Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, můžete mi prosím poradit nějakou pěknou, nekuřáckou kavárnu v Pcích, kam se dá s kočárem? Díky ![]()
Ahojky, chodívali jsem sice spíš v létě ven, mají i dětský koutek (venku) - na tř. Míru CHILLIS CAFE (je to ve dvoře, takže i klídek od hlavní třídy) , ty by měli být nekuřácký uvnitř ![]()
http://www.ceske-hospudky.cz/…ny/pardubice?…&form%5Bsearch%5D%5Ba_okres%5D=Pardubice&form%5Bsearch
tady jsou nekuřácké kavárny
Ze 17. listopadu do takového dvora je Dětský klubík. No a taky se dá jít do OC Pyramida (nad C&A), to je takové malé interiérové hřiště a před ním je kavárna (paní tam můžou uvnitř pohlídat).
@dair píše: Čokoláda Bajer, hned pod ZB.
Tam bych se teda s kočárem dostávat nechtěla, je to uvnitř dost natřískané.
@Flyingfrog píše:
Tam bych se teda s kočárem dostávat nechtěla, je to uvnitř dost natřískané.
Já taky ne
Ale párkrát jsem tam kočárek viděla… ![]()
To byl možná náš, všechno jde, když se chce
(a obsluha je vždycky milá a vstřícná)… ještě lepší je sednout si k baru do „výlohy“ a nechat ho stát se spáčem venku, ale to naše dítě skoro nikdy nespolupracuje - asi to bude kavárenskej povaleč
…
Jinak k tématu mě napadá ještě U dvou zmijí na Tř. míru, sice to není kavárna, ale kafe maj docela dobrý a místa je tam spousta + potěší i přebalovák a dětskej koutek … nebo nahoře v AFI je kavárna, nic moc prostředí, ale taky dost místa a dobrý i když dražší kafe…
Já mám noční můry chodit někam, kde to není na kočár zařízené, ale je fakt, že u Bajera jsme s chlapem a holkou byli.
Měla jsem ji spící na zádech v nosítku. ![]()
Ladušo: Ten přebalovák a koutek je Velvet. I když ono je to prašť jako uhoď, i Zmije jsou vlastně Velvet.
A musím říct, že tam ráda jím. ![]()