Psycholog Třebíč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.10.17 07:05

Nám nepomohl. Jeho rada bolest ještě víc prohloubila. Myslím, že by po prvním sezení psycholog neměl udělovat rady, ale jen doporučení. Neodhadl situaci, neodkryl problém a hned „věděl řešení“. Je mladý a sám toho ještě moc neprožil a knížky ani titul nejsou zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.17 00:14

To mě mrzí, že vám nepomohl. A řešili jste tyto pocity s ním hned? Nebo to přišlo až s odstupem času?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.17 21:06

Obdivuju lidi jako je pan Krpoun, protože ušel dlouhou cestu ke své vysněné profesi (slyšel jsem, že se nejdřív vyučil prodavačem, potom si udělal maturitu a pak šel na vejšku). Je příkladem toho, jak dosáhnout úspěchu (a nemám mu za zlé, když ví, jakou zvolit reklamu). Přeji mu hodně štěstí a to, aby zůstal nohama na zemi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.12.17 23:24

Kde kdo tvrdí, že pan doktor je moc ambiciózní a to některým vadí. Mě osobně přijde, že to říkají lidé, kteří mu závidí a nebo kteří závidí celkově všem a všechno. Člověk přeci musi být ambiciózní aby v životě něco dokázal a dostal se kam chce. Pro mě je pan Krpoun prostě úžasný člověk.

• Citovat
  • Upravit
1
14.12.17 19:34

Pro mě taky - nejlepší, nejšikovnější, takový jiný, supermanský, úžasný, nádherně vyjimečný, roztomile skromný a originální, Jen škoda, že ho neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.17 21:40

@cookla :D FTIPNÉ NOVÁČKŮ :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.17 12:14

Když čtu všechny ty příspěvky, dost se tím bavím, protože čeho je moc, toho je příliš… Reaguju na počáteční dotaz, protože mám dobrou zkušenost s Mgr. Šmejkalovou a zprostředkovaně s klinickou psycholožkou Mgr. Brátkovou. Doporučuju svěřit se do péče skutečných odborníků s odbornými výcviky a dlouholetou praxí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.12.17 13:00

Nevíte někdo jak se pohybují ceny soukromých psychologů v okolí Třebíče? :) některé mi přijdou opravdu přehnané co vím.

• Citovat
  • Upravit
3.10.18 13:17

Na mě pan doktor taky na nějaké jeho „přednášce“ působil sice velmi mile a sympaticky, je to opravdu pěkný mladý muž, ale to bylo asi vše..ve finále jsem z těch informací dobrý pocit a obohacení neměla, asi potřebuje ještě studovat a získávat praxí zkušenosti..Mgr.Brátkovou rozhodně nedoporučuji, máme s ní velmi nedobré zkušenosti, raději se nebudu ani rozepisovat a ve finále nás dost poškodila a rodině ublížila..měli jsme rádi p.Kocmánkovou, ale byla nemocná a co vím, je už v důchodu, za mě v Třebíči dobrý psycholog není, asi hledat ve větších městech?? bolavá duše potřebuje dobrého odborníka, ne metodu „pokus-omyl“..držím pěsti ať najdete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.19 21:27

Pozor

Můj názor je ten, že kdo potřebuje opravdu odbornou pomoc, ten by se panu Krpounovi měl širokým obloukem vyhnout. A protože nikdo by neměl věřit internetovému anonymovi, ověřte si na třebíčském OSPOD, zda ho doporučují.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.8.19 13:04

Bohužel ani mě nepomohl. Hodně hodnotil a dával nalepky jaká jsem, nesouhlasím s tím dodnes. Věty ve stylu pokud se neuvolnite a budete mít ruce takhle budete tady muset být o to víc sezení. Holt sem fakt nebyla v kondici. Stalo mě to šílený peníze, jako opravdu, šla jsem odsud, tak jako poníženě. Nechci ho hanit ale je to tak.Me pomohla terapeutka Šmejkalová, moc mi pomohla, vyslechla, poradila, pochopila a dala naději a ukázala cestu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.19 21:42

ten nejlepší ?

Myslím, že u psychologů není možné, aby byl jeden tím nejlepším pro všechny. A ať se nám to líbí nebo ne, do našeho hodnocení vstupují osobní sympatie, předchozí zkušenosti a subjektivní pohledy. Krpoun je určitě zajímavý člověk a velký odborník.. ochotnějšího a inspirativnejsiho člověka jsem nepoznala. Každému ale sedne něco jiného. Lidi, nenechte se odradit, a ani unahlit jakýmkoli názorem. Nejdříve to zkuste a pak si vytvořte svůj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.19 21:46

Paní doktorka Mácová (ta je na pojištovnu, ale trvá to, než tě zahrne do pořaníku), pak tuším magistr Zdeněk Krpoun (ten je ale na keš)..Prosím o anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.20 09:28

Psycholog Třebíč

Dovolim si obnovit diskuzi a zeptam se, zda nevite o nejakem dobrem psychologovi pro dospeleho cloveka v Trebici? ;) :roll:

• Citovat
  • Upravit
N16
1
1.11.20 19:24
@Anonymní píše:
Dovolim si obnovit diskuzi a zeptam se, zda nevite o nejakem dobrem psychologovi pro dospeleho cloveka v Trebici? ;) :roll:

Za mě pan Krpoun. Přestože trochu soudil, tak mě vyslechl a snažil se se mnou najít možnosti, jak řešit moji situaci. Je to velmi milý člověk, který má dobré srdce, ale samozřejmě nemusí „sednout“ všem…
Nevidím důvod, proč to nezkusit… pokusí se Vám pomoct překonat překážky, které pro Vás život nachystal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty