Někdo z M.B?

• Otevřená skupina

najít supr kámošku

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1740
20.2.13 18:42

Určitě tam budeme:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
21.2.13 16:18

@luchro ahojky, kde jsi byla? My tam dorazili asi v jednu a 2 minuty a byli tam skoro dvacet minut:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
21.2.13 19:50

Holky, já se moc omlouvám. Šly jsme s kamarádkou a měly bohužel zpoždění, když jsme přišly, jste byly pryč, neměla jsem vám jak dát vědět :( asi jsem vás viděla odchazet - šly jste směrem na TGM? Nebyla jsem si jistá a už jsme vás nedobehly. Nezlobte se prosím. Bylo mi to hrozně líto.

Budete mít zítra chuť na 2. pokus? Nebo až někdy jindy? Fakt mě to moc mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
21.2.13 20:37

Je to možný - tmavě modrý a béžový kočárek:-) My jsme si říkali že jsi nejspíš nestíhala a litovali jsme že jsme si nevyměnili čísla nebo neřekli alespoň jaký máme kočárky :lol: já zítra nemůžu, už mam něco domluveného, ale příští týden bych mohla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.2.13 21:10

Tak se můžeme domluvit na příští týden ;) Dva kočárky jsme viděly na té straně, co je Chicco, ale říkaly jsme si, že to asi ty nejsi, ptz paní byly dvě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
21.2.13 21:28

No, tak to jsme byly my. Škoda… Já příští týden u našich, tak až ten přes příští…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.2.13 21:35

No nejdřív jsme tam oslovily úplně cizí paní, která na někoho čekala :mrgreen: Na příště si vyměníme tel. čísla nebo minimálně řekneme, jaké máme kočáry, ať se nějak poznáme nebo vyhlížíme někoho konkrétního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
24.2.13 18:48

Ahojte holky tak já už jsem doma :-) Tak kdypak vyrazíme? Koukala jsem, že jste měli nějakej problém tak jsem vám sem přidala do fotek skupin mojí fotku až se budeme mít sejít aby jste věděli koho vyhlížet :-) jinak až budeme nějak domluvení víc na pevno tak přidám i číslo ale střídám karty takže předem nevím co tam zrovna budu mít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.13 10:02

Ahojky do fotek skupin? Já se tady vůbec nevyznám, takže asi bude jednodušší, když pak řekneš, jaký máš kočár :)
Já mám béžový, Štěpánka tmavě modrý. Nemůžu ve čtvrtek a pátek, tak co zítřek nebo středa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
25.2.13 10:30

Jasně zítřek by byl super. Kočárek mam červeno-šedý. :-)uvidíme jak se to hodí Štěpánce já můžu i středu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
25.2.13 10:57

Já taky můžu zítra, koukala jsem na tu fotku, byli jsme 23. taky na vítání občánků:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.2.13 11:08

Tak zítra zase třeba v jednu u Jizerky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
25.2.13 12:55

A kdepak je Jizerka? já moc nikam nechodím jak tu nikoho neznám a když už se někam zatoulám tak jen poblíž baráku. Zeptala jsem se přítele ale on tento název taky nezná je tam něco většího u toho nebo park či tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
25.2.13 12:59

Je to obchod na náměstí míru:-) jestli chceš, můžeme se sejít třeba u sportu, jestli to tam znáš líp, nebo u zimního stadionu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
25.2.13 13:02

Jéé zimák mam daleko já bydlím kousek od Lucky u 7,8 zš Takže na Míráku tam snad trefím :-) Chodím nakupovat do Chicco občas to je někde u toho že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny