Neklidné a spavé miminko

79
31.1.15 11:51

Neklidné a spavé miminko

Zdravím maminky, chci se zeptat, zda s tím někdo nemáte zkušenost. Malý byl vždy strašně akční, pořád si chtěl hrát-pod hrazdičkou vydržel sám i 30minut ležet a hlavně nejraději byl u maminky :-D
Teď poslední 4dny je hodně neklidný až protivný, nevydrží chvilku sám, ani v náručí se mu nelíbí. Je taky hodně spavý-spí teď už třetí den v noci i 11hod v kuse (což se nikdy nestalo, vždy max 5hodinek a pak měl hlad)..přes den taky nevydrží, napapá se a během deseti minut zase kňourá a mne si očička..vydrží spát tak půl hoďky, vzbudí se a zase pobrekává..a tak pořád dokola..
Teplota, kašel, rýma nic takového. Tak nevím-měla bych s ním raději zajít v pondělí k dr? Děkuji všem. Snad jsem to napsala srozumitelně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79
31.1.15 12:04

@JayLee jako mě by taky nevadilo, že konečně v noci spí, ale tak z ničeho nic..a přes den si ani hrát nechce.. Vždycky jsem cvičili, prozkoumali všechny hračky a teď nic-nezájem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.1.15 12:04

Jo a bude mít 4měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
31.1.15 12:20

Podle mě dr. nic neuvidí, co taky? Jen byste si mohli něco přinést z čekárny…já bych nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
31.1.15 12:29

Neporadím, ale řeknu ti že můj syn (má teda už 19m) je poslední 4 dny taky jako vyměněný. Vždycky si hrál sám, teď se chce pořád jenom mazlit (to mi samozřejmě nevadí) ale třeba za chvylku je úplně jiný, dělá takové divné ksichty a příjde mi že věci které ví že nesmí ještě dělá naschvál. Většinou špatně usínal a v noci se často budil, teď z ničeho nic se trošku napije s prsa, otočí se a spí a včera mi dokonce usnul v náručí. No nevím ale je na tom něco divného. A hlavně ty čtyři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
31.1.15 12:32

@chokolitka k dr bych nechodila - leda si tak něco přinesete…¨
ale obě moje děti měly taková období, zase se to pak srovnalo - většinou to bylo, když si nějak přehodily nebo upravily režim - což by mohlo souviset s tím vaším nočním spaním.
No a nebo na jěk taky něco leze, to se může projevit za pár dní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
31.1.15 12:42

Mezi nemocné ne..šla bych v době „poradny“ (očkování, preventivky)..
tak počkám a uvidím… vždycky byl usměvavé mimi a rád se mazlil a teď najednou takový mrzout :) jsem asi strašná hysterka co se malého týče :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí