Psycholog Třebíč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
13.5.26 21:09
@Ivamástres001 píše: Více

Tak to bohužel není. Pojišťovny dávají smlouvu velmi malému množství psychologů. Nebo možná ti psychologové za peníze od pojišťovny nechtějí pracovat? Nevím… Ale na pojišťovnu je jich minimum… Navíc čekací doby jsou přes půl roku…
A aby člověk mohl dělat psychologa, musí mít vystudovanou Mgr. Jednooborovou psychologii vždy, pro psychoterapii potřebuje ještě terapeutický výcvik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
13.5.26 21:41

Mě by jenom zajímalo, které příspěvky si psal Mgr. Krpoun sám, které jeho oprávnění (podle vlastní zkušenosti) a neoprávnění (ti, co si chtějí jen plivnout) kritici. Je to naprosto fantastická sbírka názorů lidí, kteří jsou buď anonymní, nebo, pokud vystupují pod nějakým nickem, mají jen pár příspěvků. O to nedůvěryhodnější jsou, protože který člověk by se zde registroval jen kvůli tomu, že chce vypsat svoji zkušenost? Co se tedy týče tohoto vlákna, schizofrenie je asi to pravé slovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
14.5.26 03:02
@Mosie píše: Více

Ja když jsem před lety hledala psychologa, tak jsem se nad tímto vlaknem dost bavila. Ale ignorovala jsem to (protože na netu, obzvláště anonymně, se da napsat… ledacos. Důvěryhodnost je vždy třeba brát s rezervou) a k panu doktorovi Krpounovi jsem šla. Určitě nelituji, pomohl mi hodně. Jen zpětně nad některými věcmi stále hodně přemýšlím, protože jsem je nevnímala jako ok… A přemýšlím nad nimi čím dál víc, hlavně v kontextu nejrůznějších poznámek k němu, co opakovaně slýchávám, a teď i novějších příspěvků tady…

Anonymitě tady se asi nelze divit. Je asi málo pravděpodobné, že by někdo v souvislosti s psychology psal za sebe. Z nějakého důvodu se všichni pořád za zkušenosti s psychology stydí a nechápou, že to je stejné jako když by mluvili o tom, že byli u lékaře. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
14.5.26 19:09

@Fris26
Já už doktory řeším jednoduše. Nechám se vyšetřit, probereme, co je potřeba, něco mi zpravidla předepíšou. Nechám si to chvíli uležet v hlavě, a pak se rozhodnu, jestli mu budu věřit, nebo ne. Pokud ne, najdu si jiného, pokud ano, případné dotazy konzultuji s nimi. Je mi vcelku nepochopitelné, že si někdo nechá předepsat prášky, a pak třeba tady řeší, jestli je má vůbec brát, protože slyšel, že… A naprostý hard-core mi přijde případ, kdy někdo doktorovi nevěří, prášky nebere, ale stále za ním chodí a ještě lže, že je skutečně bere… Jestli ti Mgr. Krpoun pomohl, je to určitě dobře. Sama se ale musíš rozhodnout, jestli mu budeš věřit i nadále. Já sama jsem občas měla z něčeho/někoho špatný pocit, jenže jsem sama sebe přesvědčila, že to tak hrozné vlastně nebylo a že jsem třeba moc vztahovačná. Jenže vždycky se pak ukázalo, že ten prvotní pocit byl správný, takže pokud se mi teď něco nezdá, radši jdu od toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
14.5.26 21:09
@Mosie píše: Více

Nešlo mi o řešení vlastní situace ani o kritiku jeho práce. Naopak moje zkušenost byla docela dobrá až na některé větší pochybnosti. Jen mě zaujalo, že se tu i jinde opakovaně objevují podobné zmínky, tak mě zajímaly ty konkrétní zkušenosti ostatních, klidně do sz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty