklek pupek tam prekazel :lol: zensky v praci rikaly, ze vypadam dobre, ze mi akorat narostlo brisko, jinak vypadam tak nejak stejne ;) tak to snad tak hrozne nebude :lol: hele krece vubec nic, akorat posledni tyden mi celkem dost a casto tvrdne bricho, ale pry to je v poradku, protoze se termin blizi :oops: a jak jsi dopadla ty? U me nic noveho stale se neotocila, takze nam naplanovali cisare a kdyz by nahodou se otocila tak me poslou domu a budem cekat :roll: ale sance jsou nizsi a nizsi :,( uz jsem se s tim smirila 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
30.4.16 08:51

@Luci.rys jojo snad mě to taky přejde.. Chudák přítel to obnáší, teď sem jak vybusnej cholerik :(
Včera sem si kupodivu taky koupila par triček, vejdu se do máloceho a pupek mi kouká dost často :lol: tak snad se budu zas chvilku cítit líp… :lol: to ti teda závidím, že se do sveho oblečení vejdes… To ja ne, nenarvu nic přes stehna a natož to teda dopnout :lol: no sem zvědavá co budu nosit přes léto :lol:
Jo a k těm křečím, asi bych to magnesko měla vysadit, četla sem ze děloha tim tvrdnutim trenuje stahy na porod :think: Četla sem že se da prcek zkusit otočit buď babske rady pomoci světla to zkoušet a nebo dr hmatama by ji mohli zkusit otočit.. Ale věřím že kdyby to bylo tak jednoduchý tak ae císař téměř nedělá ;) no budu držet pěsti ať aspoň ten císař proběhne v klidu..
No my sme hlavou stále dolů a u dr snad dobrý, kontroluje jen ozvy a ty sou v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.5.16 14:16

@miesa.. No museji to s nami hold chvili vydrzet :D uz se to blizi, nas uz pristi tyden, a vy to taky mate bliz a bliz ;) hele brisko mi ted tvrdne casteji, nepocitam to, ale pocitove to castejsi je ;) v poradne mi rekla, ze je to v poradku, deloha se pripravuje na blizici se porod ;) na magnesko bych se radsi zeptala, ale co jsem tak cetla tak to tehulkam predepisuji tak to asi tak hrozne spatne byt nemuze ;) jj taky jsem o nich slysela, ale taky jsem slysela o tom, ze miminko muze mit nejaky duvod proc se neotoci :roll: tak to asi tak ma byt 8) uz jsem se s tim smirila a doufam, ze vse bude v poradku :) taky uz jsem byla na ozvech :lol: je to docela hukot :lol: a taky nic nerikala, jen neco o miniaturnim nalezu a nic vic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
5.5.16 14:34

@Luci.rys ty jo už příští týden? Jé to je krásný, to se za chviličku dočkaš.. :dance: já si to sice planuju na tenhle měsíc, že si nadělim malou k narozeninám, ale to asi neovlivním :lol: takže hold si počkám.. Termín mám az 9.6., ale nejak si nemůžu pomoct, myslím, ze to bude dřív :lol: už pry chodím jak kachna s nohama od sebe, takže uz se asi přesunula dolů.. A jak to máš s pohyby? Mě místo aby ústavní, tak se spíš rozjíždí víc a hlavně jsou intenzivnější :lol: a vážili ti malou? Prý se to ke konci dělá, ze ji nějak zváží a kdyz už ti to plánují před termínem tak by asi měli viď… Já du příští týden jeste na vyšetření na streptokoka a pak uvidíme co se bude dít.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.5.16 11:50

@miesa.. Jj ve stredu nastupuju :srdce: termin jsme meli 21.5. a cisar se dela 7-10 dni pred :roll: joo dockam, ale o to vic jsem nervozni :oops: to asi neovlivnis, ale treba jak rikas se to povede ;) rika se, ze vetsinou brisko jakoby klesne, ale u me nic, je porad stejne(hodne nahore a mam i takovej pocit, ze je nahore, delaji se mi tam ruzne boule a tak) takze mi neprijde, ze by se otocila :( hele pohyby uz ustavaji, nejsou tak casto, ale zase jsou dost citit ;) hele vazili ji 14 dni zpet kvuli spontanimu porodu KP, a jestli ji budou vazit jeste to nevim 8o tak ono donosenec je to od 37.tydne, a cetla jsem, ze my maminky se hrozne upiname na termin, ale ten neni smerodatny :) ja byla v poradne dnes naposledy, ozvy v poradku a nic jineho mi ani nedelali 8) tak to ti budu drzet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
6.5.16 21:00

@Luci.rys jé tak to na tebe budu myslet at ti to dopadne dobře a hlavně ať ste oba v pořádku :palec: no ja sem se dneska fotila a teda už je to fakt velký břicho :lol: až sem se musela smát :lol: no mě někdo řekne že uz mám bříško dole, další zas že ne, takže tím se řídit nemůžu.. Kopance sou taky ve stejnych mistech, jediny co me teď trápí je bolest asi stydké kosti jak se roztahuje panev, jinak nic.. :nevim: a prý ta váha odpovídá +-0,5 kg tak to sem zvědavá na sebe, sem prcek a mam nahoře dost… :lol: jo s tím termínem máš pravdu, nedá se tím řídit a hlavně teď v tv říkali, že v termínu rodí cca 4-7% žen :lol: takže pokud to není plánované jako u tebe, tak je to ve hvězdách kdy to přijde :lol: takže se můžeme jen těšit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.5.16 14:00

@miesa.. Ahoj!! Omlouvam se za dlouhy vypadek :roll: jak valcis? Uzivas si posledni dny? Nebo se nakonec vazne vyplnilo tve tuseni a prislo to driv? My uz jsme pres tyden doma a je to prdelka :srdce: mela 3270g a 47cm a hroozne moc vlasu :lol: cisar byl kupodivu lepsi nez jsem si myslela (a cely jsem ho probrecela ) a hojeni taky jde. Jizva bolela akorat ten den zakroku a pak uz jen pri pohybu a dneska uz to neboli temer vubec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
26.5.16 14:44

@Luci.rys ahojky, gratuluju!! Krásná váha a sem ráda, že to nebylo nic strašného… :hug: hlavní je že už ste doma a v klidu.. 8) a jaký to bylo v porodnici? Myslím dr a sestřičky? Doufám, že jsou tam hodní…
ja sem pořád 2 v 1 :lol: ale posledni dny zkouším ty babské rady na popohnani porodu :lol: nejak mi malá dává zabrat, už mě ty pohyby dost bolí, nevím jak se může tolik kroutit když tam má míň a míň místa :think: kéž bych si ji už mohla pochovat… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.5.16 17:21

@miesa.. Hele ja jsem byla spokojena :) nektery sestricky byli vic jak mily a vstricny a nektery min, ale vylozene protivny nebyli vubec ;) tak nevim jestli jsem mela stesti, ale nemuzu si stezovat :) ani na sale nebyli protivny, ale tam jsem byla jen hodinu, tak nevim jak to bude vypadat kdyz tam budes x hodin :D jee tak to budu drzet palce at ti nejaka ta babska rada pomuze ;) joo to verim, ze uz je to hruza a to jsem se vyhla tem vetsim vedrum a jeste jsem to mela minimalne o 10dni zkracene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.5.16 08:12

@Luci.rys tak to sem rada :palec: doufám, že ani já tam nebudu x hodin :lol:, ale to se teprve uvidí… Ještě mi zbývá 13 dní do termínu, tak doufám že do ty doby to stihneme, už abych to měla taky za sebou.. :srdce: Tenhle tyden jsme teprve hledali pediatra :lol: ale ted už sme snad nachystany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.5.16 09:13

@miesa.. Tak snad to budes mit taky rychly ;) tak treba prijdou nejaky silny bourky a pomuzou ti :roll: teprve? :lol: a nasli jste? Ja ho hledala uz nekdy v unoru :lol: tak snad jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.5.16 13:07

@Luci.rys jojo našli, jeden nás odmitl, u druhe dr jsme čekali tak dlouho až nás to odradilo a nakonec nás vzala jedna dr byla sympatická, tak doufám, že bude i dobrá.. 8) já si pořád říkala že máme ještě dost času…
V ty bouřky doufám, zítra mám narozky a taky ty bouřky hlásí, tak sem zvědavá jestli si jí nenadelim jako dáreček.. Poslední dny je to se mnou k nevydrzeni, pořád brečim jen na mě někdo nepříjemně promluví a je to tu… Takhle citlivá sem za celou dobu nebyla.. Hrozný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.5.16 14:20

@miesa.. No vidis to. Ja jsem si vytipovala par doktoru tady v MB podle doporuceni maminek. Nekteri uz nebrali, ale nakonec jsem nasla a myslim, ze bude i dobrej..snad..ale ja jsem to obvolavala :lol: jee tak to preji predem vsechno nejlepsi!! :kytka: uvidime jestli k nam dorazi, minuly tyden to tady vsude okolo bourilo, ale nikdy nic :roll: jo je to na palici ;) a po porodu to neni o nic lepsi :lol: je mi do breku kvuli kazde blbosti a v porodnici jsem vzdycky brecela kdyz manzel odchazel, tolik se mi styskalo :,( ale to bylo mozna i tim, ze jsem dostala jednoluzkovy pokoj a tim padem jsem byla porad sama, tak o to to bylo asi horsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
28.5.16 15:50

@Luci.rys já koukala na recenze na netu a taky sem se podle toho řídila… Hlavne tady na vesnici je jedina dr a tu sem nechtěla.. Nemam k ní důvěru tak sme to objeli v Boleslavi… :lol:
Děkuji za přání, tak už sem zas o rok starší 8)
Jojo ségra mi říkala že šestinedělí je ještě horší, že budu brecet ještě víc.. :lol: tak to se mam na co těšit :zed: ty si měla nadstandard? Že si byla sama… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
28.5.16 22:30

@miesa.. Vesnice je naprd no ;) hrozne to utika, clovek se ani moc nerozkouka a rok je fuc :roll: jo je to jeste o neco horsi no, me bylo do breku i ze zacatku kdyz jsem koukala na malou a tak :lol: hele nadstandart jsem chtela, ale byli obsazeny a nakonec jsem dostala klasickej, ale jednoluzkovej ;) takze takovej horsi nadstandart :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny