Z kočárku do nosítka ve 4 měsících

524
29.1.15 08:08

Z kocarku do nositka

Ahoj. Mam 4 mesicniho prcka. Do ted jezdil jen v kocarku. Ted bysme chteli vyslapnout na nejakou turu, tak jsme objednali Kibi. Muj dptaz je jestli jste takY nekdo zacinal s nositkem tak pozde. Jestli si tam deti zvykli, nebo plakali a vztekali se. Diky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3540
29.1.15 08:12

Ahoj, Kibi sice píše od 4m, ale prcek by měl být už trošičku zpevněnej.. jinak super volba :palec: :potlesk: My začínali s šátkem ještě později (9m) a v pohodě, Děti se rády nosí, kontakt je k nezaplacení.. ale trénovala bych doma. Ze začátku tam vydržel 20minut nošení půl hodiny spánku a postupně se to prodlužovalo.. Nebojte vlka nic. Bude to super. Jak já si oddychla od kočáru, dostali jsme se úplně všude což bylo super hlavně kvůli staršímu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.1.15 08:13

@Jarr neboj se toho, prckové na 90 % neřvou, když jsou nošeni. Se starším jsem začínala možná i později a dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
29.1.15 08:14
@evick2 píše:
Ahoj, Kibi sice píše od 4m, ale prcek by měl být už trošičku zpevněnej.. jinak super volba :palec: :potlesk: My začínali s šátkem ještě později (9m) a v pohodě, Děti se rády nosí, kontakt je k nezaplacení.. ale trénovala bych doma. Ze začátku tam vydržel 20minut nošení půl hodiny spánku a postupně se to prodlužovalo.. Nebojte vlka nic. Bude to super. Jak já si oddychla od kočáru, dostali jsme se úplně všude což bylo super hlavně kvůli staršímu

Male ma ve 4 mesicich 8 kilo a je zpevnenej az az..zoho se nebojim. Spis ze se mu to nebude libit no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
29.1.15 08:15

Pisu z mobilu tak pardon za preklepy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
29.1.15 08:19

@Jarr já osobně jsem kibi měla jen v ruce, ale maminky nosnice co znám si libují, že je jim příjemnější než třeba manduca. A kdybž vám nesedne tak ho prodáte hned, mrkněte jestli máte FB na https://www.facebook.com/…40121418990/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.1.15 08:22

Naše dvě děti vzaly nosítko na milost až kolem půl roku, takže ano, později jsme začali. Vydrželi v něm potom, ale muselo se chodit, hýbat, jak se zastaví, tak jsou neklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
29.1.15 08:32

Určitě si zvykne, děti v drtivé většině nošení milují. Když se ze začátku nebude tvářit nadšeně, tak nezoufej, je to jen o ten prvotní nezvyk. Chybou bývá zvykání doma v kuchyni apod, chce to nasadit dítě a rovnou vykročit rázným krokem, to houpání se mu bude líbit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
29.1.15 21:32

Taky si myslím, že si zvykne, ale chce to chodit, to je uhoupá, nejdřív třeba bude protestovat, ale když s ním budeš šlapat, určitě se mu to zalíbí.
Holky, to Kibi je krásné, je opravdu lepší, než manduca? Já mám v plánu kupovat něco pro většího prcka na léto, myslela jsem, že manducu…ale nemám moc aktuální info, co je teď lepšího na trhu..poradíte? Zatím nosím dceru 2M v šátkovém Caboo nosítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
30.1.15 07:22

@jamoni já bych doporučila pevný šátek- záleží kolik chcete investovat a to kibi pokud se nechcete motat se šátkama :) Kibi podle maminek vydrží déle, je i nosnější pro už starší děti. Třeba ti někdo poradí přímo já ho měla jen na vyzkoušení, jsem spíš šátková :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
30.1.15 12:42

Tak zeny…dneska prislo a je paradni. A vypada to ze se v nem malemu i libi..parada. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
30.1.15 15:53
@Jarr píše:
Tak zeny…dneska prislo a je paradni. A vypada to ze se v nem malemu i libi..parada. :pankac:

Já jsem si je prohlížela na webu a moc se mi líbí, jen teď nemají moc barvy, jaké bych chtěla. Ty co se mi líbí už jsou vyprodané…jakou máš barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
2.2.15 11:59

Aguti se to jmenuje mam dojem. Mame to na tury a do lesa takze jsme zadne vyrazne barvy nechteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí