Psycholog Třebíč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.10.21 11:18

ten nejschopnější

Když vidím všechny ty komenty, říkám si, jak dlouhá uběhla doba. Na konci roku 2021 je pan Krpoun jeden z nejvíce schopných odborníků v Česku. V Třebíči nemá konkurenci.

Jsem ráda, že mám někoho jako je on na blízku, a že nemusím za odborností do Prahy nebo do Brna. Přeji štěstí všem, kteří se ještě neodhodlali, aby už přestali čekat na to až „přijde pomoc“ a našli opravdu kvalitního psychologa/ČLOVĚKA. Terapeuta, který rozumí jak klasické psychologiI i alternativním přístupům k duši.

Krpoun stále roste, stále je relativně mladý, stále se může vzdalovat české (a o té třebíčské nemluvě) konkurenci. Nejschopnější určitě je, alespoň ze všech jiných odborníků, které znám.

• Citovat
  • Upravit
2
8.1.22 11:24

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 16:38
@Anonymní píše: Více

Dobrý den. Měla jsem stejnou zkušenost. Ještě teď po letech od terapie mám se sezením spojené pocity studu, nepochopení, ponížení.
Bylo mi po nich ještě hůře, bohužel.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.25 12:08

Pravda o Krpounovi

Tento člověk velmi překračuje etické hranice v psychoterapii. To ze ublizil hodne lidem tu nikde radši napsane není,
pry nekoho dostal i na psychiatrii. Jestli potřebujete odbornou pomoc, tak k němu nechoďte!!!

Opravdu není normální, když s Vámi psychoterapeut naváže kamaradsky stav…a taky že dává nevyžádané rady, které ublizují…Nejlepší odborník jak on jsi říká to opravdu není ba naopak…

To že se vydává za dětského klinického psychologa, ikdyž není. Je za mě velmi hloupé vuci lidem. Kdyz jdete k obdornikovi ověřte si jestli ten člověk má diplom, pokud Vám ho nechce ukázat, tak je většinou něco špatně… Urciti lide na tom bohužel vydělávají. Tak bacha, ať se nespalite. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
19.6.25 13:22

Ahoj všem,
k těm psychologům, ty co ordinují zadarmo mají vystudované to pravé vzdělání, jednooborovou psychologii na fylozofické fakultě, většinou jsou PhDr., sezení u nich hradí pojišťovny, což je už určitá známka kvality, ti na přímou platbu mají jen nějaký výcvik, já osobně bych si vybrala raději pravého psychologa. Dá se říct, že pravý psycholog je ten přes pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.25 09:47

Z mé zkušenosti je pan Krpoun vynikající odborník. Je hodný, pečlivý a hlavně neskutečně empatický. Vzdělání a certifikátů má až až…

Pozor na jednoho člověka, a to je
MUDr. MILAN KAFKA, MBA!!! :oops: :oops:

MUDr. Kafka je nejhorší lékař, na jakého člověk může narazit. Minuta s ním je jako noční můra. Pracuje v GyneStar v Praze. Je to doktor lajdák a nemá rád ženy a děti. A nejsem jediná s touto zkušeností.

Je arogantní a absolutně neempatický. A zlý. Zlý na děti. Zlý na ženy. Zlý na lidi. Na internetu píše samé lži. Do dnes při vzpomínce na něho se bojím. Bála jsem se o něm promluvit, ale už toho bylo dost. Vím, že tento příspěvek psal on. Vím, o spoustě lidech, které systematicky týrá.
Ano, týrá. Je nás s touto zkušeností hodně.

Za žádnou cenu se k panu Kafkovi neobjednávejte. A pokud můžete utéct z jeho péče ještě dnes, udělejte to. Rychle. Běžte jinam, za lepší konkurencí. Každý je lepší než on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.25 08:46

@Odvážná žena
Tak to máte docela štěstí. Odborník to bohužel není v porovnání s jinými psychology, jen o tom nikdo nemluví😔. Může pomoct, ale co se týče duševních poruch, tak bych se mu vyhnula obloukem. Dává bohužel nevyžádané rady, které ubližují a vyvolávají v člověku pocit viny, že si za to může sám.
Jestli k němu chcete chodit, tak vyzkoušejte i někoho jiného a porovnejte kvalitu🙏

• Citovat
  • Upravit
4
7.12.25 00:52

Můžete mě prosím kontaktovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.12.25 00:55

Můžete mě prosím kontaktovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.26 22:25

@Eli78 máte s tímto psychologem také vlastní zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.2.26 22:44

Příspěvek upraven 17.02.26 v 14:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.2.26 14:48
@lucialea píše: Více

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
13.5.26 19:01

Dobrý den, váš komentář mě zaujal, protože s tímto člověkem mám osobní zkušenost, která místy nebyla úplně ideální. I když mi pomohl, tak jsou věci, které se i po dlouhé době snažím pochopit. Byly byste ochotná mi poslat sz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.5.26 19:56

Pan psycholog Krpoun je opravdu velký průšvih. Za mizerné rady a neschopnost inkasuje velké peníze. Doporučuji vyhnout se mu obloukem. Poškodil už hodně lidí, celkem se to o něm už dnes v Třebíči ví. Bohužel i my se kdysi nechali zlákat jeho skvělými recenzemi…dnes nepochybuji, že si je psal sám..
Naštěstí se odkopal celkem rychle.

• Citovat
  • Upravit
481
13.5.26 21:02

Aha, to zní děsně.
Mě překvapuje, kolik lidí o něm mluví negativně. Já jsem s ním měla celkem dobrou zkušenost, ale zpětně si vybavím hodně momentů, které úplně ok nebyly. A taky se mi stalo, že když jsem u nějakého lékaře zmínila jeho jméno, tak mi řekli, že si mam najít někoho jiného. Ale nikdo tedy nechtěl říct proč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty