Spánek 8 týdenní miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
23.8.22 09:54

Spánek 8 týdenní miminko

Ahoj holky. Potrebuju poradit, protože už jsem fakt absolutně vyrizena.
Malýmu je 8 tydnu a přes den spí dohromady asi 3 hodinky a to vždy rozfázovaně-někdy 20 minut, někdy 40,max hodinu.
Večer ho pak pokládám v 8.Bohužel nevydrží dyl jak 2-3 hodiny vkuse a pak se budí po hodině, s tím, že se jak se vzbudí podruhé, trvá mi jeho uspani 1-2 hodiny.
Jsem z toho špatná, protože už sem doufala, ze se to teď všechno zlepší, ale naopak spí cim dal hůř.

Zkusila jsem už snad všechno. Bily šum, dudlik, usinacek, tma a ticho v pokoji, ruch, nositko, houpatko, náruč, bdela okna, má i rutinu před spaním, bachovky,..poslední dny ho nechávám spát s nama v posteli, jestli se to nezlepší, ale pořad je to stejný.

Nechce mi už spát ani v kočárku, kde dřív spal normalne, v autosedacce už skoro taky ne,..

No…nejvíc mě teď dostalo, když mi kamoska říkala, ze se vůbec nevyspi, protože se ji mimco budí 2× za noc- uloží ho v 7 a probudí se ji ve 3 a pak v 7. A přes den spava po 2 hodinách.
Když jsem se ptala po rodině, kdo u nás má děti, všichni mi řekli, ze jim od 2. Měsíce spaly mimca klasicky celou noc. A přes den probíhalo uspavani stylem “polozim a spí”

Už opravdu nevím, co dělám špatně. Doma mám bordel, nestíhám se ani najíst, vysprchovat nebo uvařit,..
Jak si muzu pomoct? To mám malyho proste nechat vyplakat?..už jsem fakt zoufalá, vyzkousim cokoliv,.

Dekuju všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kocourGarfield
23.8.22 10:05

Každé dítě je jiné. Neděláš špatně nic.
Hlavně ho nenech vyplakat, je to mimino.
Je to náročný, je to na hlavu ale výdrž.

• Citovat
  • Upravit
14637
23.8.22 11:02

Nic dedelas spatne, kazde dite je jine. Troufam si rict, ze moje prvni dcera byla jeste horsi. Spanek dele nez 2 hodiny v kuse jsem nepoznala 6 let (mame 3 deti rychle po sobe a pak ctvrte s rozestupem 3 roky od tretiho). Prvni nocni uspavani 6 hodin (usnula vetsinou ve 2 - 4 rano), pak se probudila vetsinou po hodine, dalsi hodina uspavani atd. Vstavala casto v 6 rano. V kocarku vriskala 2 hodiny, nez v nem usnula. V aute neusnula ani za 2 hodiny jizdy. Nositko nesnasela. Nepomahalo nic, trvalo to dele nez rok.

Nezbyva, nez vydrzet. Ono se to jednou zlepsi a pak na to budes vzpominat a kroutit hlavou, ze to snad ani nebylo mozne a jak jsi to mohla zvladnout. Na reci kamaradek a rodiny kasli. Taky to znam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
23.8.22 14:14

Mne se i pulrocni budi porad co 2 hodky na kojeni a nemyslim si, ze to hned tak prejde. Ale aspon se nakoji a spi hned dal. Pres den ho musim bud uhoupat v koupatku nebo uvozit v kocare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
9.5.25 11:04

Dobrý den, vím že je příspěvek uz delší dobu psaný, ale zažívám teď s 8tydenni holčičkou to samé. Co vám prosim pomohlo, kdy se spanek upravil?? 😞 jsem uz zoufalá 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí