Čím mazat prdelku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6623
26.1.15 13:56

@omites

Ale jo to vim, já mluvila čistě o kosmetice Johnsons Baby. Taky jsem h dřív kupovala stáčený v lékárně (též už jsem teď chytřejší).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
26.1.15 14:25

@Joliett
Vyzkoušela jsem všelijaké krémy, ale nejvíc se nám osvědčil Bepanthen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.1.15 14:35

Jejda, to je názorů, moc všem děkuji. Taky už jsem zvažovala, zda mazat či nemazat? Tak zkusim mezat jen občas a pro jistotu zakoupim Bepanthen kdyby to špatně snášel. Ono asi taky hodně záleží na plenkách, ne? My máme bylý a zelený Pampersky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
26.1.15 14:35

@Joliett Ahoj, v případě potřeby mažu přírodním Lavera krémem:

http://www.prozdravi.cz/…l-50-ml.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
26.1.15 14:40

@Joliett Na plenkách taky záleží. A zrovna Pampersky jsou chemií přímo nadupaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.1.15 14:43

No já úplně ze začátku používala Sudocrem, ale dr říkala, že má malej suchou pokožku a napsala mi nějakou mastičku z lékárny ale ta mi už došla. Krásně voněla. Nějakou UNG. LENIENS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.1.15 14:44

A to je dobře nebo špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.1.15 16:05

Mame taky pampersky bily a zeleny pampersky a zadny problem zatim, malymu jsou 2m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.1.15 16:24
@Krysová píše:
Mame taky pampersky bily a zeleny pampersky a zadny problem zatim, malymu jsou 2m.

Mymu jsou taky 2m zítra a zatím taky spokojenost. A mažete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
26.1.15 16:30

@Natálka26 já to nepochopila :oops: slunečnicový z lékárny nebrat? Malou flašku zrovna mám, co je v tom blbýho? A ten mandlovej taky koupím stáčenej v lékárně?
@Joliett Unguentum leniens, říká se jí lenienska, co obsahuje netuším, ale běžně se maže miminům v porodnicích nebo na exémy na promaštění. Cena ujde a celkem voní (aspoň pro mě teda vodí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.1.15 16:41

@Joliett jojo vsim zminenym na 1 strance :) bepanthenwm, hippem a avirilem od alpy, mazu cca ob jedno prebalovani tim, co zrovna popadnu do ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.1.15 16:47
@zuzouš píše:
@Natálka26 já to nepochopila :oops: slunečnicový z lékárny nebrat? Malou flašku zrovna mám, co je v tom blbýho? A ten mandlovej taky koupím stáčenej v lékárně?
@Joliett Unguentum leniens, říká se jí lenienska, co obsahuje netuším, ale běžně se maže miminům v porodnicích nebo na exémy na promaštění. Cena ujde a celkem voní (aspoň pro mě teda vodí).

A jde to koupit i bez receptu? Taky mi moc voněla, stačila ji trošička a pěkně mazala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
26.1.15 16:49
@Krysová píše:
@Joliett jojo vsim zminenym na 1 strance :) bepanthenwm, hippem a avirilem od alpy, mazu cca ob jedno prebalovani tim, co zrovna popadnu do ruky.

Tak já taky zkusim mazat míň a uvidíme. Přišlo mi zbytečný mazat pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.1.15 16:55
@zuzouš píše:
@Joliett Unguentum leniens, říká se jí lenienska, co obsahuje netuším, ale běžně se maže miminům v porodnicích nebo na exémy na promaštění. Cena ujde a celkem voní (aspoň pro mě teda vodí).

SLunečnicový je taky dobrý, ale ten mandlový víc vyživuje pokožku a je kvalitnější co jsem se dočetla na netu.. Já se slunečnicovým mazala první dceru a stačilo to, špatný určitě není! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
26.1.15 16:57

U nás na opruzeniny zabral vždycky calcium pantothenicum krém od generica firmy. Je to levnější forma bepanthenu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí