Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, čím mažete miminkum prdelky? Nevím, co si mám pořídit
Kremem na opruzeniny. Stejne ti kazda doporuci to co vyhovuje jim. Nic universalniho neni
Já používám od weledy měsíčkový krém a super. Je na přírodní bázy, žádná chemie ![]()
Weleda - kojenecký měsíčkový krém- ten je naprosto dokonalý, sice dražší, ale opruzenina žádná.
Pak je dobrej Bepanthen a Hipp (ale ten obsahuje zinek, tak by se neměl dávat pořád).
Hlavně ŽÁDNOU kosmetiku od Johnsons Baby!
Dokud není opruzenej, tak ničím. V případě problému mu pomáhá Sudocream.
My pouzivame Bepanthen, Hipp a kremik na opruzeniny od Avirilu a vse v poradku, opruzeniny zadne.
@Natálka26 píše:
@JoliettWeleda - kojenecký měsíčkový krém- ten je naprosto dokonalý, sice dražší, ale opruzenina žádná.
Pak je dobrej Bepanthen a Hipp (ale ten obsahuje zinek, tak by se neměl dávat pořád).
Hlavně ŽÁDNOU kosmetiku od Johnsons Baby!
Proc zadnou? ![]()
@Joliett Sudocrem na pres den a na noc Bepanthenem, jinak kdyz se objevi zarudnuti ci opruzeniny, vetsinou staci mazat jeden az dva dny Imazol pastou a je po problemu
Ničím. V případě opruzenin mám nachystaný Bepanthen, ale to jsem nikdy nezažila.
Myla jsem medvídkem, mazala jsem slunečnicovým olej - poté, co se oprudil v 1m a zabral až pytiol. Velmi rychle došlo ke zlepšení stavu.
Urcite weleda, bud mesickovy, nebo ja používám tu fialovou radu-lip se roztira
ale super jsou oba ![]()
Nicim. Nemazala jsem prvniho, nemazu druheho. Na opruzeniny zatim stačily vzorky z porodnice -sudocrem, Bepanthen.