Psycholog Třebíč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.3.17 19:47

Jo, je prostě super. taky jsem u něho měla blízkého. když ho popisoval, nevědela jsem jestli mluví o supermanovi nebo o batmanovi :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.3.17 19:54

Pan krpoun je podle toho, co sem sama zažila, obrovsky trpělivý a empatický. nikdy to sice není jen na jedno setkání, i když sem si to myslela…asi kvůli pečlivosti, opatrnosti..nevím. mně pomohl jako nikdo. byla jsem v období z bláta do louže a nebýt jeho, ani si to nechci představit. myslím že s ním mají školy v třebíči uzavřenou nějakou smlouvu a pomáhá jim s dětmi. jinak pracuje se všemi, chodily k němu děti i dospělí. jestli vážně hledáte dobrého psychologa, zkuste ho. nic nezkazíte, u něho opravdu ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.17 14:39

Pan doktor byl opravdu nějaký čas ve vídni, na webu univerzity jsem to našla. má vážně hodně zkušeností. nemyslím ale, že to stačí vždycky.. podle mě je to hodně o osobnosti. u nás pan krpoun jednou dělal koučink a měli jsme z toho skvělý pocit. kolega ho pak nějaký čas navštěvoval (neměl problémy, jen se potřeboval poradit a chtěl se v životě posunout). dneska asi po roce je to úplně jiný člověk. pana krpouna si taky nemohl vynachválit :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.17 18:25

Musim potvrdit, je to skvelej clovek.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.17 18:29

Jo a ty zkusenosti opravdu nejsou to jediny, podle me to musi mit clovek v sobe. pan krpoun ma naprosto jinej pristup nez vsici ostatni… a musim se priznat, ze sem pred nim byl u nejednoho psychologa a psychiatra.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.17 11:19

Už už jsem chtěla volat k panu Krpounovi a domluvit si termín, ale jak si tak čtu znova a znova tuhle diskusi, mám z toho neodbytný pocit, že ty doporučení plné superlativů si psal snad pan Krpoun sám. Jeden anonym vedle druhýho, stejný styl psaní. Superman? Vážně?! Lidi nejsou zas tak *****, pane magistře.

edit admin: nevhodné označení

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.17 20:47

Docela se divím, co tu čtu: anonymu je podezřelé, že tu jsou příspěvky od anonymů? A ještě k tomu pozitivní příspěvky? Kdyby byly negativní, tak je to OK? :-)
To dává smysl :-)
Vždyť jsme v diskuzi o psycholozích.. anonymita je pro mnohý z nás jediná jistota, že sem napíšeme názory.
Nemluvě o tom, že celá diskuze je sledována administrátorem.

U pana krpouna jsem byla. Pomohl mi. Podle mě není fér, co píšete, ale budiž, taky názor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.3.17 10:24

Jsem téměř stoprocentně přesvědčena, že několik příspěvků výše psala jedna a tatáž osoba. Nemusím být psycholog, ani detektiv, aby si toho člověk nevšimnul. Dle samého skvělého hodnocení tu v diskusi jsem si prve myslela, že se jedná už o ostříleného psychologa, matadora, a ejhle! Ono panu Krpounovi je teprve 29, tj. pár let po škole, a vzhledem k jeho studijnímu a pracovnímu (přednášky na univerzitě) vytížení si evdidentně teprve hledá vlastní klientelu. Nicméně pan krpoun si asi hodně věří, když si za jedno sezení žádá 500 Kč, což je víc jak u jiných soukromých psychologů s 30letou praxí.
A k té mé anonymitě, ono je jedno, jestli zde vystupuju jako „neptun“ nebo anonym. Hledala jsem na netu pouze psychologa, a nabídlo mi to mj. i tuhle diskusi. Nikdy jsem zde nepřispívala, a zaregistrovala jsem jen a pouze proto, abych vyslovila své podezření o spammingu. A nemyslím si, že se jedná o kdovíjak citlivé téma, neprobírají se žádné detaily, a na počátku diskuse figuruje několik skutečných přispěvovatelů. Čímž se jenom potvrzuje moje podezření…

• Citovat
  • Upravit
204
29.3.17 10:34

Tak to já klidně neanonym :D mám vlastní zkušenosti s panem doktorem a nemůžu říct špatné slovo! Přijde mi profesionální, hlavně sympatický, hodný, vyjde vždy vstříc a jde vidět, že ho práce baví. To že je mladý a má po škole mě ani nenapadlo. Rozhodně jsem z pana doktora neměla pocit, že neví o čem mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.17 11:04

@mia.Prcek To je dobře, že je milý, sympatický, to jsou totiž hlavní atributy každého šikovného psychologa :-))) A kolikrát jste u něj byla, jestli se můžu zeptat? Mně tedy sympatický moc nepřijde, spíš neuvěřitelně ambiciózní mladý muž, co to chce hlavně daleko dotáhnout a být všude slyšet a vidět. I ta jeho cena za sezení mi přijde přemrštěná, třeba v Brně ordinuje spousta psychologů zdarma, a nejsou určitě o nic horší než ti placení. Za mě budu hledat určitě dál.

• Citovat
  • Upravit
204
29.3.17 11:40

Tak z vašeho popisu mi to moc nesedí na pana doktora. Taky ho neznám nějak dobře, ale na mě působí Teda právě mým popisem. Chce to daleko dotáhnout a být slyšet a vidět?? Co je špatného na tom, že chce být ještě lepší než je? Kdo z nás to nechce? Jak jste psal/a to, že je milý, sympatický, že to jsou hlavní atributy ŠIKOVNÉHO psychologa - tak asi je tedy dost šikovný když na většinu tak působí :) jinak co se týče ceny za sezení, tak není to malá částka, ale má soukromou ordinaci, nespolupracuje s pojišťovnami, takže si každý hradí sám. Že své zkušenosti nemůžu ani trochu porovnávat práci doktora psychologa v nemocnici a právě pana Krpouna, je to v podstatě nesrovnatelné.
Já to beru z hlediska, že jsem potřebovala pomoct, už po prvním sezení mi bylo o hodně líp. Tak ať už to pan doktor udělal jakkoliv, dokázal to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.17 18:59

Ja u krpouna byla a hodne mi pomoh. s tema co ordinuji zdarma preju hodne stesti, samozrejme ironicky, protoze vetsinou nestoji za nic.
kdyz ctu ten urazlivy anonym akorat premyslim ze byste mluvila trochu jinak, kdybyste mela vazny problemy a potrebovala opravdu pomoc. a to vam vubec nepreju.
ale jak psal nekdo prede mnou, tak budiz, taky nazor! vzdycky se najde nekdo, kdo nepreje druhym.

• Citovat
  • Upravit
204
29.3.17 19:06

Tak důležité je u psychologa aby byl člověku příjemný a sympatický :) každý si nesedne s každým. Tak nemůže být za zlé, že paní nebo pánovi (anonymní) není sympatický právě pan Krpoun. Avšak také mi přijde celkem unahleny názor na pana doktora, když terapii s doktorem ani nemel/a. Trocha závisti nebo čehosi jsem z příspěvků cítila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.6.17 09:11

psychoterapeut?

Osobně bych měl problém s tím, že můj psychoterapeut nemá psychoterapeutický výcvik - podle stránek pana dr. Krpouna to vypadá, že snad absolvoval nějaké semináře a kurzy, výcvik žádný.
Přirovnal bych to k tomu, jako kdybyste s bolavými zuby šli k absolventovi všeobecného lékařství, který si možná přečetl nějakou knížku o zubařině a možná se pokusem omylem tak nějak naučil, jak lidem vrtat a opravovat zuby. Sám jsem absolventem univerzitního oboru psychologie, takže vím, nakolik (ne)připravený je člověk pro klinickou praxi jen tím, že vystuduje vysokou školu.
Nepopírám, že rozhovor s příjemným a inteligentním mladým člověkem může zvednout náladu, může dokonce pomoct překonat momentální krizi. Některé intervence takovéhoto v terapii neškoleného psychologa mohou mít i dlouhodobý efekt, pokud jej vede nějaká šťastná intuice. Přijde mi to ale jako zbytečně riskantní spoléhat na intuici dotyčného, to už raději z Třebíče za někým dojížděl.
Panu Krpounovi nechci kazit kariéru, ale radil bych mu dodělat si psychoterapeutický výcvik a do té doby nabízet „poradenství“, jako to dělá většina absolventů psychologie. I kdyby byl pan Krpoun už v „surovém stavu“ lepší terapeut, než mnozí jiní s výcvikem, není to důvod se nedovzdělat. Určitě tak rozvine svůj potenciál a rozptýlí pochybnosti lidí, jako jsem já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.10.17 06:51

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat