Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ale jo to vim, já mluvila čistě o kosmetice Johnsons Baby. Taky jsem h dřív kupovala stáčený v lékárně (též už jsem teď chytřejší).
@Joliett
Vyzkoušela jsem všelijaké krémy, ale nejvíc se nám osvědčil Bepanthen.
Jejda, to je názorů, moc všem děkuji. Taky už jsem zvažovala, zda mazat či nemazat? Tak zkusim mezat jen občas a pro jistotu zakoupim Bepanthen kdyby to špatně snášel. Ono asi taky hodně záleží na plenkách, ne? My máme bylý a zelený Pampersky
@Joliett Ahoj, v případě potřeby mažu přírodním Lavera krémem:
@Joliett Na plenkách taky záleží. A zrovna Pampersky jsou chemií přímo nadupaný.
No já úplně ze začátku používala Sudocrem, ale dr říkala, že má malej suchou pokožku a napsala mi nějakou mastičku z lékárny ale ta mi už došla. Krásně voněla. Nějakou UNG. LENIENS
Mame taky pampersky bily a zeleny pampersky a zadny problem zatim, malymu jsou 2m.
@Krysová píše:
Mame taky pampersky bily a zeleny pampersky a zadny problem zatim, malymu jsou 2m.
Mymu jsou taky 2m zítra a zatím taky spokojenost. A mažete?
@Natálka26 já to nepochopila
slunečnicový z lékárny nebrat? Malou flašku zrovna mám, co je v tom blbýho? A ten mandlovej taky koupím stáčenej v lékárně?
@Joliett Unguentum leniens, říká se jí lenienska, co obsahuje netuším, ale běžně se maže miminům v porodnicích nebo na exémy na promaštění. Cena ujde a celkem voní (aspoň pro mě teda vodí).
@Joliett jojo vsim zminenym na 1 strance
bepanthenwm, hippem a avirilem od alpy, mazu cca ob jedno prebalovani tim, co zrovna popadnu do ruky.
@zuzouš píše:
@Natálka26 já to nepochopilaslunečnicový z lékárny nebrat? Malou flašku zrovna mám, co je v tom blbýho? A ten mandlovej taky koupím stáčenej v lékárně?
@Joliett Unguentum leniens, říká se jí lenienska, co obsahuje netuším, ale běžně se maže miminům v porodnicích nebo na exémy na promaštění. Cena ujde a celkem voní (aspoň pro mě teda vodí).
A jde to koupit i bez receptu? Taky mi moc voněla, stačila ji trošička a pěkně mazala
@Krysová píše:
@Joliett jojo vsim zminenym na 1 strancebepanthenwm, hippem a avirilem od alpy, mazu cca ob jedno prebalovani tim, co zrovna popadnu do ruky.
Tak já taky zkusim mazat míň a uvidíme. Přišlo mi zbytečný mazat pořád
@zuzouš píše:
@Natálka26 já to nepochopilaslunečnicový z lékárny nebrat? Malou flašku zrovna mám, co je v tom blbýho? A ten mandlovej taky koupím stáčenej v lékárně?
SLunečnicový je taky dobrý, ale ten mandlový víc vyživuje pokožku a je kvalitnější co jsem se dočetla na netu.. Já se slunečnicovým mazala první dceru a stačilo to, špatný určitě není! ![]()
U nás na opruzeniny zabral vždycky calcium pantothenicum krém od generica firmy. Je to levnější forma bepanthenu. ![]()