Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Léčí se tvůj partner? Pokud ne, tak ti to předává, jinak žehlit prádlo -ručníky, prát na co nejvyšší teplotu.
@pavla.souku
Nespime spolu vubec a ano léčí se… Maze se dvakrát denně… ![]()
@pavla.souku píše:
Léčí se tvůj partner? Pokud ne, tak ti to předává, jinak žehlit prádlo -ručníky, prát na co nejvyšší teplotu.
no, to na mykozu nepomůže.
A mykoza je výsledek kultivace? Nechala bych si ji udělat jinde, i kdyby pro klid duše. Mě jednou doktor taky diagnostikoval mykozu, napsal mi Macmiror a kdyz jsem sla k jinemu, lup ho byl z toho rozjetej genitalni opar a velmi bolestiva sranda na dva tydny. Jako tyhle srandy se vetsinou zaleci rychle, jestli to trva dlouho uz bych to resila durazneji
@Annanasova doktorka mi dělala stery a výsledky prý byly stejný jako prvotní diagnózy ale bylo to takové zavádějící, byla tam jiná doktorka. Teď už tam bude má stála tak uvidím. Jsem z toho fakt na dně… ![]()
@Annanasova a macmiror jsem měla takz ale už mi došel tak používám pinafucin, který mi byl napsanej jako první „záchrana“
![]()
@Anonymní píše:
Mám už asi měsíc mykóza, nebo teda… Bylo mi před měsícem řečeno, že jí mám. Ze začátku to bylo příšerné nemohla jsem ani chodit. Teď mám neustále netekly jeden pysk, který občas zasvedi jinak nic víc, ale nemůžu se toho zbavit. Zítra jdu opět k doktorce, protože jsem z toho už bezradná. Nemáte nějaká stejné problémy nebo zkušenosti jak na to?![]()
![]()
Partner je přeléčený? Ty jsi nasadila dietu? Nosíš pouze bavlněné spodní prádlo, vyprané bez aviváže a přežehlené?
@lleennttiillkkaa
Dietu bezcukrovou jsem mela dva tydny a bylo to opravdu tak stokrat horší než teď. S přítelem nesmíme asi už měsíc a čtvrt a sám se maže. A ano snažím se nosit bavlněné prádlo… Všechno už jsem zkusila a zatím bez výsledku
![]()
Zkusila bych nasadit houbu Reishi, má vliv na spoustu věcí, na mykózy by mohla taky zapůsobit
Ještě mě napadlo bereš antikoncepci? Ta hodně způsobuje mykozy, kvůli hormonům obsažené v ní. Já když jí brala, měla jsem jednu mykozu za druhou. I v letáku se můžeš dočíst, že vedlejší účinek můžou být plísňová onemocnění - to jsou kvasinky, mykoza.
Už ji mám kolik let, vlastně co jsem s partnerem osm let, předtím sem jí neměla snad nikdy. Prelecime se čípky, masti je to furt dokola.
@Alias.medved píše:
@lleennttiillkkaa
Dietu bezcukrovou jsem mela dva tydny a bylo to opravdu tak stokrat horší než teď. S přítelem nesmíme asi už měsíc a čtvrt a sám se maže. A ano snažím se nosit bavlněné prádlo… Všechno už jsem zkusila a zatím bez výsledku![]()
TO PRÁDLO MUSÍŠ VYVAŘOVAT - pozor, to je důležité. Mykóza přežije i šedesát stupňů - takže - já veškeré prádlo i ručníky dávám na vyvářku.
Plus mě dlouholeté mykózy zbavily produkty od Hadka - Candisan a Femishea + Feminella Vagi C z lékárny (večer čípek z krému Femishea pokapat olejíčkem Candisan, zavést. Pak ráno nebo dopoledne zavést Femisheu. To vše dělat tak minimálně dva týdny a po skončení si dát ještě týdenní kůru jenom Femisheou, kterou pak lze brát třeba 1-2× týdně i jako prevence. Plus existují probiotika přímo na mykózu.
Také si hodně na dikusích holky chválí Candivac, ten jsem ale sama na sobě nezkoušela.
Mám už asi měsíc mykóza, nebo teda… Bylo mi před měsícem řečeno, že jí mám. Ze začátku to bylo příšerné nemohla jsem ani chodit. Teď mám neustále netekly jeden pysk, který občas zasvedi jinak nic víc, ale nemůžu se toho zbavit. Zítra jdu opět k doktorce, protože jsem z toho už bezradná. Nemáte nějaká stejné problémy nebo zkušenosti jak na to?