Někdo z M.B?
- Otevřená skupina
najít supr kámošku
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hledám kamarádku Mladá Boleslav na pokec návštěvy když tak napiste na fb https://www.facebook.com/…kopecka.7161
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky z MB
Ahoj holky, je tu nejaka maminka, nejlepe nastavajici, co hleda novou kamosku na obcasny pokec, prochazku a tak?
Ja mam termin v kvetnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak koukám, že moc boleslavských mamin tady není. Já jsem kousek od MB, mám už jednu holčinu 10 let a teď v září čekáme druhé mimčo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky koukam, ze jich tu moc neni. Nebo spis zadna
My cekame teprve prvni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, je tu některá? tahle skupina mi přijde neaktuální, tak snad se ozvete… já čekán na začátku června co vy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys Ahoj my to máme na 9.6. a taky první… jak se připravuješ? Já už byla na předporodním kurzu a sály mají v Boleslavi opravdu pěkné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Taky jsme byli na predporodnim kurzu, ale ne v porodnici
a oni myslim jinak prohlidky nedelaji
Zatim postupne peru a chystam se pomalu zehlit
jeste nam chybi par drobnosti, porizovali jsme takovy zaklad a pak se dokoupi podle uvazeni a potreby. A co ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys no my momentálně čekáme na výplatu aby jsme nakoupili vše co nám chybí, převážně by to mělo být vše kolem hygieny jako plínky, ubrousky, vanička atd… Oblečení jsme většinu podědili a hlavně bude doufám tepki, že toho až tolik potřebovat nebudeme
kočárek už koupený máme.. Jo jo jak říkáš pouze pokud jdeš na kurz do porodnice tak tě provedou, ale myslím že se nemáme čeho bát teda pokud se chystáš do Boleslavi, je to tam opravdu moc pěkně udělaný
já se už těším až bude malá venku
a ty čekáš holku? Kluka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Ja si to musim sepsat na papir, v hlave to tak nejak mam, ale radsi
plinky a ubrousky do zacatku jsme kupovali prubezne v akcich, ale zadne zavratne mnozstvi nemame.
obleceni jsme podedili, neco koupili bud nove nebo od maminek. Kocarek taky mame jen ho mame do porodu jeste uskladneny v tom kramku. Chystam se do Bolky ikdyz jsou na ni ruzne nazory. Ja si myslim, ze vsude se najde neco, co jsem tak procitala recenze a navic se pry personal ted docela omladil at lekari nebo sestry, tak uvidime
a navic kdyz jsem z Bolky tak kam bych se kodrcala treba 50km, abych mohla vubec porodit. A cekame holcicku
a vy jste to planovali nebo to bylo z cista jasna?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys ja dostala seznam, ale teprve začneme nakupovat at mám co nejdřív zabaleno… Nikdy nevíš kdy to může přijít
mě se to v ty porodnici líbilo, a hlavně mě potěšily ty polohovatelný lehátka -velký plus
a je fakt že šestinedělí si chválí, že jsou mladé a hodné sestřičky -snad budou i u porodů
já sem přemýšlela o porodnici na Mělníku, ale Boleslav máme blíž a vždycky jezdíme jen tímto směrem
taky máš kočárek z chicco? Ani nevím o jiným obchodu v Boleslavi, pokud tu jiný je..
no my jsme planovali, pred rokem jsme si prošli zamlklym těhotenstvím a po dalším 3/4 roce se zadařilo… A ted čekáme Barborku
a co ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@miesa.. Jestli myslis veci do porodnice jako poporodni tak to uz neco mam..vlozky i vlozky do podprdy, jednorazove kalhotky.. A jestli se muzu zeptat co vsechno si budes balit? Ja nad tim porad premyslim a vaham
tak to je supr, jsem tam na to zvedava, stejne ven nejakym zpusobem musi a pokazit se muze neco at budes rodit kdekoliv. Takze nejsi primo z Boleslavi? No Chicco je myslim to same jako Petto, je to pobliz sportu a o jinem kramku nevim. My jsme pro nej teda byli v Liberci, ale nechame si ho prevezt sem. No my jsme se skoro rok a pul snazili(tim zpusobem, ze to nechame nahode, ale stejne pak psychika pracovala) a pak z cista jasna bum
ani se mi tomu nechtelo verit po tolika negativnich vysledcich. A nakonec cekame Dominiku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Luci.rys a ty vlozky apod to si kupovala normálně v lékárně viď? Já ti vyfotim seznam co nam dali.. Asi si to zabalim pro jistotu podle toho, ja tak nerada balím
no do Bolky to mam 15km tak si říkám že to bude sranda az bude přítel v práci a ja budu přemýšlet jak se dopravit do porodnice a ještě k tomu to parkování tam není domysleny..
jojo to bude ono je to u sportu nebo spíš u spořky
asi se budem muset vydat do prahy a nebo v tom chicco nakoupit ten zbytek.. Nechci vše kupovat přes internet ať si to pořádně omrknu.. Takže taky žádná jednoduchá cesta k prckovi co? No jo clovek si myslí že to pujde samo a pak kouká.. Kolik ti je, jestli se teda můžu zeptat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Luciian_92 , 30.4.24 14:55
- DandátkoP , 7.1.24 21:06
- sabublinka , 11.5.23 19:26
- Matty243 , 24.5.22 10:15
- Postižená_princezna , 18.3.22 20:33
- Kleres , 23.6.21 13:07
- MB91 , 18.5.21 09:29
- Bartonickovi , 13.1.20 20:11
- NatalkaKuba , 17.10.19 20:13
- močičák , 8.7.19 07:50
- Terezzzzka , 23.2.19 15:22
- Kdyzsedaritaksedari , 19.10.18 12:41
- Veru_19061811 , 5.10.18 21:35
- Alweola , 25.5.18 17:37
- Kiki185 , 23.4.18 11:09
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Telefon u tmobile
- 19.9.26 09:20
- renduli
- 5
Školka - začátky
- 19.9.26 10:11
- citlivaduse
- 9
Montáž kuchyně Ikea Praha
- 19.9.26 08:03
- apolca
- 1
Jak naučit miminko spát doma
- 19.9.26 09:29
- Janča_6
- 8
Orgasmus a já
- 19.9.26 10:22
- teroonka
- 14
Mate ted nekdo covid?
- 19.9.26 10:25
- teroonka
- 18
Hodnocení prospěchu a chování v 1. třídě...
- 19.9.26 09:20
- Svistice
- 32
Žádost o doplacení zbývajícího RP po...
- 19.9.26 08:24
- Kriss Tina
- 5
Varování: Zkušenost s klinikou PRONATAL...
- 19.9.26 10:21
- inkakřivák
- 10
Konec rodičovskeho příspěvku, do kdy se...
- 18.9.26 19:53
- JancaS84
- 3
Nové příspěvky
Školka - začátky
- 19.9.26 10:30
- blumen
- 10
„Café at the Baby’s“ aneb pojďme prostě...
- 19.9.26 10:30
- JoHoP
- 95
Varování: Zkušenost s klinikou PRONATAL...
- 19.9.26 10:29
- Jazmine
- 12
Kornelije - šetření 2020
- 19.9.26 10:27
- inkakřivák
- 114519
Umíte myslet i na sebe?
- 19.9.26 10:27
- rodinka4
- 214
Píšete učitelům do bakalářů i večer?