Neklidný spánek,hrozný pláč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
16.9.22 20:29

Neklidný spánek,hrozný pláč

Ahojky, holky.. máme půl noční holcicku a poslední dobou se nám stává, ze cca po hodině když už spinka tak začne hrozny pláč, je to úplně jiný pláč než obvykle mívá, takhle uplakanou ji proste neznám.. usina s dudlikem a když nahodou vypadne tak začne plakat to ano, ale ne takhle strašně jak poslední dobou.. prave přemýšlím co mužů dělat špatně..vim ze miminka proste pláčou.. ale tohle je úplně jiné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
16.9.22 20:34

Nevim, jak dlouho to u vas trva, ale dcera tohle mela kolem pul roka taky, doktorka rikala, ze je to v tomhle mesici normalni…dcera zacla v noci hrozne plakat, driv stacilo, kdyz zaplakala, ji vytahnout z postele a nakojit, nebo vratit dudlik, ale v tom pul roce zacla uplne hrozne plakat, ale vypadalo to, ze spi, uplne jsem ji z toho revu budila, abych ji mohla nakojit…preslo to pomerne rychle, uz si to uplne nepamatuju, ale treba tak 14dni, mozna min, uz fakt nevim, ale proste to najednou prestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.9.22 20:41
@Melodie91 píše:
Nevim, jak dlouho to u vas trva, ale dcera tohle mela kolem pul roka taky, doktorka rikala, ze je to v tomhle mesici normalni…dcera zacla v noci hrozne plakat, driv stacilo, kdyz zaplakala, ji vytahnout z postele a nakojit, nebo vratit dudlik, ale v tom pul roce zacla uplne hrozne plakat, ale vypadalo to, ze spi, uplne jsem ji z toho revu budila, abych ji mohla nakojit…preslo to pomerne rychle, uz si to uplne nepamatuju, ale treba tak 14dni, mozna min, uz fakt nevim, ale proste to najednou prestalo

@Melodie91
U nás to je třeba už druhy měsíc, ale stalo se to tak dvakrát do měsíce. Včera taky pláč a dnes prave taky. Půjdeme k dr. na půlroční kontrolu, tak přemýšlím ze bych se zkusila zeptat, co by to mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
16.9.22 20:44
@monica2304 píše:
@Melodie91
U nás to je třeba už druhy měsíc, ale stalo se to tak dvakrát do měsíce. Včera taky pláč a dnes prave taky. Půjdeme k dr. na půlroční kontrolu, tak přemýšlím ze bych se zkusila zeptat, co by to mohlo být.

Aha, dcera to mela proste nejakych tech par dni vkuse…ja se prave tehdy na pulrocni prohlidce doktorky ptala a rekla mi, ze je to normalni a fakt to prestalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
16.9.22 20:49

Je to další fáze vývoje. Mimčo přes den víc a víc vnímá a v noci to mozek prostě zpracovává. Je toho na něj moc. Nám docela v tom období pomáhal klid a rutina. Žádné zbytečné návštěvy, žádné výlety, žádná televize. Přejde to, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5861
16.9.22 20:50

Ano, dcera má teď 8m a občas se to ještě i stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
16.9.22 21:06

Nema nocni desy? To ak vypada, jako by byla uplne mimo, protoze neni plne probuzena. Syn to obcas mival, casem to vymizelo. Je to nejaka porucha spanku v zasade, nejde s tim delat nic, jen se nedesit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
16.9.22 21:25
@beruska9 píše:
Nema nocni desy? To ak vypada, jako by byla uplne mimo, protoze neni plne probuzena. Syn to obcas mival, casem to vymizelo. Je to nejaka porucha spanku v zasade, nejde s tim delat nic, jen se nedesit

Na noční desy bude v teto fazi jeste mala, ne? Starší nocni desy mival, to bylo peklo, ale to az mnohem pozdeji. To, co popisuje zakladatelka je u mimin podle me normalni, taky jsme to parkrat zažili. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
16.9.22 21:39

U nás to taky touto dobou bylo. Já usoudila, že to jsou noční můry, pak to nějak přešlo.

• Citovat
  • Upravit
1707
16.9.22 21:45

@monica2304 Nezačaly ji růst zoubky? Naše holcicka se v půl roce taky začala budit po hodině max 2 hodinách a za 14 dní měla v pusince spodní jedničky. Mám to v čerstvé paměti. Teď má 7,5 měsíce a zase se začala budit. Čekám, kdy se objeví další zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
16.9.22 23:05

U nás to bylo taky tak…jeden čas se budila po cca jedný až dvou hod. spánku a řvala jak tur. Musela jsem jí pochovat a někdy na mě usnula a někdy ne a do postýlky nechtěla, tak jsem si s ní lehla do postele a zase usnula a pak jsem jí přenesla. Potom to samo přešlo. Teď v roce a půl v noci řve, když jí vypadne dudlík, kolikrát ho drží v ruce, ale přeci si ho tam nedá sama, když má na to lidi :D Nebo řve ve dvě ráno, že má hlad.Ja vždycky řikam, je to jen období, až skonči začne zase jiný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.9.22 07:29
@Villanelle píše:
Na noční desy bude v teto fazi jeste mala, ne? Starší nocni desy mival, to bylo peklo, ale to az mnohem pozdeji. To, co popisuje zakladatelka je u mimin podle me normalni, taky jsme to parkrat zažili. :nevim:

Nevim, syn je mel brzy, urcite i v prvnim roce, i kdyz typicke to neni :nevim: Zalezi, jak presne to vypada, on fakt mel takovy ten skleneny pohled, oci otevrene ale nevnimal…a rev poradny, zacinal fakt prudkym vykrikem :nevim: Nic neslo delat, nekdy ho trochu uklidnila hudba…jinak jen preckat no.

V kazdem pripade, at je to co chce, tezko jsi to @monica2304 necim zpusobila, to je proste vyvoj…pokud to dite vypada, ze vnima, tak je to nejaka nocni mura, vzit k sobe a uklidnit, pokud vypada, ze nevnima, tak jen preckat, s tim se moc udelat neda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí