Opruzenina - infekce na varlátkách

1201
24.1.15 15:13

Opruzenina-infekce na varlátkách..

Ahoj dámy..potřebovala bych poradit..už měsíc má syn červené kulky a pod kulkami, občas ho to svědí, myslela jsem nejdřív že se jedná o alergickou reakci (o svátkách jsme zapomněli krém u babičky a mezi svátky jsem ho nesehnala),ale nelepšilo se to ani když jsem vynechala a vrátila se zpátky k našemu ověřenému..Zkoušela jsem Imazol, větrat, vyměnit plínky, koupele z řapíku..Vyvrcholilo to prasklinou a neustálým nočním buzením..Pediatr nám dal Bactroban a Imacort krém..asi 5 dní se to zlepšovalo a pak se to najednou zase zhoršilo..Byla jsem tam znovu po 10-ti dnech a dala nám znovu Bactroban plus antimykotickou mast a vzoreček Cannabioxu e..Koupila jsem hypermangan a tak nějak střídám všechno..mám pocit, že to od včera má trošku lepší, ale je mi ho hrozně líto, tahá si za něj asi jak ho svědí a mně už nenapadá jak mu pomoct..Na noc mu dám fenistil aby se v klidu vyspal, ale to přece nejde do nekonečna..Rostou mu stoličky, myslím, že se mu to špatně hojí i díky tomu, ale přece jen mně to nedá..Nemáte někdo zkušenost? Nebo nějaké tipy? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
130
24.1.15 15:31

Ja na vse pouzivam sudokrem je fakt super taky sem mela syna hrozne olezleho ale behem tydne bylo pomalu pryc a jeste sem davala suchy pudr at to nemokva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.1.15 15:41

@Leniczka23 klukovi se teď udělalo to samé, ale stačily 3 dny s imazolem a je to dobré :think: dr ještě radila omývat černým čajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
24.1.15 15:43

@zouzelin To mi řikala máma taky, ten suchý pudr..já to zkusim..děkuju za odpověď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
24.1.15 15:45

@martina.se Tý jo to máte fajn, Imazol ani prd..Černý čaj by mně nenapadl..zkoušela jsem jen řapík no..díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.1.15 15:47

@Leniczka23 tak snad aspoň to zabere :think: ten jsem pro změnu nezkoušela já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
24.1.15 16:18

To mi přijde jak kvasinky, zkus koupit mast Fungicidin, je to zázrak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
24.1.15 17:45

Tak nám když se udělali červený flíčky na kuličkách, tak mi dr. řekla dávat na to obklady z heřmánku, nechat chvíli větrat a pak jsem mazala bepanthenem. Do týdne byl klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
24.1.15 18:33

@Maky.p Ten mažu od včera..tak uvidíme..
@Pemi89 Bepanthen nic..heřmánek zkusim s tim černym čajem..

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
24.1.15 19:30

@Leniczka23 - pokud to jsou kvasinky a mažeš ten Fungicidin, tak do jednoho dvou dnů už je vidět malé zlepšení, zabírá opravdu rychle. Tak ať to má brzy pryč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
24.1.15 19:35

@Maky.p Mám pocit, že to má trošičku lepší, tak uvidím ráno..Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí