Koupání Nový Hrozenkov - moravský Balaton

1444
27.6.15 15:52

Koupání Nový Hrozenkov - moravský balaton

Ahoj všem,
znáte to prosím někdo v této oblasti - Nový Hrozenkov, Velké Karlovice? Jedeme tam příští týden na ten prodloužený víkend a hlásí velké horka, tak se pravděpodobně budeme plácat někde u vody. Plánovali jsme, že nejlíp bude asi štěrk v Novém Hrozenkově, říká se tomu moravský Balaton, ale teď jsem četla, že je tam hodně pejskařů, prý psů i víc než lidí a hlavně psích exkrementů.
Jsme 4 rodiny s dětmi 2-10 let. Máte, prosím, někdo typ, na pěkné koupání v této lokalitě?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1444
27.6.15 16:15

Aha, tak to jsi mě trochu uklidnila. Já proti psům nic nemám, ale koupat se s nimi nemusím :-)
A platilo se tam nějaké vstupné? A ještě co se týče občerstvení - dalo se tam i něco pojíst? Moc díky za odpověď, nikde jsem žádné konkrétní informace nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
27.6.15 16:36

@hanyny jezdíme i se psy:) ale protože nemáme rádi davy lidí, chodíme na druhou stranu ke kolejím. Bydlela jsem v karlovicích v době, kdy nebyl balaton tak komerční, teď už je to přelidněné. Pojíst se tam dá, vstupné není, ale drahé parkoviště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
27.6.15 17:13

Vstup je tam zdarma a psi tam můžou. Vždy mne pobaví, že ryby, kachny, a spousta dalšího vodního živočišstva z přírodní vody někomu neva, ale koupající se pes jo :) každopádně vás uklidním, rozhodně tam není psů víc, než lidí, ale na pár psů tam nejspíš narazíte:) Ale málokdo si lehne se psem na hlavní pláž, spíš se budou držet trochu bokem ;) Koupání je tam skvělé, ale už je to trochu moc známé, takže lidí tam jezdí čím dál víc…
A jídlo naprosto v pohodě, bufety s dobrou cenou. I wc a kabinky na převlékání jsou pěkné (nebo aspoň byly, když jsme tam předloni jezdili, loni nějak nebyl čas)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
27.6.15 17:18

@loves Díky za info. Nechtěla jsem se dotknout pejskařů, ale ryby a kachny, s tím se počítá, to jsou vodní zvířata, pejsci ne :-).
My máme doma taky psa, ale k vodě na pláž ho nebereme, já myslím, že ten pes to až tak nepotřebuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
27.6.15 17:25

@hanyny Však já to nemyslela špatně, ono to vadí hodně lidem. Každému vadí něco jiného, já zas nesnáším, když se o mne otře nějaká ta vodní chaluha a zásadně se koupám v nějakých botách, v kterých zvládnu plavat - nebo v nich aspoň dojdu kousek od břehu a někdo mi je pak na břeh hodí :lol: To je zas moje úchylka :D :D
Jinak chodit se psem k vodě je úžasné, hrozně moc si to užívají. Teda aspoň někteří psi. Já naučila plavat vlastně všechny naše psy. ale obyčejně s nima jdu spíš někam do potoka - já se brodím s nima a je to zábava a není tam tuna lidí :) na balaton jsme je taky vzali (jak ten moravský, tak i maďarský :) ), ale to tam ještě nebývalo tak přelidněno. Navíc pro ně určitě není skvělé ztrávit parný den někde u vody, moc lidí to neví, ale pes se může přehřát v horku, i když se koupe. V tom největším vedru je pro ně určitě lepší zůstat doma pěkně v klidu v chládku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1444
27.6.15 17:57

Tak ještě jednou díky za informace, nebudeme teda hledat žádné koupaliště a užijeme si to na Balatonu. Už se těším, i když podle předpovědí ty vedra budou asi šílené :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí