Nekuřácká kavárna v Pardubicích

98
12.4.12 19:28

Nekuřácká kavárna v Pardubicích

Ahojky, můžete mi prosím poradit nějakou pěknou, nekuřáckou kavárnu v Pcích, kam se dá s kočárem? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
700
12.4.12 19:34

Ahojky, chodívali jsem sice spíš v létě ven, mají i dětský koutek (venku) - na tř. Míru CHILLIS CAFE (je to ve dvoře, takže i klídek od hlavní třídy) , ty by měli být nekuřácký uvnitř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.4.12 19:39

http://www.ceske-hospudky.cz/…ny/pardubice?…&form%5Bsearch%5D%5Ba_okres%5D=Pardubice&form%5Bsearch
tady jsou nekuřácké kavárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.4.12 20:12

Čokoláda Bajer, hned pod ZB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
12.4.12 20:47

Ze 17. listopadu do takového dvora je Dětský klubík. No a taky se dá jít do OC Pyramida (nad C&A), to je takové malé interiérové hřiště a před ním je kavárna (paní tam můžou uvnitř pohlídat).

@dair píše: Čokoláda Bajer, hned pod ZB.

Tam bych se teda s kočárem dostávat nechtěla, je to uvnitř dost natřískané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.4.12 20:52
@Flyingfrog píše:
Tam bych se teda s kočárem dostávat nechtěla, je to uvnitř dost natřískané.

Já taky ne ;-) Ale párkrát jsem tam kočárek viděla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6607
12.4.12 21:04

To byl možná náš, všechno jde, když se chce ;) (a obsluha je vždycky milá a vstřícná)… ještě lepší je sednout si k baru do „výlohy“ a nechat ho stát se spáčem venku, ale to naše dítě skoro nikdy nespolupracuje - asi to bude kavárenskej povaleč :mrgreen:
Jinak k tématu mě napadá ještě U dvou zmijí na Tř. míru, sice to není kavárna, ale kafe maj docela dobrý a místa je tam spousta + potěší i přebalovák a dětskej koutek … nebo nahoře v AFI je kavárna, nic moc prostředí, ale taky dost místa a dobrý i když dražší kafe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
12.4.12 21:40

Já mám noční můry chodit někam, kde to není na kočár zařízené, ale je fakt, že u Bajera jsme s chlapem a holkou byli. :-) Měla jsem ji spící na zádech v nosítku. :mrgreen:

Ladušo: Ten přebalovák a koutek je Velvet. I když ono je to prašť jako uhoď, i Zmije jsou vlastně Velvet. :-) A musím říct, že tam ráda jím. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí