Zmrzlé miminko☺

1272
25.1.15 21:41

zmrzlé miminko☺

Ahojky, mám doma měsíčního chlapečka a je mu pořád zima a to doma máme cca 23'25stupnu. jak prebaluji má husinu a drkoce. Na koupání máme ještě tepleji.
Máte to někdo taky tak. Představa ze budeme mít doma kolem 20 si nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Keish-Keish
25.1.15 21:44

Nebýt toho smajlíku tak trochu morbidní název :-) :-)
jak víš že mu je pořád zima? má studené nožičky?

edit. neumím číst… no to je divné s tou husinou :think:

Příspěvek upraven 25.01.15 v 21:47

• Citovat
  • Upravit
1053
25.1.15 21:47

Nejspolehlivějším ukazatelem je podle odborníků oblast za krčkem, nemá být ani studená, ani zpocená.
Máme doma 22st a holkám je fajn, mladší(6měs) stačí tepláky, ponožky a body s dl. rukávem

Příspěvek upraven 25.01.15 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
25.1.15 21:47

Ano nožičky, ručičky. Jak ma plinu dole, tak mu naskočí na telicku husí kůže…prostě zima.
Proto ten smajlik radsi☺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Keish-Keish
25.1.15 21:48
@Foxisssss píše:  Nejspolehlivějším ukazatelem je podle odborníků oblast za krčkem, nemá být ani studená, ani zpocená.

opravdu? dobré vědět, děkuji… já jsem vždy na prášky když má studený nos :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6021
25.1.15 21:50

Bobek malý :hug: No snad si zvykne, ještě je mic „čerstvý“. Postupně bych asi začala trošku otužovat. Ale můj mladší syn byl taky jako úplně prtě docela zmrzlý. Teď pro změnu nejraději lozí nahatý a oblečení se snaží servat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.1.15 21:52

Ano, s věkem se to zlepšilo, ale pořád je dost zimomřivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
25.1.15 21:53

@Pajoš chladnější nožičky a ručičky jsou normální… ještě se pořádně neprokrvují… dala bych mimi do zavinovačky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Keish-Keish
25.1.15 21:54

Zkus si nahřát plínku a na něho ho položit při přebalování :nevim: <3

• Citovat
  • Upravit
9273
25.1.15 21:58

@Pajoš první měsíce jsem měla malou v zavinovačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
25.1.15 21:58

My máme doma 23° a teď jsem si chvíli sedla k televizi a normálně se do mě dává zima a to ani nemám nahej zadek. Jsem prostě zimomřivá, takže mě by to u měsíčního prcka ani nijak nezarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
25.1.15 21:59

@Pajoš posledního synka jsem rodila v létě do parných dní. V šestinedělí mu byla zima při přebalování a koupání, pokud rtuť teploměru v místnosti neukazovala 28 stupňů. Jednoduše jsem to řešila tak, že jsem na přebalování a koupání v koupelně topila přímotopem i v červenci. Na koupání vodu trošku teplejší, než se doporučuje. On jinak ječel zimou. Svlékání nesnášel. Spát můžete spolu v posteli, ať ho hřeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.1.15 22:00

Kolik váží? Já měla taky prďolku, donošenou, ale maličkou, 2800 g při narození. První týdny byla taky pořád jak preclík. Přešlo to, jak povyrostla (po šestinedělí? cca?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
25.1.15 22:01

Jestli je mu to extra nepříjemné, pustit na něj při přebalování fén? To jsem dělala po koupání, oba řvali jako tuři, při tomhle se zklidnili teplem a zvukem fénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
25.1.15 22:13

Synátor byl taky zmrzlinka. Takže jsem u koupaní přitápěla přímotopem, stejně jako jsem přebalovala v koupelně kde se udržovalo největší teplo - a stejně měl často modré rty a drkotal. Když byl třeba v obýváku tak jsem ho měla oblečeného a daného do zavinovačky a to mu teplotně vyhovovalo. Později to samo přešlo a dneska je i celkem otužilý, nemocný byl jednou takže imunitu má dobrou ;) (přitopila bych, otužování má smysl až u mnohem starších dětí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí