Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj. Mam 4 mesicniho prcka. Do ted jezdil jen v kocarku. Ted bysme chteli vyslapnout na nejakou turu, tak jsme objednali Kibi. Muj dptaz je jestli jste takY nekdo zacinal s nositkem tak pozde. Jestli si tam deti zvykli, nebo plakali a vztekali se. Diky moc ![]()
Ahoj, Kibi sice píše od 4m, ale prcek by měl být už trošičku zpevněnej.. jinak super volba
My začínali s šátkem ještě později (9m) a v pohodě, Děti se rády nosí, kontakt je k nezaplacení.. ale trénovala bych doma. Ze začátku tam vydržel 20minut nošení půl hodiny spánku a postupně se to prodlužovalo.. Nebojte vlka nic. Bude to super. Jak já si oddychla od kočáru, dostali jsme se úplně všude což bylo super hlavně kvůli staršímu
@Jarr neboj se toho, prckové na 90 % neřvou, když jsou nošeni. Se starším jsem začínala možná i později a dobrý ![]()
@evick2 píše:
Ahoj, Kibi sice píše od 4m, ale prcek by měl být už trošičku zpevněnej.. jinak super volba![]()
My začínali s šátkem ještě později (9m) a v pohodě, Děti se rády nosí, kontakt je k nezaplacení.. ale trénovala bych doma. Ze začátku tam vydržel 20minut nošení půl hodiny spánku a postupně se to prodlužovalo.. Nebojte vlka nic. Bude to super. Jak já si oddychla od kočáru, dostali jsme se úplně všude což bylo super hlavně kvůli staršímu
Male ma ve 4 mesicich 8 kilo a je zpevnenej az az..zoho se nebojim. Spis ze se mu to nebude libit no… ![]()
@Jarr já osobně jsem kibi měla jen v ruce, ale maminky nosnice co znám si libují, že je jim příjemnější než třeba manduca. A kdybž vám nesedne tak ho prodáte hned, mrkněte jestli máte FB na https://www.facebook.com/…40121418990/
Naše dvě děti vzaly nosítko na milost až kolem půl roku, takže ano, později jsme začali. Vydrželi v něm potom, ale muselo se chodit, hýbat, jak se zastaví, tak jsou neklidní.
Určitě si zvykne, děti v drtivé většině nošení milují. Když se ze začátku nebude tvářit nadšeně, tak nezoufej, je to jen o ten prvotní nezvyk. Chybou bývá zvykání doma v kuchyni apod, chce to nasadit dítě a rovnou vykročit rázným krokem, to houpání se mu bude líbit ![]()
Taky si myslím, že si zvykne, ale chce to chodit, to je uhoupá, nejdřív třeba bude protestovat, ale když s ním budeš šlapat, určitě se mu to zalíbí.
Holky, to Kibi je krásné, je opravdu lepší, než manduca? Já mám v plánu kupovat něco pro většího prcka na léto, myslela jsem, že manducu…ale nemám moc aktuální info, co je teď lepšího na trhu..poradíte? Zatím nosím dceru 2M v šátkovém Caboo nosítku.
@jamoni já bych doporučila pevný šátek- záleží kolik chcete investovat a to kibi pokud se nechcete motat se šátkama
Kibi podle maminek vydrží déle, je i nosnější pro už starší děti. Třeba ti někdo poradí přímo já ho měla jen na vyzkoušení, jsem spíš šátková ![]()
Tak zeny…dneska prislo a je paradni. A vypada to ze se v nem malemu i libi..parada. ![]()
@Jarr píše:
Tak zeny…dneska prislo a je paradni. A vypada to ze se v nem malemu i libi..parada.
Já jsem si je prohlížela na webu a moc se mi líbí, jen teď nemají moc barvy, jaké bych chtěla. Ty co se mi líbí už jsou vyprodané…jakou máš barvu?
Aguti se to jmenuje mam dojem. Mame to na tury a do lesa takze jsme zadne vyrazne barvy nechteli.