Sípání miminka v noci

14.9.22 23:41

Sípání miminka v noci

Zkusím to tady, třeba někdo má podobnou zkušenost.
Mám doma téměř 2 měsíční holčičku, která nám v noci sípá, špatně dýchá, zní jako by měla ucpaný nos(nemá). Spi s náma v podkrovní ložnici, která je ze sadrokartonu, vždycky když to začne nemůžu spat, furt ji kontroluji. Teď už s ni spim v obýváku, kde taktéž sipe a mele s sebou ale ve značně menší míře. Naše Dr. při poslechu nic neslyší a prej se to srovná. Chci se zeptat setkala jste s tím, ze by mělo miminko alergii na sadrokarton? Perove peřiny jsem už dodelala protože jsem si myslela ze to ma z toho. Alergii na prach nemá, v obýváku ho máme mraky. Samozřejmě ze jsem zkusila odsavat, kapeme Vincentku, zvlhcovac máme taky. Ještě budeme zkoušet postýlku přesunout do obýváku zda to třeba není matraci ( kupovali jsme ale pro alergiky, takže by vadit neměla). Je možné ze to má z podkroví? Na další kontrole budu Dr. Zadat o zadanku na alergologii.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5378
15.9.22 00:06

Ahoj, nema náhodou jen uzoucke dýchací cesty, protože je ještě malička? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
15.9.22 00:36
@Takco píše:
Ahoj, nema náhodou jen uzoucke dýchací cesty, protože je ještě malička? :kytka:

Vidím to podobně. Když si vezmu, jak strašně neklidně spal a spí syn a jaké zvuky z toho vydával a vydává… pamatuji si, že jsem u toho kolikrát ani jako prvorodiče nemohli spát, protože jsme se báli :) a nic mu není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.9.22 00:53
@Takco píše:
Ahoj, nema náhodou jen uzoucke dýchací cesty, protože je ještě malička? :kytka:

Taky bych to tak viděla…dcera jeden čas i dost brutálně chrapala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 03:57

@Takco
Ano to říkala i Dr., ale že by se to dělo jen v noci? Přes den nám spi opravdu klidně

Příspěvek upraven 15.09.22 v 04:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 04:07
@Mutlice píše:
Vidím to podobně. Když si vezmu, jak strašně neklidně spal a spí syn a jaké zvuky z toho vydával a vydává… pamatuji si, že jsem u toho kolikrát ani jako prvorodiče nemohli spát, protože jsme se báli :) a nic mu není…

No právě, jsme prvorodiče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.9.22 07:41

Naše druhorozena to taky měla, odezněnelo to kolem těch 2 měsíců max. Navlhcila jsem ji vždy plinku k hlavičce, obcas odsala nos (ale nic tam nemela). Jak rostla, už bylo vše v poradku. S lékařkou jsem to konzultovala, prý úzké dýchací cesty. A to malá rozhodne nebyla, spis obřík. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
15.9.22 08:12

Nase primo chrochtala. Pak to zmizelo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
15.9.22 08:20
@Neffertiti píše:
No právě, jsme prvorodiče :mrgreen:

Clovek je prekvapeny ze spousty veci u tech deti. Deti vydavaji fakt ruzne zvuky ve spanku. A spanek je jiny v noci a jiny pres den. Syn se treba strasne mlel a knucel, kdyz jeste ani neumel past koniky a za bdelyho stavu nevedel, co je pohyb :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
15.9.22 08:53

Syn jako novorozenec chrochtal, hýkal, štěkal, chrápal, sípal.. přezdívali jsme mu ZOO. Všechno téměř jenom v noci. Báli jsme se, v porodnici i u pediatra nás uklidňovali, že je to normální a mělo by odeznít do roka. Uklidňovali jsme se tím, že kdyby byl opravdu nějaký problém s dechem, dělal by to i přes den (zkus miminko schválně dát do postýlky přes den když je vzhůru, kdyby mělo alergii, mělo by se projevovat stejně). Teď je synovi lehce přes 6m a je už téměř potichu, občas jen ze spaní zafuní nebo zasténá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.22 11:49

Tak to Vám moc děkuju za uklidnění. Já vždycky byla vzhůru a hlídala ať se nezačne dusit.
Jo dneska si přes den půjdeme lehnout so ložnice a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí