Někdo z M.B?

• Otevřená skupina

najít supr kámošku

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
294
29.5.16 18:46

@Luci.rys jo to vím uz teď že až bude venku obrecim to taky hlavne při každé návštěvě :lol: no tak to si měla dobrý že si měla pokoj pro sebe.. Taky o tom nadstandardu uvažuju, ale spíš o tom dvoulůžkovým jinak mi to přijde až moc drahý… Dnes mám od rána posličky ale strašně bolestivý… Nevíš jestli je to normální? Mě to tvrdnuti do teď nebolelo a teď cely den hrůza.. Rano byli častý i klidně po 5 minutach a pak se to zpomalilo na 1× za pul hodky.. Nevim jestli nemám vyrazit do porodnice ať me zkontroluji.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
29.5.16 20:23

@miesa.. Jo stoji to za to :lol: nadstandart pro jednoho je docela drahej a navic uplne sama jsem byt nechtela prave kvuli te samote, ale tak ci tak bylo plno. Treba budes mit vetsi stesti ;) tak to ti nepovim :( ja poslicky nemela. Ale co nam rikala porodni asistentka tak poslicci povoli po teple vane a jsou nepravidelne (ale pry to neni pravidlo, nekoho pry chytnou a trvaji par dni) ale pokud mas pochybnosti tak bych radsi jela do te porodnice. Jinak pry do porodnice jet az kdyz se kontrakce ustali a jsou po dobu 2 hodin po 5 mimutach. To je vse co vim :roll: ale jak rikam, pokud pochybujes, tak jet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
30.5.16 08:01

@Luci.rys tak ještě v noci těch poslíčků pár byl a ted to vypadá že jsou pryč… :think: a já už se celkem těšila že se to blíží… :cert: no na ty poslíčky sem se ptala vic lidí a sla sem je teda zaspat.. Po sprse ani vane to nepřešlo, ale nebylo to pravidelný tak sem to vydržela..napadlo mě že den pred sem si dala sklenku červeného vína, tak jestli to nezpůsobilo tohle.. :think:
Jo o máš pravdu, byt pak sama to je asi taky blbý.. Nemáš s kym si povídat a jen čekáš na návštěvy aby te rozveselili… :zed: no ted je prostě tehuli až až.. Tak sem zvědavá jestli na mě pokoj vůbec zbyde a nebudu muset nocovat na chodbě.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny