Neklidné dítě v autě

15
29.6.15 08:47

Neklidné dítě v autě

Prosím jedeme na dovču do Chorvatska, a malému je 19 měsíců a cesta autem není nijak ideální tady když jedem delší dobu, chci se zeptat jestli neznáte nějaké preparáty na zklidnění nebo něco podobného? Nějaká zkušenost? Děkuji moc :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
29.6.15 08:51

A mate pohodlnou sedacku? Urcite by ti mela poradit spise pediatra. Homeopatika nejaka, bylinky.. zazvor.. medunku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
29.6.15 08:52

@miluseni
Jela bych jedině přes noc, aby mohlo dítě spát… Jinak si sedni vedle a zabavuj. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.6.15 08:54

Vykašlala bych se na dovolenou u moře a netrápila zbytečně sebe a dítě

• Citovat
  • Upravit
5010
29.6.15 08:55

Kouknu vám tu do diskuze, mám podobný problém. Malá se v autě nudí a dost otravuje, taky jsem si s tím zatím neporadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
29.6.15 08:58

Taky bych se vykašlala na tahle dlouho cestu a udělala si dovolenou někde blíž, kam zvládnete dojet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
29.6.15 08:59

My takový problém nemáme, ale asi bych doporučila nějaký dvd s pohádky, tablet s hrama a hlavne jet pres noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
29.6.15 09:27

DVD. ;) My jsme cestu do Chorvatska z tohoto důvody zavrhli. U naší starší nepomáhalo ani jet přes noc, jednou ječela v noci z Prahy až do Mnichova. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.6.15 09:29

Děkuji :) za rady ale také jedeme se straším synem protože má ekzém a astma :( :( jinak bychom také nejezdili, tomu cesta nevadí ale mladší syn no uvidíme :) :) budu ráda za všechny zkušenosti a rady :) :)
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.6.15 09:30
@miluseni píše:
Děkuji :) za rady ale také jedeme se straším synem protože má ekzém a astma :( :( jinak bychom také nejezdili, tomu cesta nevadí ale mladší syn no uvidíme :) :) budu ráda za všechny zkušenosti a rady :) :) :dance:

a o letadle jsi neuvažovala? Nebo jet jenom se starším synem? Nechápu tohle trápení všech zúčastněných, když dlouho cestu mladší nezvládá.

• Citovat
  • Upravit
1804
29.6.15 09:33

No ja osobne neznam dite v tomhle veku, ktery by se v aute nenudilo a nikdy by me nenapadlo do nej cpat nejaky pripravky! Jediny, co jde, je delat dlouhy prestavky s vyvencenim, nebo jet na noc, sedet vedle ditete a zabavit, rozdelit cestu na vic dni. My hodne jezdime a podnikame veci, ale nedame za den vic nez ekvivalent peti hodin jizdy (jedeme to tak osm, devet, protoze se proste musi stavet). Delsi vzdalenosti jedine letadlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.6.15 10:13

Tak my jsme na tom byli minulý rok podobně. Jeli jsme do Itálie přes noc. Starší dcera v pohodě, mladší (necelý rok )- nervozní, plačtivý. U nás to bylo tím, že manžel musel mít puštěnou klimatizaci! A měli jsme malého uprostřed, abych se k němu lépe dostala. Tak byl nervózní. Pak jsme daly sedačku k oknu, jak má být, klimu u dětí máme minimálně a je to lepší. Děti se v autě dívaly na pohádky na tabletu, a my měli chvíly klid. V noci spaly.. Teď jsme jeli na otočku na Slovensko a malý už se koukal, brblal, je fakt, že je o něco starší- 20 měs. A je už i klidnější. Samozřejmě velká zásoba svačinek a hlavně pití musí mít po ruce. Já bych jela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.6.15 10:29

Díky jedeme v pátek jako on není že by byl neklidný nebo tak ale občas to na něj přijde :( tak jsem chtěla znát zkušenosti a tak poradit :) díky :) :dance: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
29.6.15 10:35

Taky radím jet přes noc, kdy většinu prospí, ideálně vůbec, ale to asi není rada, co chceš číst :)

Já mám 4-letou dcerku a tak do 10 let věku dítěte bych k moři nejela, i když je to ze zdravotního hlediska, snažila bych se to řešit jinak. Nebo vzít, jak tu radí jiné, jen starší dítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2700
29.6.15 12:13

My jsem letos taky zavrhli dovolenou v Chorvatsku ze stejného důvodu. Malé je 19.měs. Jediné co bych zkusila je jet opravdu na noc, aby většinu cesty prospal, pak sebou vzít tablet, náký knížky, hračky… Na chvíli zabere i něco k jídlu do ručičky. Určitě bych mu nedávala náký prášky na uklidnění nebo spaní, to fakt asi pro děti nebude to pravý ořechový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí