Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj s tim kocarkem se trapime od zacatku… driv jsem ho tam davala kdyz usnul a bylo to v pohode a ted pres den uz skoro nespi (spi tak dve hodinky) a usina v satku nebo v lehatku, popr. na ruce… nastesti vecer uz se naucil usinat v postylce ![]()
to s tim satkem je super my mame guatemalsky a nemuzu si ho vynachvalit
i kdyz priprav se na sileny pohledy lidi jak si muzes dovolit nosit dite v satku
vzdycky me to pobavi ![]()
jinak muj muz prohlasil ze dalsi dite nechce protoze me videt devet mesicu trpet a potom to zakoncit zase nejakym silenym porodem proste nezvladne, ale on si to casem rozmysli
a je fakt ze ze zacatku sjem tvrdila ze dalsi dite uz nechci a ted uz uvazuju o dalsim a to rozhodne zadneho andilka nemame ![]()
No ja jsem na toho naseho drobecka zvedava
Snad bude po tatinkovi…flegmatik, dobry jedlik a velky spac ![]()
S tim satkem mas asi pravdu, i kdyz se mi zda, ze uz ho ma hodne mamin, tak lidi urcitych vekovych skupin koukaji divne. Jako kdyby byl clovek takovy asocial, ze si nekoupi kocarek, ktery je jaksi NORMALNI, ze ![]()
Muzicek by taky chtel nosit v satku, ale mezi nasimi telesnymi proporcemi je TAK znacny rozdil (no, i kdyz s mymi pribranymi xx kily
), ze nevim jakou koupit delku. Takze se cely klepe na vozeni v kocarku, doufam, ze si da letos ten snih na cas…
A mate lehatko? My jsme zainvestovali, tak doufam, ze ne zbytecne.
lehatko je uzasna vec
sice nam ho standik dneska trosku rozparal jak se vztekal, ale to jde zasit
prvni noce v nem i pulku noci prospal avy mohl byt blizko nas ![]()
ja pribrala v tehu 26kg a uz mam nahore jen 9, ale ty se me drzi…
co se tyce satku koupila bych ten nejdelsi, mi mame 4,5m a ja to mam jen tak tak - na uvaz kapsa… a to jsem docela drobek
ale treba to vazu zvlastne
![]()
No ja zatim pribrala 20kg a pevne verim, ze se me nic drzet nebude…chci zpatky svou 36
![]()
Ja si ty satky asi prave odzkousim u te pani…ty vatanai se delaji i petimetrove, mozna i delsi, ale zase nechci courat ty cipy po zemi.
kdyz si to ozkousis tak budes vedet jak dlouhy a urcite jeste poradi ![]()
o sve 36 si ted mizu nechat jen zdat… ale zatim dobry skoncila jsem na 38 ![]()
uz radsi nic takhle v noci psat nebudu vetsinou to nedava smysl
![]()
tak jak jeste nerodis? (tahle otazka mi lezla na nervy
) dlouho si se neozvala ![]()