Spánek miminka v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16
16.9.22 07:38

Spánek miminka v postýlce

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte podobné zkušenosti s vaším miminkem a nemáte radu jak na to! 😊
Syn 7m vždy docela v pohodě usne (v mléčném koma) a spí třeba 4h (od 7 do 11). Potom se probudí, tak ho nakojím a uložím zpět, ale on se vždy v postýlce začne po 10-15 min vrtět a začne plakat. Když ho ukonejším, zase spinká, ale to schéma se stále opakuje. Jediné východisko potom je, si ho vzít k sobě do postele, nakojit ho a on je spokojen.
Přitom předtím v pohodě ve své postýlce spal. Před měsícem jsme měli všichni covid a přijde mi, že od té doby hodně špatně spí.
Nemáte rady co s tím? Společné spaní je sice fajn, ale stejně bych ráda spala v posteli jen s přítelem..😁
Ještě info:normálně kojen, příkrmy jedeme, dokonce i kaši na noc, aby fakt spal déle.. začal teď už mít náznaky lezení, tak jsem si říkala, že by to mohlo být tímhle vývojem, ale nevím..

Spánku zdar!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6180
16.9.22 07:46

Haha, závidím že ti spí 19-23, si můžu nechat jenom zdát. Kolem půl roka se nám mladší taky nastěhovala do postele, neb se kojí co hodinu, dvě. Teď má 13 měsíců a je tam furt, často i se starší pětiletou. Nejsme žádná kontaktní alternativní rodina, ale holky zjevně kontaktní jsou, tak jsme to přijali jako fakt a nebojujem s tím, je to zbytečný. Navíc probouzet se tím, že se ke mně tulí z jedné strany jedna, z druhé druhá… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
16.9.22 07:51

U nás je to stejný. Dělala jsem to tak u druhýho i teď u třetího. Nejdřív spí v postýlce a pak se mnou a kojim v leže. Kdybych to věděla i u prvního tak to dělám taky tak. Vyspime se všichni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
16.9.22 07:52

Myslím si, že jediné co pomůže je vyčkat. Chce být s vámi ;) neodpírej mu to, je ještě malinký…
Já mám zase opačný problém :mrgreen: dcerka od narození vyžaduje pouze spaní u sebe v postýlce a ještě sama v místnosti!! Dokud je někdo v ložnici, tak neusne a řve. Jakmile zavřu dveře, tak je ticho a slyším jak si spokojeně oddechuje :mrgreen:
Co já bych za to dala, kdyby chtěla spát aspoň občas s námi, abych se s ní mohla pomačkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7230
16.9.22 08:12

Zrovna kaše může mít opačný efekt…jsou to sacharidy, je to těžké na trávení… takže to může spíše budit než aby spal dýl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
16.9.22 08:15

@Cucajz taková byla starší, a ejhle, úderem třetích narozenin začala courat k nám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
16.9.22 08:29

@Lily Evans
Tak to si ještě 2 roky počkám, kéž by!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.9.22 08:35

Ja jako bezdetna tvrdila, ze s miminem v posteli spat rozhodne nebudu :mrgreen: spi tam s nami od 4 mesicu, protoze mel tenkrat bojkot kojeni a kojil se co hodinu a to jsem fakt nedavala, abych k nemu vstavala. Ted ma 7 mesicu a spi 20:30-1(nekdy 2) a od te doby se koji co 2 hodiny az do rana. Takze v posteli zustava dal, protoze uz jenom to probouzeni na kojeni je pro me peklo, natoz abych ho jeste tahala z postylky. Nema smysl s rim nejak bojovat, clovek to musi prijmout jako fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.9.22 08:52

@KKK85 vím, zkouším to i bez😁 ale s tou večeří spí trochu déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.9.22 08:53

Moc Vám děkuju za uklidnění. Tak se budem tulit 💙

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
16.9.22 09:29

:roll: tak :roll: 8o my jsme koukám výjimka. Tady spaní v posteli nefungovalo nikdy.! Od malinká ve své. Akorad jsem spala ve stejné místnosti. Teď 9m už po několikáté spí úplně sama. :nevim: tady vlastně nefunguje ani nějaký uspávací rituál nebo tak. Žádné zpívání, básničky, čtení, povidani, šum… Tady se asi musí unavit :nevim: :nevim: :think:.
Pojmy jako společné spaní, uspávání… Neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
16.9.22 09:33

@Atisia
Můžeme si podat ruce :mrgreen: na jednu stranu je to paráda, žádné 2 hodinové uspávání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
16.9.22 09:36

Moje zkušenost je, že od nějakého 8m do cca roka je ten spánek horor. A pak to přešlo. Přijde mi, že to tak má v tomto věku spousta miminek.

• Citovat
  • Upravit
6180
16.9.22 09:37

Taky jsem neznala, děvčata… Pak jsem si pořídila mladší a znám je všechny důvěrně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
16.9.22 09:39

Normalne, zleva pritel, zprava mimino!

Uzivej si, ze ti v te posteli na jistotu usne a v noci nakojis v polospanku.

A ma to jeste jednu obrovskou vyhodu - pokud se mimino koji hned pri prvnim zavrteni, tak se koji taky v polospanku, nebudi se a pokud budes kojit dele a odstavis, mimco plynule prejde do zcela bezproblemoveho celonocniho spanku (a bude spat jak parez), ktery ve dvou trech ctyrech letech jako kdyz najdes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí