Někdo z M.B?

• Otevřená skupina

najít supr kámošku

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
6.3.13 09:43

Jasně super to je perfektní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
6.3.13 19:16

Já bych se k Vám zítra možná přidala, jestli mi to vyjde. Terko, napíšeš mi sms, na jakém budeš zítra čísle, abych Ti.dala vědět, jestli to stíhám? Díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.3.13 19:39

To by bylo fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.13 12:16

Ahoj maminky, rada bych se pripojila do Vasi skupiny. Nejsem puvodem z MB a nikoho tu neznam, takze bych obcas nekam rada vyrazila, abych se z te samoty nezblaznila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.3.13 16:16

Ahoj maminko napiš, kdy se ti to hodí a neni problém? Máš už mimčo nebo čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.13 17:07

Matyskovi budou zitra 2 mesice a hodi se nam to skoro kdykoliv. Akorat v patek 15.3. jdeme k MUDr., jinak mame dopoledne i odpoledne volna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.3.13 17:16

Tak to jsme stejná skupina já mam 2 a půl měsíce Filípka a taky jdeme 15.3 k mudr Kopřivovi na očkování :-) Tak pokud se ti to hodí třeba v pondělí nebo klidně i víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.13 17:22

Víkend budeme trávit s tatínkem, ale hned v pondělí jsme volní na cukrárnu, nebo procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
8.3.13 17:28

Jé další Matýsek, už máme dva Matýsky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.3.13 17:31

Můžeme to vzít oboje projdeme se a můžeme i na chvilku do cukrárny uvidím jak bude malej hodnej on totiž moc dlouho nevydrží bez houpání tatínek ho rozmazlil :-) Odkud jsi, abychom mohli navrhnout místo :-) Já od 7,8 zš ale scházíme se i ve městě u Chicco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.13 17:49

My bydlime u 5.zs, takze to je trochu z ruky. Ale u toho Chicca se muzeme potkat, pokud je to na Nam.Miru. Tam bych mela trefit. Obvykle chodime odpoledne kolem pul treti ven. Takze bychbtam mohla byt cca ve tri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.3.13 18:15

Dobře budu tam jinak já jsem Tereza a budu mít červeno-šedý kočárek. Pokud to bude zvládat ještě někdo z holek tak se možná přidají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.13 18:38

Jee, další chlapák do party a ještě k tomu Matěj :)
Já chodím ven nejpozději v jednu hodinu, většinou už kolem poledne, třetí je na nás pozdě. Třeba až nebude malý pouze kojený, vyjde to i v pozdější hodinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.13 19:37

Jo, my prave nekojime, takze s sebou vezmu lahev s teplou vodou a kdyz tak ho nakrmim v cukrarne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.3.13 19:45

No tak to my musíme klusat domu, jakmile přijde čas papání a hladu :mrgreen: Nechce mlíčko z lahve a ani dudlík, takže ho nemám čím uklidnit. V cukrárně bych ho sice taky mohla nakrmit, ale jsem ráda že se oba vyvětráme na vzduchu, takže upřednostňuji vycházky.
Už se těším až jednou vyrazíme s klukama někam na hřiště a tak :o)No to si ale ještě počkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny