nekdo z Prahy 21?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11935
29.9.06 12:08

nekdo z Prahy 21?

Ahojky,

najde se tu nejaka maminka z Prahy 21? (Kolodeje, Ujezd nad Lesy, Bechovice) Nejak tu zadnou maminu neznam a zadne me kamaradky mimco nemaji a bydli daleko :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1404
29.9.06 12:27

Ahojky :-)

Jestli vydrzis jeste asi mesic, tak se jako maminka hlasim :-D Bydlime kousek od Uval, ale budeme pojizdni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.9.06 13:13

Ahoj, urcite vydrzim :D je fakt ze ja moc pojizdna nejsem - jsem rada kdyz se dostanu k detske na Rohoznik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.9.06 13:14

Nico: jak probiha tehu, vse v pohode a uzivas si ho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.9.06 13:16

Vidis, tak to bych Te rovnou mohla zneuzit o informace :D Pediatra jeste totiz vybraneho nemam…jaka je tam dr? ma samostatne ordinacni hodiny pro miminka? chodi po porodu domu? a vubec, jaky z ni mas dojem?

Jinak ja ridim skoro denne…na mensi nakupy jezdim do Ujezda a pracovala jsem v Klanovicich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.9.06 13:18

Tehu - na zacatku jsem mela trochu problemy (ted zpetne uz to nevidim tak dramaticky)…od pateho tydne jsem az do osmeho spinila bez zjevne priciny. Takze jsem uz dlouho na neschopence.
Jen ted ke konci se uz tesim, az bude mimi s nami…to brisko se uz pronese :D

Kde jsi rodila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.9.06 14:08

Nico: jsou tam dve, k jedny jsem chodila jeste ja MUDr. Vrablikova, ale stale se z ni strasna, s prominutim, krava (bracha k ni jeste stale chodi, tak mam cerstve informace)… my chodime k te druhe Froňková, ta je naprosto uzasna, muzes si po porodu vybrat jestli prijedes tam nebo prijede ona domu, porad se usmiva, je mila, mazli se se Standikem, takze skoro neplace kdyz jsme na kontrole (jinak rve porad :lol: zvlast kdyz musi byt nahatej), sestricka taky uzasna… nikdy jsem tam necekala dyl jak pet minut nez nas vzali, ale myslim ze ordinacni hodiny pro miminka primo nemaji, ale nikoho jsem nikdy v cekarne nepotkala tak nevim (objednavaji na presnou hodinu)… vsechno vysvetli a poradi, diky ni jsme zvladli jakz takz spani v kocarku… takze muzu jen doporucit :lol:

jeste porovnani s Vrablikovou, sice ma ordinacni hodiny pro miminka, ale je tam treba deset maminek a miminka se musi svliknout uz v cekarne (kde neni zrovna moc teplo), maji starou vahu takze vazi strasne dlouho, doktorka je neprijemna s kazdou kravinou zene hned nekam jinam (moje mama si s ni docela uzila kdyz ja jsem byla mala byla jsem o par mesicu vyvinutejsi - takze jsem vsechno delala driv a ji se to nezdalo, takze se mama s kocarem tahla do Prahy aby ji rekli ze se to stava a ze se to normalne do dvou let srovna a ze nechapou proc nas tam posila)… jo a Vrablikova po porodu nejezdi domu, musis tam naklusat..

no ja ridicak nemam (mam strach, mam za sebou dve osklivy nehody), takze nas vozi manzel, popr. muj tatka, ktery je doma a bydli nad nami :) ale v pondeli zkusime i bus :D

jinak si brisko uzivej a bude hur… ja teda neprenasela, rodila jsem ve 38tt (odtekla mi plodovka a v porodnici mi pri porodu rekli ze mam preeklempsii no a byly komplikace takze maly je nakonec cisarem, ale az na to ze nekojime si nestezuju) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.9.06 14:11

jsem nejak prehlidla otazku kde jsem rodila… rodila jsem u Apolinare a uz bych tam nikdy nesla :roll: zanedbali co mohli a kdyby tam nebyl jeden super doktor (vedouci PS1) tak to se mnou i se Standikem dopadlo spatne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.9.06 14:12

kde se chystas rodit ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
29.9.06 14:33

Ja jsem registrovana v Podoli, tak doufam, ze budu jedna z tech stastnych, ktere narazi na same mile a ochotne sestricky, uvedomelou PA a schopneho lekare :D A vse bude odbyto behem jednoho dne. Snazim se myslet optimisticky. :lol:
A rodit musim vecer nebo v noci (aby byl muzicek doma), protoze kdybych si mela volat sanitku, tak me vezou do Kolina :D

Diky za info o lekarkach…no ja v pracuji v Klanovicich v lekarne, takze uz podle preskripce mam urcitou predstavu :lol: Od dr. Fronkove jsem ale v ruce moc receptu nemela. Takze se tam asi vypravim a okouknu ji live :D
Bajecna je dr. primo v Klanovicich, ale uz je to prece jen daleko.

Zazitky z porodu Ti tedy nezavidim…kdybychom si tak mohly vsechny vybrat a prozit to pekne, ze? Ja doufam, ze porodim taky tak nejak kolem 38tt, aby prcek nebyl obrik (muzicek mel porodni vahu 4,3kg). Brisko je fajn, malej ma dny, kdy je hodne zivy a porad me kope…ale obcas je to uz hodne neprijemne. No zkratka uz aby byl tady s nami. Moc se tesime :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.9.06 14:48

ani nevim ze v Klanovicich je nejaka doktorka :) jj vyprav se za ni a uvidis, to je asi nejlepsi, ja to udelala taky tak :)

jj taky jsem si rikala hlavne zacit rodit v noci nebo o vikendu, manzel to ma sem s prace neco pres hodinku, takze by to bylo kruty a me by pro zmenu odvezli na Bulovku (no mozna by to bylo lepsi nez apolinar :D) no a povedlo se mi to noc pred vyvolanim porodu a manzel si myslel ze si z neho delam srandu kdyz ho budim ve tri rano, ale za chvili pochopil ze ta voda vazne tece a ze ji je vazne hooodne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.10.06 11:32

ahoj Nico, tak jak pokracuje tehu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.10.06 11:45

Ahojky :-)

Tehu pokracuje zdarne…CS 1, zavrena na sedm zapadu, takze zadny predcasny porod nehrozi. Vcera jsem byla na posledni kontrole u sve dr. a ted uz budu jezdit do Podoli…to bude des :roll:
Pros sichr jsme jeste vcera koukli na pohlavi…zadnej stydlin to rozhodne nebude, vylozene ty kulicky predvadel :lol: tak jsem spokojena, modra vybavicka je OK.

Detskou dr. jsem nakonec nasla v Uvalech. Mam to nejblize a vypada to tam fajn. Vyptala jsem se v lekarne na nazor a kolegyne me nasmerovaly.

Ted uz jen sehnat nejake solidni remeslniky na upravy v domecku, hlavne loznico-pokojicek a muzeme vesele rodit. Vcera vecer mel muzicek takovy ten stav „my VAZNE budeme mit dite!!!“ :D tak jsem rada, ze to prislo uz i na nej, ja mam takovou paniku uz nekolik tydnu… Ale to nemeni nic na tom, ze se moooc tesime. Dneska zacnu balit veci do porodnice…

A co noveho u vas??? Musite si pekne uzivat ten nadherny podzim. Me trochu mrzi, ze to asi propasneme a s malym pujdeme do snehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.10.06 15:42

vzhledem k tomu ze Standa proste sabotuje kocarek, tak chodime na prochazky v satku kde vzdycky zarucene vytuhne, jsem zvedava co budu delat v zime, asi ho drzet v kocaru nasilim :)

vcera uz mu bylo sest tydnu strasne to leti, za chvili pujde do skoly a potom mi ho nejaka jina vezme :lol: :lol: :lol:

tenhle pocit ze vazne budeme mit dite prisel na meho manzela kdyz mi odtekla plodovka, predtim to bylo v pohode a najednou jako ze fakt to dite bude… a doted se jako pysny tata chlubi ze ho choval a videl driv nez ja a ze je to jeho syn a kdyz jdeme na prochazku tak ma bud kocarek nebo satek on a me nic nepujci :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
10.10.06 15:47

My budeme taky kupovat satek. Puvodne jsem chtela Storchenwiege (urcite jsem to napsala blbe), ale ted je ve hre i Vatanai…zjistila jsem totiz, ze pani, ktera je na www.vatanai.cz prdava bydli u nas ve vsi :lol: a muzeme prijit na navstevu, tak jsem hrozne zvedava.
Jinak teda doufam, ze maly kocarek sabotovat nebude 8O je to investice jako blazen :!

A mas pravdu s tim, jak to desne utika…muzicek se uz tesi az budeme tehotnet znovu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová