Miminko vstává ve 4 hodiny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
20.8.22 08:02

Miminko vstává ve 4 hodiny

Dobrý den. Prosím o radu. Mám 5 měsíční miminko na UM, začínáme s příkrmy. V 19 hodin si dá mléko a usina. Potom jen chodíme vracet dudlíka. Ve 23.30 mléko a usina téměř hned. Ve 3.30 se vzbudi stylem „tak jsem tady, jdeme si hrát“. 🤦🏻‍♀️ Dožaduje se hraní, povídání, dudlíka. Hulaka a rozčiluje se. Nechávám ho, ale trvá cca 2 hodiny, než zase usne. Mléko nechce, to začne řvát. Plenku má jen pocuranou, tak vyměníme. Nějaký tip, co s ním? Nebo to někdy přejde samo? Dřív než ve dvaceti? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3690
20.8.22 08:17

@Alus123 dřív jak ve 20ti určitě, ale je to období, u nás to trvalo 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
20.8.22 08:19

Normalka je vyspane. Zbyva jen prezit. Mam rocniho a vstava ve 4.45. Ale budicek ve o pul ctvrte byl dlouho standard.
Vecer ulozit pozdeji jsem zkousela, nepomohlo, ba naopak byl celou noc neklidny.
Chodila jsem v tech sedm spat taky, jinak bych to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
20.8.22 08:27

Za celý život jsem neviděla tolik východu slunce jako na mateřské. Aspoň že vám takhle krásně spí. Dcera mi vstávala 5× za noc do 3 let. Okolo roka až dvou klidně 10×. Celou noc začala zvládat tak v 9 letech. Řekla bych, že mám už slušnou poruchu spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.8.22 08:38
@Alus123 píše:
Dobrý den. Prosím o radu. Mám 5 měsíční miminko na UM, začínáme s příkrmy. V 19 hodin si dá mléko a usina. Potom jen chodíme vracet dudlíka. Ve 23.30 mléko a usina téměř hned. Ve 3.30 se vzbudi stylem „tak jsem tady, jdeme si hrát“. 🤦🏻‍♀️ Dožaduje se hraní, povídání, dudlíka. Hulaka a rozčiluje se. Nechávám ho, ale trvá cca 2 hodiny, než zase usne. Mléko nechce, to začne řvát. Plenku má jen pocuranou, tak vyměníme. Nějaký tip, co s ním? Nebo to někdy přejde samo? Dřív než ve dvaceti? :D

Spaní se mu upraví ještě mnohokrát. Prostě vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
20.8.22 08:41

Přejde to, zase za měsíc to bude jiné :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9271
20.8.22 08:42

Syn tak vstával asi rok :mrgreen: zvykla jsem si a chodila dřív spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.8.22 08:43

@Lerista Teda, to zní hrozně. Držím palce, třeba se to ještě spraví… Myslím, že člověk vydrží hodně, ale bez spánku to prostě nejde. 🤷🏻‍♀️ A je mi jasné, že tohle ještě nic není, ale i tak doufám, že se to bude spíš zlepšovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.8.22 08:47

@kavenka @suzka1 @VitaminC A co jste s nimi dělaly? Já se snažím udržet mimčo v postýlce, dám mu hračku, pustím šum nebo hudbu… Aby si nezvyklo, že je to normálka a že teda vstáváme a jdeme si hrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.8.22 08:55

Spani a buzeni se u miminek meni casto, doufej, ze to brzy prejde, nic jineho se delat neda. Nechci strasit, muj skoro trilety syn vstava mezi 4:30-5:30 uz od miminka a je naprosto jedno, v kolik vecer usne, proste vstavame brzy, chodime spat driv :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
20.8.22 08:59

@Alus123 a zkusila jsi ukladat pozdeji, treba az ve 22?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
20.8.22 09:10

@Alus123 Kojila, prebalila, pak si hrala. V krizi jsme si sli pustit televizi, protoze ja usinala… Pak zacal zivat, tak jsme si sli zase lehnout, nakojila a spali jsme. Spime spolu v posteli.
Myslim, ze ty rady jako nerozsvecovat, neprebalovat atd. aby jako dite vedelo, ze je noc, jsou platne jen v pripade, kdy dite vstalo po trech hodinach od usnuti (tzn. je unavene), ale tve dite spalo jiz devet hodin, tam to bdelr okno musi probehnout. Nejlepsi je netlacit, nestezovat si, prijmout za holy fakt a jit vecer spat driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9636
20.8.22 09:14

U nás to přešlo nástupem do školky :mrgreen: To vstával až v 6 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.8.22 09:23

@Ernais To nevydrží, už kolem 18.30 je ospalá a v těch 19h usne skoro sama. Pak spí hezky, jen jí tak 2-3× jdu dát dudlika a pohladit a spí dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.8.22 09:23

@Jahru Já už se tak těším, až ji budu tahat z postele… :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie