Neklidné dítě v autě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
5.4.18 21:09

A ještě mi poraďte, když jezdíte s dítkem sami a při delších cestách občas blindí, jak hlídat, víc zastavovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122849
5.4.18 21:18
@Salorka píše:
A ještě mi poraďte, když jezdíte s dítkem sami a při delších cestách občas blindí, jak hlídat, víc zastavovat?

Jako blinká? V tom případě mu dávej Kinedryl. Já ho dávám své dceři čtvrtku od jejích 2 let. A zabírá to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
5.4.18 21:21

My cestujeme autem kratke trate to staci pisnicky nebo magneticka tabule na kresleni. No ale tak 2-3× rocne jezdime k rodicum (5-6h. cesta). Jezdime vzdy vecer kdy deti spi a cesty jsou vic v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
5.4.18 21:33

My jezdivaly i pres 8hodin sveho casu, delalo se to tak, ze se dalo dite pozdeji spat, strasne brzo se vzbudilo, takze hodne casu v aute prospal, zbytek casu jsem cetla knizky, nachystalo se plno jidla, tablet jsme tehdy nemeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
5.4.18 21:38
@Salorka píše:

Naše nám blinká jen když jedeme ke tchýni, kde jsou hory a hodně zatáček, nahoru dolu a samá vesnice. Dělat se nedá nic, jen vypozorovat kdy dítě bude zvracet a rychle strčit pytlík. Myslím, že je to kombinace dlouhé cesty a těch zatáček, protože zpátky jí není špatně nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
5.4.18 21:40

My jezdíme k manželovým rodičům a to jsou cesty 12-15 hodin, tak jezdíme na noc a malý spí. Jinak knížky, teď když je větší i tablet, povídámě co kde je vidět a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
5.4.18 21:56

Nase deti si ted oblibily audioknihy. ale je jim 7 a 11 let. jinak vede jednoznacne tablet. jen se nesmi diteti delat v aute spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí