Nekončící viróza

2688
8.3.26 15:03

Nekončící viróza

Ahoj, už jsem úplně otrávená. Od minulé soboty ležím s virózou. Teď po osmi dnech jsem na tom tak, že je mi jen o trochu lépe, rýma mi už teda neteče jako závod, jinak stále bolest hlavy, ucpané dutiny, únava, zhoršené dýchání.
Taky máte takhle vleklé virózy? Jsem vždycky ležela pár dní a za týden už jsem zas fungovala, tak jsem docela překvapená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65168
8.3.26 15:11

@Blue2 58329844 [/citace ]mám rýmu už 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1372
8.3.26 15:23

3 známí v téhle době leží taky tak dlouho je to něco úmorného ted..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
8.3.26 15:29
@Blue2 píše: Více

My jsme nemocní osm týdnů, střídáme nejspíš různé choroby jednu za druhou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
8.3.26 15:34
@Al35 píše: Více

Si říkám, že možná Covid, ten je takovej agresivnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
8.3.26 15:39
@Velryba černá píše: Více

Ty bláho, 8 týdnů, to je děs. Ode mě to v rodině kupodivu nikdo nechytil. Já už mám děti trochu větší, takže už máme asi tohle období, kdy jsme si to doma hezky předávali, snad za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
8.3.26 15:41
@Blue2 píše: Více

Právě, děti, různé kolektivy, vrátím uzdravené dítě do procesu a půlka třídy kašle. A já, coby astmatik, lehký průběh ani neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
8.3.26 16:35

Manžel se v tom potácí už od začátku ledna. Stále ho bolí v krku, klouby, je unavený. Asi třikrát už si musel vzít volno, sick day, home office.. Děti mají už asi tři týdny protrahovaný kašel, nejdřív vodová rýma, ta ustoupila a přešlo to do kašle, bez teplot. Já se držím, jsem často unavená, ale spíš situačně. Moje akutní nemoci trvají den až dva,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
8.3.26 17:02

Celkem řádí plicní mykoplasmata, v případě známek protrahované virózy / kašle neškodí vyšetření sérologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
8.3.26 18:34
@Velryba černá píše: Více

roky jsem vždy onemocněl (rýma, kašel, zpočátku bolest v krku) jak dorazil podzim. následně od vánoc jsem marodil vkuse až do teplejších jarních dnů.
Nikdy to nestačilo přeležet doma s paralenem, nakonec jsem musel k lékaři pro něco silnějšího. Každý se vypotil za 3 dny, já vůbec. Prošel kolem mě někdo s něčím a já to také dostal.
Tohle se opakovalo každý rok, loni jsem konečně dr ukecal a provedla imunologické vyšetření a zjistilo se, že mám lenivou imunitu. Dostal jsem na 3 měsíce léky a letos první zima bez nachlazení. Až od včerejška mě škrábe v krku zase (před 14 dny jsem dobral léky) tak nvm, zda na mě něco leze, nebo to je alergie.

Jestli tak dlouho marodíte, možná zkusit přes alergologii testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2688
8.3.26 18:39
@Doctus píše: Více

Díky za info. Pokud se do úterý nezlepším, skočím raději k doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
8.3.26 19:13

Mám to stejne, od minule neděle viroza…3 dny hrozná rýma a únava, pak se mi ucpaly dutiny a přestala jsem cokoli cítit, ale uz jsem nebyla takova mrtvá, vcera se mi to konečně uvolnilo, ale ucpané dutiny mam porad…je to opravdu otravne.

A presne jako ty jsem rikala, ze vzdycky byly 2-3 dny nejhorší a pak to odeznivalo, ted se to vleče…

No myslim, ze docela pomohlo psi sádlo a ginger shot, který piju posledni 3 dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
8.3.26 19:34

V listoadu me neco sejmulo na 4 tydny, zakoncili jsme to s dr. antibiotikama i pres nizke crp a konecne jsem se z toho dostala. Nikdy pred tim mi zadna nemoc tak dlouho netrvala a doufam, ze uz ani zadnou takovou mit nebudu. Nejhur mi bylo druhy a treti tyden nemoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
9.3.26 08:43

Covid, měli jsme celá rodina a strašně dlouho se to táhlo. Syn co má ADHD se celý týden nehnul z gauče a jen spal. Já jsem nakonec dostala antibiotika, protože se mi z toho rozjel zánět dutin. Trvalo to strašně dlouho, víc jak měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.26 08:44

Neměl jste k tomu nekdo i kožní projevy? Osypaly se mi nohy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex