Někdo z M.B?

• Otevřená skupina

najít supr kámošku

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
12.7.12 12:45

Ok budu tam :-) Já mam bříško ještě malé ale najdu si já tebe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
14.7.12 23:29

Ahoj, je spousta maminek, které soutěží se svými dětmi na různých fotosoutěžích, kdybyste náhodou byly jedny z nich, přijďtě, rozjela jsem novou skupinu na vyměňování hlasů. Kdyby ne, prostě tu zprávu ignorujte :)

https://www.emimino.cz/…ovani-hlasu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.12 14:53

Hledám maminku na procházky s dětma,pokec atd.:)

Ahoj maminky :)
Snad nevadí, že se sem vetřu :)
Jsem nově přistěhovaná Ml. B. a ráda by jsem se seznámila s nějakou fajn mladou mamčou, která ráda procházky s dětma, pokec, posezení a tak :)
Mám malého prcka-rok a 8 měsíců, je teda trošku víc živej :D, ale alespon to není žádnej pecivál.
Budeme moc rádi, pokud se nám někdo ozve:)
Mějte se hezky a pěkný den :)
Ani a Matyášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.9.12 20:25

Ahojky, taky bych se ráda přidala…původem jsem z Moravy, ale už 10 let bydlím v MB…je mi 21 a jsem v 7.měsíci…pokud byste některá chtěla popovídat nebo cokoliv, budu ráda…a brzy na procházky s kočárky:)pa Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
9.9.12 09:36

Ahoj Kaculiin mě 24, jsem v 6 měsíci myslím, že bychom ty kočárky mohli vozit spolu a né jen to pokud chceš napiš můžeme zajít někam si sednout a pokecat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
10.9.12 20:38

Ahojky holky :) může se k vám taky přidat?? jsem tedy už v jedné skupině holky z Bolky, ale čim víc kamarádek tím líp :D hlavně moje treperenda roční potřebuje děti, musí si zvykat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
9.10.12 07:54

Moni tady ten chat moc nejde bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
7.11.12 09:20

Ahoj maminky :D
Pred dvema lety jsem se prestehovala z Karlovarskeho kraje do Krnska u MB. Mam 21mesicniho chlapecka a hledam pro sebe kamaradku na traveni volneho casu a taky ukazat a poradit co se v MB najde,,pres tyden jsem s manzelenm v nemecku ale vikendy travime v Krnsku a to tak trochu nevim do ceho dloubnout.take bych zasla na nejake cviceni ale nevim kam a samotne se mi nechce,,poradite? :nevim: za odpovedi predem dekuji a preji krasny den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.11.12 17:12

Ahoj zažádej na téma Holky z Bolky je to uzavřené téma ale je nás tam víc aktivních sem skoro nikdo nechodí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.2.13 09:14

Ahoj jsem z MB. Je mi 39let, děti mám 7 a 3roky, jsem stále doma už 7let, kluka nevzali do školky. Ráda bych někdy na kafe na pokec, ale i s dětmi ven. Ráda bych kamarádku které můžu kdykoli zavolat, napsat, pokecat s ní a nebudu si připadat že otravuji. Už jsem doma dlouho a chybí mi dobrá kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
14.2.13 15:28
@Kordula píše:
Ahoj jsem z MB. Je mi 39let, děti mám 7 a 3roky, jsem stále doma už 7let, kluka nevzali do školky. Ráda bych někdy na kafe na pokec, ale i s dětmi ven. Ráda bych kamarádku které můžu kdykoli zavolat, napsat, pokecat s ní a nebudu si připadat že otravuji. Už jsem doma dlouho a chybí mi dobrá kamarádka.

ahojik rada setbou zajdu ven když budeš chtít nebo na kafčo určo písni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
19.2.13 10:13

Ahojky, taky bych se vtírla, je mi 24 a mám matýska (4,5m), bydlím přímo u štěpánky, mám sice dost kamarádek s dětma, ale správných lidí na pokec neni nikdy dost :) Mohly bysme třeba podniknout skupinové venčení potomků nebo něco podobného:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
19.2.13 10:35

@štěpánka11 Ahojda! Tak to jsme na tom podobně :-) Mně je 27 a mám Davídka (taky 4,5m). Bydlím sice na Radouči, ale ke Štěpánce chodíme docela často. Ráda se zúčastním společného venčení potomků :-) Teď už jen dohodnout kdy :-) Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
19.2.13 12:13

Já se k vám taky vetřu holky :-) Mě je 24 mám 2 měsíce kluka Filípka. Na procházku si najdu čas určitě :-) Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
19.2.13 12:15

To by bylo skvělý:-))akorát půjdu ven s kamarádkou co má tříměsíčního a domluvíme nějakou hromadnou akci:-) kdy by se Vám to hodilo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny