Někdo z M.B?

• Otevřená skupina

najít supr kámošku

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
20.7.14 07:34

@Vejunka91 To se určitě ozvi, budem se těšit! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
20.7.14 11:18

@Lenka.mb máš FB sem moc nechodím a FB mám zaplej furt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.7.14 12:30

@Vejunka91 Určitě, FB mám :) Tady je odkaz, tak si můžem písnout přes něj: https://www.facebook.com/…a.pradlerova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.7.14 20:09

Ahoj holky, tak já jsem na tom s tim autem bídně… :,( nechali si ho tam a ani zatím nevím, kdy bude hotové. Doufám, že příští týden by mohlo, tak bych se ozvala až budu pojízdná. Snad to bude co nejdřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.7.14 21:11

Ahoj, to nevadí. Tak až pak budeš pojízdná, tak se ozvi. Určitě bude ještě plno hezkých dnů na procházku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.7.14 02:47

Ahoj holky, sem rada ze sem se konecne zorientovala v emiminu a nasla skupinu z boleslavackamy :-) a doufam ze by ste mi mohli dat nake tipy na gynekology, protoze stou ke ktere chodim se nemuze shodnout. de oto ze bych nechtela nic riskovat a chtela bych na rizikove tehotenstvy jenomze dr.otom nechce ani sliset. myslim ze vetsina tady alespon podle toho co ctu mate miminka :-) tak soudim ze byste mohli mit skusenosti s dr a doporucit mi nekoho kdo vyde budouci mamince vstric :-) potrebuju to resit uz v zacatku protoze mam fyzicky namahavou praci a taky stresujici.

Příspěvek upraven 25.07.14 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.7.14 10:46

Omlouvam se zachyby vnoci a jeste z mobilu moc sem uz ani nevidela 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.8.14 01:14

Ahoj holky!! já jsem tu sice už od začátku ale klíďo se ráda přidám :-) mám 20 měsíčního chlapečka :-) Nějak jsem na tyto stránky zapoměla starostma :-D Jinak Niky koho máš za gynekologa? já Studničnou a je fajn, akorát má teda taky svůj názor :-) Jinak ženský doporučují Novotnou myslím, ale nevím jestli bere :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.8.14 07:17

@Colbynka Ahoj, tak fajn, tak nás je zas o dalšího člověka víc :-) Já mám holčičku 4,5 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
21.8.14 09:52

@Colbynka Ahojky, klidně můžeš s námi vyrazit :) Jinak já mám 15-ti měsíčního chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
23.8.14 23:58

Doporučuji Novotnou nevim jesi nabírá ale ja k ni chodim 4roky a je super take jsem byla na rizikovem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
31.8.14 21:15

Ahoj holky, omlouvám se, dlouho jsem tu nebyla, byli jsme celý srpen na dovolené… fuj - tady je ale zima :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
1.9.14 20:55

@Mildysek V pořádku, ani se tady nic nedělo :-D Tady se moc neohřeješ, to je pravda. Zima je tu pořádná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
1.9.14 21:18

Zdravím maminky z Mladé Boleslavi, omlouvám se, že vám sem lezu. Sháním informace o školkách. Nevíte, jestli někde ještě berou? A taky nějaké info o mateřském centru v Boleslavi nebo kroužcích pro 4letou slečnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
2.9.14 21:33

Co vím tak brala školka klaudiánka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů