Psycholog Třebíč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tunrida
2.1.17 15:42
@misasebik píše:
Ahoj, prosím poradíte mi nebo doporučítě někdo nějakého dobrého psychologa tady v Třebíči? Děkuji ;)

Na druhou stranu u ni jeste nebude prevladat stereotyp a syndrom vyhoreni. o

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
2.1.17 16:10

Výborná je Jana Matějková z ped-psy poradny, ale nevím, jestli bere soukromé klienty. Rozhodně ale pokud se jí budete ptát, jeslti by vás nevzala a ona řekne že ne, tak si od ní někoho nechte doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.17 16:48

Slyšela jsme chválu na mladého psychologa, jmenuje se Zdeněk Krpoun. Pracuje hlavně s dětmi, ale myslím, že i s dospělými. Pokud vím, ordinaci má na Bráfově třídě.
Prosím o anonym z důvodu místa bydliště.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.17 17:02
Děkuji vám za odpovědi… Pan Krpoun pracuje s dětmi jen ve škole jinak dojíždí do Brna jsem si přečetla na netu ordinaci jsem nenašla… Ale děkuji snad se ještě někdo ozve
@Anonymní píše:
Slyšela jsme chválu na mladého psychologa, jmenuje se Zdeněk Krpoun. Pracuje hlavně s dětmi, ale myslím, že i s dospělými. Pokud vím, ordinaci má na Bráfově třídě.
Prosím o anonym z důvodu místa bydliště.

@Ou Děkuji za tip

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.17 17:22
@Anonymní píše:
Děkuji vám za odpovědi… Pan Krpoun pracuje s dětmi jen ve škole jinak dojíždí do Brna jsem si přečetla na netu ordinaci jsem nenašla… Ale děkuji snad se ještě někdo ozve@Ou Děkuji za tip

On je na té Bráfově celkem nově, je tam takový průchod a různé ordinace a kanceláře. Ale jeho ordinační hodiny nevím. Ve stejné budově pracuje i moje známá, vím to od ní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.1.17 18:42

No ja asi neporadím. Když v mé rodině došlo na potřebu psychologa, sháněla jsem ho také v Třebíči. Dva mi ani neodpověděli na e-mail ani nezvedli telefon a třetí, ke kterému jsem se alespoň dovolala mi nabídl termín téměř za tři měsíce. Zajímalo by mě, kde a jak se shání dobrý psycholog.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
2.1.17 20:43
@Anonymní píše:
No ja asi neporadím. Když v mé rodině došlo na potřebu psychologa, sháněla jsem ho také v Třebíči. Dva mi ani neodpověděli na e-mail ani nezvedli telefon a třetí, ke kterému jsem se alespoň dovolala mi nabídl termín téměř za tři měsíce. Zajímalo by mě, kde a jak se shání dobrý psycholog.

pokud to není větší centrum, které má recepční, tak musíte volat mezi 55 minutou a celou, jinak psychologové jaksi nezvedají telefon, protože mají klienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.17 13:22

Za sebe mohu doporučit pana dr. Krpouna. Mám zkušenosti s více psychology, ale on je opravdu zatím nejlepší, u koho jsem byla.
V Třebíči pracuje s dětmi, dospělými i s páry a podle toho, co jsem slyšela, bude asi moje osobní zkušenost správná…
Nevím proč, ale asi bych ho doporučila každému. Má takový úplně jiný přístup než ostatní psychologové… opravdu mi naslouchal, skvěle poradil…
po pár setkáních jsem se cítila jinak.
Kdysi tu v diskuzi byl jeho příspěvek s kontaktem, ale asi byl smazán. Kontakt na něho je zdenekkrpoun@gmail.cz.

Opravdu to zkuste, ať potřebujete cokoli. Poradí si s vámi.. :srdce:

Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.17 14:35

Jo, a naposledy jsem od známého, který se dlouho zkoušel zbavit deprese ( rodině měli nějaké náročné období a on nakonec skončil na antidepresivech), slyšela, že zkoušeli hypnózu a že zabrala…
Dívala jsem se na jeho web (nebudu ho zde zveřejňovat, ale v názvu je jak psycholog tak třebíč), a přijímá lidi do několika dní. Ordinuje i o víkendech a po večerech. Jinak pracuje.
Hodně štěstí ještě jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.17 19:44

Pana Krpouna doporučuju. On je už od pohledu úplně jiný. nevím, jak to popsat. určitě bych ho doporučil. v třebíči podle mě na lepšího psychologa nenarazíte. Dřív jsem dojížděl do Brna za jedním psychologem a byl jsem celkem spokojenej.ale fakt že Krpoun je v třebíči, v podstatě za rohem, a navíc je lepší než ten z Brna…to bylo příjemný prozření.

• Citovat
  • Upravit
1
5.3.17 19:47

Já si osobně myslím, že u psychologa je fakt důležitej přístup. Kdysi jsem se díval na web a pan Krpoun toho měl za sebou opravdu hodně. Má zkušenosti s dospělýma, dětma… každej ho chválí. Podle mě je skvělej a i když to může znít nadneseně, fakt mi změnil život. To mi nikdo neodepře, za to jsem mu vděčnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.17 10:59

Podle mě je to nejlepší psycholog. v třebíči rozhodně, jinak ale nevím. nikde jinde jsem ho zatím nepotřebovala 8) přivedla mě k němu moje máma, jsou to už dva roky. pak za ním začala chodit i ona. je to vážně pan doktor! ne, že by si hrál na profíka, spíš naopak. působí docela obyčejně, má takový skrytý charizma. podle mě je tak dobrej proto, že má fakt rád lidi. záleží mu na nich. a ten zabijáckej klid…nechápu, jak může být někdo tak kldnej a soustředěnej jako on. :D :oops: :) palec nahoru :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1
6.3.17 11:07

To vypadá na novýho dr. House, docela bycho ho chtěla vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.17 11:13

Mně kdysi hodně pomohla paní mácová, chodila jsem k ní skoro rok. pak se mi ty problémy vrátily, ale už neměla čas. známá mi doporučila krpouna, v tý době ho myslím v třebíči nikdo moc neznal. bylo to nejleší, co sem mohla udělat. chodila jsem k němu tak půl roku, možná dýl, přesně nevím. Krpoun prostě pracuje úplně jinak, taky nevím, jak to popsat. vrátil mě natrvalo do života. každýmu, kdo si něčím těžkým prošel, bych ho přála.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.17 11:21

Taky jsem slyšela, že je krpoun super. já si myslím, že má výhodu v tom, že nějakou dobu studoval i ve vídni (jsem se dočetla). třeba to je reinkarnace freuda nebo junga :) :D :mrgreen: :)
ať nekecám jen blbosti, tak dva lidi, kamarád a kamarádka, u něho byli, a nemohli si ho vynachválit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty