Bílý šum - plyšáček , zkušenosti ?

60
2.9.22 10:36

bílý šum - plyšáček , zkušenosti ?

Zkoušel někdo plyšáčka? jak moc vám to pomohlo na spánek? konkretně novorozence 🤔 🙂 přemýšlím o tom a ráda bych vedele vase zkusenosti, zda se vyplati? zkousela sem zvuky bilyho sumu nekde na youtube a to ji teda moc neuspava a ma strasne lehky spani 😦 tak nevim zda se to da srovnavat s tim plysackem? popripade konkretni tip jakýho plysacka? :nevim: videla sem jen hlavu plysacka nebo celeho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
2.9.22 10:40

Dcera mela my hummy hlavu, bylo to super..uplne nevim, co dcera, ale manzela to uspalo vzdy spolehlive :lol: hlavne zvuk příboje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
2.9.22 10:53

Moje zkušenost s bílým šumem je taková, že aby opravdu fungoval dobře, je potřeba, aby hrál pořádně nahlas - což nikdy žádný plyšák nezajistil, ale reproduktor ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
2.9.22 11:08

U nás 100% zlepšení spaní jak dítěte tak manžela.  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
2.9.22 11:08

My meli uspavaci ovci Ewan, synovi to celkem delalo dobre a pomahalo usnout. Nekdy šum, nekdy harfa. Na dceru to naopak nefungovalo temer vubec. Bohuzel to zjistis, az kdyz to vyzkousis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
2.9.22 11:27

První dceři jsem koupila my hummy asi kolem 4 měsíců, hezky jí to uspalo přes den. Ale dávala jsem to jen občas, nechtěla jsem, aby si na to zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
2.9.22 11:38

Máme berušku na postýlku od baby clementoni. Uspavacky dva a nějak jsem nepostřehla, že by usla lip s nimi. Je jí jedno co má v postýlce. Beruna nám ulehčila usínání, hlavně v noci když po krmení nemůže zabrat. Melodie nejsou zrovna nejhezčí :nevim: a bzíká nebo co to je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
2.9.22 12:14
@KeckaJ píše:
U nás 100% zlepšení spaní jak dítěte tak manžela. :roll:

Pomáhá to u manželů i na chrápání? :think: dítě spí bez problémů, ale klidně bych tu tisícovku za plyšáka investovala i do manžela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
2.9.22 12:25

https://www.shop.myhummy.cz/…ot-spac-ecru

Máme tento a dceru to hezky uspávalo jak byla miminko :) používaly jsme to do cca roku a půl..
Od dvou let miluje tohoto medvídka https://www.mall.cz/…0-cm-mluvici?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
2.9.22 17:55
@aanysek píše:
Pomáhá to u manželů i na chrápání? :think: dítě spí bez problémů, ale klidně bych tu tisícovku za plyšáka investovala i do manžela :lol:

:think: :think: No jako asi chrápal méně… Ale že by přestal to ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí